Inge’s weekmenu week 20

Waar ik normaal het weekmenu deelde op Facebook en Instagram komt het weekmenu vanaf nu ook op de blog. Met alle links naar de recepten, voor zover deze aanwezig zijn.

Waarom een weekmenu?

Op mijn 23e verliet ik het ouderlijk huis en moest ik zelf mijn weekboodschappen doen. Omdat ik toen fulltime werkte had ik geen zin om iedere dag boodschappen te doen. Daarom maakte ik een weekmenu en deed vandaar uit mijn boodschappen. Nu met een gezin heb ik nog steeds geen zin om iedere dag boodschappen te doen, dus ook nu maak in een weekmenu en aan de hand daarvan doe ik de boodschappen.

Ook geeft het mij rust. Niet iedere dag de prikkel wat moet ik nu weer gaan eten. Iedere zaterdag maak ik het weekmenu en bestel dan de boodschappen.

Maandag

Oma’s keuze

Dinsdag

Voorjaarspasta met bacon, recept van Jumbo.

Woensdag

preistamppot met makreel (voor de kinderen vissticks), recept van Jumbo

Lees ook: Waarom plannen zo belangrijk is voor HSP-ers

Donderdag

Pulled pork

Vrijdag

Spinazietaart, recept van de AH

Zaterdag communicant mag kiezen

Patat voor de kinderen, wij een Foodbowl

Zondag de jarige mag kiezen

Poffertjes, wij wat anders

Week 19

Maandag

Oma’s keuze en Inge een maaltijd salade

Dinsdag

Libanees platbrood met shoarma en tzatziki

Het is een recept vanuit de Picnic app en kan ik helaas niet delen.

Woensdag

Broccoli schotel met gehakt

Lees ook: Slowcooker: perfect voor hoogsensitieve keukenprinsessen

Donderdag

Bietenstamppot met slavinken

Vrijdag

Pannenkoeken

Zaterdag

Flammkuchen

Dit betreft een maaltijdpakket van de Picnic

Zondag

Krieltjes met doperwten en gehakt cordon blue.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

foto’s zijn eigendom van Inge Beleeft

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us: