Inge’s weekmenu week 24

Waar ik normaal het weekmenu deelde op Facebook en Instagram komt het weekmenu vanaf nu ook op de blog. Met alle links naar de recepten, voor zover deze aanwezig zijn.

Waarom een weekmenu?

Op mijn 23e verliet ik het ouderlijk huis en moest ik zelf mijn weekboodschappen doen. Omdat ik toen fulltime werkte had ik geen zin om iedere dag boodschappen te doen. Daarom maakte ik een weekmenu en deed vandaar uit mijn boodschappen. Nu met een gezin heb ik nog steeds geen zin om iedere dag boodschappen te doen, dus ook nu maak in een weekmenu en aan de hand daarvan doe ik de boodschappen.

Ook geeft het mij rust. Niet iedere dag de prikkel wat moet ik nu weer gaan eten. Iedere zaterdag maak ik het weekmenu en bestel dan de boodschappen.

Maandag

Oma’s keuze

Dinsdag

BBQ

Woensdag

Schnitzel stroganoff met romige aardappelpuree, recept van de jumbo

Lees ook: Waarom plannen zo belangrijk is voor HSP-ers

Donderdag

Spinazietaart, recept van de AH

Vrijdag

Smokey Speklap met komkommer, recept van de Jumbo

Zaterdag

Krieltjes met bloemkool en een bal gehakt.

Zondag

Vaderdag

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

foto’s zijn eigendom van Inge Beleeft

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us:

1 gedachte over “Inge’s weekmenu week 24”

  1. Hier werk ik ook met een weekmenu. Het brengt ons rust en de oudste (die nogal kieskeurig is), die heeft er veel steun aan. Want ik visualiseer ook onze weekmenu. Leuke gerechten! Welk gerecht is oma’s keuze?

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: