Hoe staat het met mijn doelen voor 2021?

Voor degene die me al langer volgen, kunnen het zich misschien nog wel herinneren. Begin 2021 deelde ik mijn doelen voor 2021. Zowel privé als voor Inge Beleeft. Nu het eerste kwartaal van 2021 voorbij is, is het tijd om eens even terug te blikken. Hoe sta ik er nu voor? Nieuwsgierig? Lees dan gezellig mee.

Alle doelen op een rijtje:

De doelen die ik had gesteld voor dit jaar zijn:

 • Een weekend alleen op pad
 • Meer sporten
 • Iedere maand een boek lezen
 • Inge beleeft inschrijven in de Kamer van Koophandel
 • Inge Beleeft laten groeien
 • Het HSP beleef traject opzetten
 • Een studie starten om nog meer te leren over HSP
 • Een nieuwsbrief opstarten voor Inge Beleeft

de privé doelen

Het weekend alleen op pad is er nog niet van gekomen, maar hoop dat ik dit najaar dit kan gaan doen. Wel zijn we lekker met het gezin twee keer een weekend weg geweest. Zo brachten we net voor mijn verjaardag een weekend door in het Zuid Hollandse Reeuwijk aan de Reeuwijkse Plassen. In maart zijn we lekker een weekend in Kaatsheuvel geweest. Het meer sporten was ik wel mee begonnen, maar na het weekend met sneeuw en daarna het weekend met ijs. Kwam het dus stil te liggen. Helaas kregen we na deze prachtige weekenden ook nog te maken met corona. Naast het wandelen nog zoekende naar iets wat ik leuk vind om te doen en wat thuis kan. Ik heb sinds 1 januari twee boek uit en ben in de derde bezig.

Dit zijn de boeken die ik tot nu toe gelezen heb:

 1. Anders pak je toch gewoon een goed boek? van Kim de Lange
 2. Hoogsensitief ouderschap van Bieke Geenen
 3. Waarom mama drinkt? van Gill Sims

Hoe staat het met de Inge Beleeft doelen?

De inschrijving in de Kamer van Koophandel is er nog niet. Heeft wat mij betreft ook nog geen haast, want ik ben nog flink aan het bouwen aan het Beleeft traject. Hoe ik dit vorm wil geven. Daar had ik al heel wat plannen voor, maar die liggen nu in de koelkast. Het was een pad dat niet bij mij paste. Gelukkig heb ik nu weer het goede pad gevonden en ga daar mee aan de slag.

Inge Beleeft groeit en dat vind ik echt heel gaaf om te zien. Zowel op de social media als op de blog is de groei goed te zien. Steeds meer blogs worden goed gevonden via google of Pinterest. Ook komen er gastblogs op Inge Beleeft. Andere HSP-ers aan het woord, waarin zij hun eigen ervaring kunnen delen. Mocht jij jouw ervaring willen delen, voel je vrij om me even een berichtje te sturen.

Studeren en een nieuwsbrief

Een studie ga ik zeker weten doen, maar op dit moment moet ik voor mijn werk in loondienst ook de studieboeken in. Meerdere studies tegelijk doen, is niet zo een goed idee. Een ding is zeker er gaat een studie gevolgd worden, maar welke dat blijft even een verrassing 😉 Ook ben ik met leuke trainingen op het gebied van social media en bloggen. Enorm leuk om te doen, net als dat het ticket voor Bloggers by nature event ook weer in de pocket is.

En tot slot nog de nieuwsbrief, die wilde ik heel graag hebben. Dat is gelukt! Sinds 1 maart is de eerste nieuwsbrief verstuurd. De tweede is afgelopen donderdag verstuurd. Enorm trots op mijn eigen nieuwsbrief. In de nieuwsbrief geef ik je een kijkje achter de schermen. Ga je eenvoudig naar de meest recente blogs en deel ik een leuke tip. Heb jij je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief? Dan kan je dat hier doen.

Kleine stapjes maken samen een grote stap

Er zijn veel kleine stapjes gemaakt. Die vormen samen een grote stap. Ook de dingen die in de ijskast liggen gaan vast en zeker opgepakt worden als de tijd daar klaar voor is. Ik ben vooral heel trots op Inge Beleeft.

Wil je lezen hoe de doelen vorm kregen? Kijk dan eens bij de updates van het tweede en derde kwartaal.

Deze blogs zijn geschreven uit eigen ervaring. Regelmatig raadpleeg ik bronnen om bepaalde dingen uit te leggen over hoogsensitiviteit. Deze bronnen worden dan bij de blog vermeld. Wil je tips gericht op jou of jouw gezin, raadpleeg dan een HSP coach.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

foto’s zijn van pixabay.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial