Contact

Over Ingebeleeft.nl

Inge beleeft is mijn persoonlijke blog over het hoogsensitieve moederschap/gezinsleven. Deel ik tips en ervaringen met betrekking tot hoogsensitiviteit. Iedere zaterdag en zondag deel ik een ervaringsverhaal, een boekentip of andere tips voor HSP (met een jong gezin). Met dit blog geef ik (h)erkenning aan ouders met een of meerdere hoogsensitieve kinderen of zelf hoogsensitief zijn. 

Gebruikersvoorwaarden

Ik waardeer het enorm dat je op mijn blog komt kijken. Je vindt hier wat gebruikersvoorwaarden om je bezoek zo leuk mogelijk te maken. De teksten die ik schrijf zijn geheel gebaseerd op mijn eigen bevindingen en ervaringen. Mocht er iets niet compleet zijn, meldt het me dan graag. Dan kan ik het namelijk aanpassen. Wil jij je mening geven op mijn artikelen? Dat vind ik fijn, maar wil je het graag netjes doen? Naar mij en naar andere bezoekers toe. Ten alle tijde heb ik het recht om respectloze, discriminerende, dreigende of aanstootgevende reacties te verwijderen. Dit zal ik dan ook zeker doen. Mijn blog is bedoelt om hooggevoelige mensen (h)erkenning te geven en niet voor eerder genoemde zaken. 

Alle afbeeldingen en teksten, tenzij anders vermeld, die op ingebeleeft.nl worden geplaatst, zijn eigendom van ingebeleeft.nl en mogen niet zonder toestemming, op welke manier dan ook worden gebruikt door derden. Indien er andere bronnen worden vermeld, dan zijn deze verkregen met toestemming van andere partijen. Ook dan mogen ze niet zomaar overgenomen worden.

Samenwerken

Wil je samenwerken? Dat vind ik leuk, stuur een mail naar samenwerken@ingebeleeft.nl. Ik geef je spoedig een reactie terug.

Wel probeer ik gerelateerd aan mijn blog samenwerkingen aan te gaan. Het zou fijn zijn als deze gerelateerd kunnen worden aan hoogsensitiviteit. Je kunt hierbij denken aan sensorische materialen, kleding zonder labels of zo min mogelijk naden, uitjes speciaal voor kinderen die prikkelgevoelig zijn of boeken, speelgoed en spelletjes die gerelateerd zijn aan HSP en/of emoties/gevoelens. Maar ook producten die prikkels kunnen verwerken. Inge Beleeft zorgt voor blogs die uniek zijn doordat de invalshoek vanuit de hoogsensitiviteit ligt.

In mijn blogs vind je mijn mening. Ik ga alleen samenwerkingen aan, waar ik volledig achter sta. Betreft het een samenwerking, dan vermeld ik dat altijd. Samenwerkingen kunnen in de vorm van een barterdeal, affiliate links of winactie. Heb je een andere vorm van samenwerking, dan is dit altijd bespreekbaar. 

Affiliate Marketing

In sommige blogs zal ik gebruik maken van bepaalde links naar webshops. Soms zullen dit affiliate links zijn. Zijn er affiliate links verwerkt in de blog, dan vermeld ik dat altijd onderaan de blog. Wanneer je via deze links iets zou kopen kost jou dat meestal niets extra’s, maar levert dit mij wel een kleine commissie op.

Winacties

De winacties die door mij worden georganiseerd zullen aan bepaalde voorwaarden voldoen.

  • Je bent verplicht om juiste informatie te verstrekken. Doe je dit niet, dan zal ik je uitsluiten van deelname.
  • Wil je meedoen? Leuk, maar als je via meerdere mailadressen mee doet, maar met hetzelfde ip-adres, dan zal ik je ook uitsluiten van deelname.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  • De winacties zijn alleen geldig voor deelnemers binnen Nederland, tenzij dit anders wordt vermeld.
  • Ben je 18 jaar of ouder, dan mag je meedoen aan mijn winacties. Ben je jonger, dan kan ik je helaas niet mee laten doen.
  • Prijzen kunnen niet overgedragen worden aan anderen omdat ze persoonsgebonden zijn.
  • Ook kunnen ze niet voor geld worden ingewisseld.
  • Indien de producten door bedrijven niet geleverd worden, kan ik daarvoor niet verantwoordelijk worden gehouden. Wel zal ik doen wat ik kan, om er voor te zorgen dat het bedrijf alsnog het product levert.

Social media

Ik ben te vinden op verschillende social media. Volg mij op Facebook, Instagram en Pinterest.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial