Wie is Inge?

Welkom

Welkom bij Inge Beleeft. Ik vind het erg leuk dat je komt kijken op mijn blog over hooggevoeligheid. Laat ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Inge (38), mama van een dochter (8) en twee zonen (6 en 4). In 2013 trouwde ik met mijn grote liefde (38). Geboren en getogen Westlandse en woon daar nog steeds met heel veel plezier. Daarnaast ben ik gek op cheesecake en ben intolerant voor chocolade. In Ierland at ik in een koffietentje echt de zaligste cheesecake ooit, maar sindsdien nooit meer zo’n lekkere op. Mijn missie is dan ook een vergelijkbare cheesecake te proeven als toen.

Inge beleeft

Inge beleeft is mijn persoonlijke blog over het moederschap. Niet zomaar het moederschap, maar die van een een hooggevoelige (HSP) moeder met een drie prachtige en gevoelige kinderen. Hier vertel ik mijn uitdagingen, struikelblokken maar bovenal mooie momenten. Ook neem ik jullie mee in de weg die ik bewandel in de ontdekkingen en acceptatie van hooggevoeligheid bij mezelf en mijn kinderen. De blog wordt geschreven vanuit ervaringen. Ik heb geen opleiding tot HSP coach gevolgd. Ik hoop dat, als je ook hooggevoelig/hoogsensitief bent hier ook (h)erkenning uit haalt. Nu valt er over hooggevoeligheid heel veel te vertellen, maar ook hooggevoelige mensen gaan op vakantie, doen leuke activiteiten, vinden het leuk om creatief bezig te zijn en houden van eten. Daarom vindt je over dit soort onderwerpen artikelen op mijn blog. Wel met het oog op de hooggevoelige mensen.

Mijn passies

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn. Lezen, puzzelen, creatief bezig zijn, spelletjes spelen, schrijven, tennis, fotografie, reizen, de kinderen, uitstapjes maken, koken en bakken zijn enkele dingen waar ik blij van word. Ook een dagje of een half uurtje niks doen is heerlijk om op te laden.

De blog

Iedere zondagochtend om 7:00 uur verschijnt er een nieuwe blog online. Ik hou geen vaste thema’s aan, maar blogs over hoogsenitiviteit zijn de rode draad op mijn blog. Iedere laatste woensdag van de maand is er een andere HSP-er aan het woord.

Social media

Ik ben te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. Ik zou het tof vinden als je me daar ook volgt of in ieder geval op een van de drie kanalen.

Fotocredit: Georgina fotografie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial