Over mij

Welkom

Welkom bij ingebeleeft.nl. Ik vind het erg leuk dat je komt kijken! Ik ben Inge (34), mama van Chloë (4) , Sepp (2) en Raff (0) en getrouwd met Robin (34). Geboren en getogen Westlandse en woon daar nog steeds met heel veel plezier.

 

Inge beleeft

Inge beleeft is mijn persoonlijke blog over het moederschap vol struikelblokken, uitdagingen en mooie momenten. Ook neem ik jullie mee in de weg die ik bewandel in de ontdekkingen en acceptatie van hooggevoeligheid bij mezelf en mijn kind. Ik ben geen expert, dus ik geef geen adviezen.

 

Mijn passies

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn, schrijven, tennis, fotografie, reizen, de kinderen, uitstapjes maken, koken en bakken, maar ook even lekker te niksen.

 

De blog

Iedere woensdag verschijnt hier een blog. Omdat ik nog een beginnende blogger ben ga ik beginnen met 1 keer in de week. Dit zal in de toekomst uitgebreid worden. Nu ben ik vooral in de ontdekkingsfase hoe alles werkt.

 

Social media

Ik ben te vinden op Facebook,  InstagramTwitter en Pinterest.