Wie is Inge?

Welkom

Welkom bij ingebeleeft.nl. Ik vind het erg leuk dat je komt kijken! Ik ben Inge (37), mama van een dochter alias Tante Pollewop (6) en twee zonen alias Beer en Draak (4 en 2) en getrouwd met mijn grote liefde (36). Geboren en getogen Westlandse en woon daar nog steeds met heel veel plezier.

Inge beleeft

Inge beleeft is mijn persoonlijke blog over het moederschap. Niet zomaar het moederschap, maar die van een een hooggevoelige (HSP) moeder met een drie prachtige en gevoelige kinderen. Hier vertel ik mijn uitdagingen, struikelblokken maar bovenal mooie momenten. Ook neem ik jullie mee in de weg die ik bewandel in de ontdekkingen en acceptatie van hooggevoeligheid bij mezelf en mijn kinderen. De blog wordt geschreven vanuit ervaringen. Ik heb geen opleiding tot HSP coach gevolgd. Ik hoop dat, als je ook hooggevoelig/hoogsensitief bent hier ook (h)erkenning uit haalt. Ook deel ik niet HSP gerelateerde zaken. Denk aan leuke creatieve activiteiten, onze vakantie ervaringen of gewoon wat we leuk vinden om te kijken of bijvoorbeeld te eten. Soms serieuze onderwerpen, afgewisseld met luchtige of grappige onderwerpen.

Mijn passies

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn. Lezen, puzzelen, creatief bezig zijn, spelletjes spelen, schrijven, tennis, fotografie, reizen, de kinderen, uitstapjes maken, koken en bakken zijn enkele dingen waar ik blij van word. Ook een dagje of een half uurtje niks doen is heerlijk om op te laden.

De blog

Iedere zondagochtend om 7:00 uur verschijnt er een nieuwe blog online. Ik hou geen vaste thema’s aan, maar blogs over hooggevoeligheid zijn de rode draad op mijn blog.

Social media

Ik ben te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. Ik zou het tof vinden als je me daar ook volgt of in ieder geval op een van de drie kanalen.

Fotocredit: Georgina fotografie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial