Wie is Inge (Beleeft)?

Welkom

Welkom bij Inge Beleeft. Ik vind het erg leuk dat je komt kijken op mijn blog over hoogsensitiviteit. Laat ik wat meer over mezelf vertellen. Ik ben Inge (1984), mama van een dochter (2014) en twee zonen (2016 en 2018). In 2013 trouwde ik met mijn grote liefde (1984). Geboren en getogen Westlandse en woon daar nog steeds met heel veel plezier. Daarnaast ben ik gek op cheesecake en ben intolerant voor chocolade en lactose. In Ierland at ik in een koffietentje echt de zaligste cheesecake ooit, maar sindsdien nooit meer zo’n lekkere op. Mijn missie is dan ook een vergelijkbare cheesecake te proeven als toen.

Inge beleeft

Inge beleeft is mijn persoonlijke blog over het leven met de karaktereigenschap hoogsensitiviteit. Hier vertel ik mijn uitdagingen, struikelblokken maar bovenal mooie momenten. Ook neem ik jullie mee in de weg die ik bewandel in de ontdekkingen en acceptatie van hooggevoeligheid bij mezelf en mijn kinderen. De blog wordt geschreven vanuit ervaringen. Ik heb geen opleiding tot HSP coach gevolgd. Ik hoop dat, als je ook hooggevoelig/hoogsensitief bent hier ook (h)erkenning uit haalt. Nu valt er over hoogsensitiviteit heel veel te vertellen, maar ook een HSP gaat op vakantie, doen leuke activiteiten, vinden het leuk om creatief bezig te zijn en houden van eten. Daarom vind je over dit soort onderwerpen artikelen op mijn blog. Wel met het oog op hoogsensitieve mensen.

Reviews

Op Inge Beleeft deel ik zowel gesponsorde als niet gesponsorde content. Hierin deel ik mijn eerlijke mening. En ga eigenlijk alleen samenwerkingen aan waar ik zelf 100% achter sta. Ook schrijf ik reviews over door mezelf betaalde vakanties en producten.

Mijn passies

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn. Lezen, puzzelen, creatief bezig zijn, spelletjes spelen, schrijven, tennis, fotografie, reizen, de kinderen, uitstapjes maken, koken en bakken zijn enkele dingen waar ik blij van word. Ook een dagje of een half uurtje niks doen is heerlijk om op te laden.

De blog

Iedere zondagochtend om 7:00 uur verschijnt er een nieuwe blog online. En als het lukt in het drukke gezinsleven dat verschijnt er ook op zaterdagochtend een blog. Ik hou geen vaste thema’s aan, maar blogs over hoogsenitiviteit zijn de rode draad op Inge Beleeft. Ook is er ruimte voor andere HSP om hun verhaal met jullie te delen.

Privacy

Vanuit privacy deel ik hier zo min mogelijk de namen van de kinderen en ook hun gezichten komen zo min mogelijk herkenbaar in beeld. Helaas hebben wij al een keer te maken gehad met het misbruik van foto’s van mezelf en de kinderen op social media en is er een nepaccount aangemaakt met mijn foto’s en die van de kinderen. Het heeft een half jaar geduurd voordat het account werd verwijderd.

Social media

Ik ben te vinden op Facebook, Instagram en Pinterest. Ik zou het tof vinden als je me daar ook volgt of in ieder geval op een van de drie kanalen.

Steun Inge Beleeft

Bloggen is voor mij een passie en een geweldige hobby. Deze hobby kost veel tijd. En die besteed ik met liefde aan dit blog om meer herkenning en erkenning te creëren voor hoogsensitieve mensen. Aan het hebben van een blog zitten nu eenmaal ook kosten. Je kan hierbij denken aan het hosten, maar ook het onderhouden mijn website. Ook het versturen van de prijzen naar winnaars betaal ik uit eigen zak. Is Inge Beleeft voor jou een fijn plek voor erkenning en herkenning? Overweeg om via affiliate links aankopen te doen om dit blog te steunen!

Fotocredit: Georgina fotografie

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial