Over mij

Welkom

Welkom bij ingebeleeft.nl. Ik vind het erg leuk dat je komt kijken! Ik ben Inge (35), mama van Chloë (5) , Sepp (3) en Raff (0) en getrouwd met Robin (35). Geboren en getogen Westlandse en woon daar nog steeds met heel veel plezier.

 

Inge beleeft

Inge beleeft is mijn persoonlijke blog over het moederschap vol struikelblokken, uitdagingen en maar bovenal mooie momenten. Ook neem ik jullie mee in de weg die ik bewandel in de ontdekkingen en acceptatie van hooggevoeligheid bij mezelf en mijn kind. Ik ben geen expert, dus ik geef geen adviezen.

 

Mijn passies

Ik vind het heerlijk om actief bezig te zijn, schrijven, tennis, fotografie, reizen, de kinderen, uitstapjes maken, koken en bakken, maar ook even lekker te niksen.

 

De blog

Iedere dinsdag vindt je hier een blog in het thema lifestyle of creativiteit. De donderdag verschijnt er een blog zonder een vast thema. Tot slot verschijnt er ook op de zaterdag een blog. Deze hebben de thema’s: In de spotlight, tag, tips van Inge of is een extra blog zonder thema.

 

Social media

Ik ben te vinden op Facebook,  InstagramTwitter en Pinterest.

 

 

Fotocredit: Georgina fotografie

Share
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial