Hoe staat het met mijn doelen van 2021, derde kwartaal.

2021 begon en ik wilde eigenlijk wat doelen stellen voor mezelf, zowel ‘zakelijk’ als privé. Inmiddels zitten we in het laatste kwartaal van het jaar en is het goed om nog eens terug te blikken hoe het eigenlijk zit met die doelen. En heel eerlijk die doelen kunnen me stiekem wel een beetje gestolen worden op het moment. Toch wil ik deze serie compleet maken en deel ik ook gewoon hoe het er nu voor staat.

Een weekend alleen op pad

Ja ik ben een nachtje zonder man en kinderen weg geweest. Helemaal alleen was ik niet, want ik had namelijk super lieve mensen om mij heen. De dag voordat het Blogger by Nature event begon vertrok ik al naar Stayokay Soest. Een warm ontvangst door Esmée. Later op de avond werd de groep compleet en werd het heel gezellig met de dames. Een nachtje weg, een fijn event wat me enorm veel energie gaf. De energie die ik nodig had om een moeilijke tijd door te komen.

Meer sporten

Meer sporten is er nog niet van gekomen. Hoewel ik graag wil heeft de mantelzorg die ik van eind mei tot eind augustus heb gedaan mij behoorlijk opgeslokt. Ik moet nu alleen even die spreekwoordelijke schop onder mijn kont krijgen om dit te gaan doen. Eigenlijk ben ik nog steeds heel hard aan het twijfelen welke sport of sportschool ik naartoe wil. Ik maak die stap voor mezelf gewoon veel te groot. Komt goed, uiteindelijk.

Iedere maand een boek lezen

Ik heb niet iedere maand een boek gelezen, maar heb zeker meer boeken gelezen dan de afgelopen jaren bij elkaar. Laatst las ik Parel van de zeven zussen. Met kerst ga ik het volgende deel uit mijn e-boekenkast halen. Dat meer lezen wil ik er zeker inhouden, want ik vind het heerlijk om in mijn eigen wereldje te duiken en even de fantasiewereld in te gaan.

Een vrouw die een boek leest.

Verder groeien met Inge Beleeft

Na een kleine stagnatie na het overlijden van mijn moeder, begint de blog langzaam weer vooruit te gaan. Inmiddels ben ik bezig met een SEO training om zo nog meer te leren. Eerlijk is eerlijk, ik hoop gewoon bij nog meer HSP-ers terecht te komen met mijn blog. Ervaringen met elkaar delen. Erkenning en herkenning bij elkaar vinden. Hoe tof is het dat ik dit jaar alweer meer samenwerkingen mocht hebben ten opzichte van vorig jaar. Dit zijn allemaal samenwerkingen in de vorm van een barteldeal. Ik krijg dan een product waarna ik er hier een review over plaats. Maar wat ik het tofste vond van alles is dat ik met mijn blogverjaardag een win 5 daagse kon organiseren door middel van samenwerkingen. Daar ben ik de betreffende dames enorm dankbaar voor die dit waar hebben kunnen maken.

Het HSP beleeft traject opzetten

Het HSP beleeft traject gaat een dikke vette streep doorheen. Waar ik vorig jaar nog coach wilde worden heb ik daar nog eens goed over nagedacht. Scheef het al eens eerder in het terugblikken op mijn doelen. Ik ben een blogger, geen coach. Ik voel me als een vis in het water met mijn blog.

Studie starten om meer te leren over HSP

Ik heb een paar maanden geleden nog eens een workshop gedaan. Daarna even geen andere HSP gerelateerde cursussen gedaan. Mede omdat er wekelijks een mantelzorg taak op me kwam. Ik ga volgend jaar weer eens opzoek naar leuke trainingen om te volgen om zo mijn kennis bij te spijkeren.

Een nieuwsbrief opstarten voor Inge Beleeft

De nieuwsbrief is inmiddels al negen keer verstuurd en iedere maand komen daar nieuwe abonnees bij en gaan er soms ook abonnees weer weg. En dat laatste mag ook zeker. Als je het toch niets vind, gewoon lekker afmelden. Toch vind ik het wel heel tof om te zien dat de nieuwsbrief iedere maand weer wat mag groeien. Deze komt iedere eerste dag van de maand uit. Blik ik terug op de afgelopen maand. Deel ik een tip en neem ik je mee achter de schermen.

Wil je lezen hoe de doelen vorm kregen? Kijk dan eens bij de updates van het eerste en tweede kwartaal.

Doelen 2022 volgen in januari

Met deze blog sluit ik mijn doelen voor 2021 af, omdat deze zo laat verscheen. Begin januari zal ik wederom mijn doelen met jullie delen. En blikken we in het jaar er een aantal keer op terug.

BoekenBoeken

Please follow and like us:

2 gedachten over “Hoe staat het met mijn doelen van 2021, derde kwartaal.”

  1. Echt super goed bezig jij! Fijn dat je zoveel energie gehaald hebt uit dat event. Dat wil ik volgend jaar ook eens doen. Daar moet ik dus eens een schop onder mijn kont voor krijgen :-). Sporten doe ik hier 2 of 1 keer per week. Ik trek mijn loopschoenen aan en ben weg. Zalig! Het maakt mijn hoofd leeg en ik krijg er energie van. Ook lezen doe ik nu veel meer, ik kijk nog weinig tv, maar lees liever in een boek. Jouw nieuwsbrieven vind ik telkens erg interessant.

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial