Hoe staat het met mijn doelen na het tweede kwartaal

Begin 2021 schreef ik mijn doelen op voor dit jaar. Zowel ‘zakelijk’ als privé. In april deelde ik al een eerste update en nu is ook net het tweede kwartaal voorbij gevlogen. Een kijken hoe de zeilen er nu bij staan. Wat ik ga aanpassen en wat niet. Waar we nu er versoepelingen zijn wat mee kunnen en hoe staat het met Inge Beleeft.

Een weekend alleen op pad

Dat weekendje weg staat nog niet gepland, maar ga ik nu wel organiseren. Even een nachtje weg van het gezin om mijn batterij op te laden. Zeker nu extra belangrijk. Naast ons gezinsleven ben ik ook mantelzorger. En ook al is dat maar een paar uurtjes in de week, het is confronterend en intensief. Mede daardoor is het nog belangrijker om goed voor mezelf te zorgen. Dus dat weekendje weg gaat er zeker komen.

Meer sporten

Meer sporten ben ik langzaam aan het opbouwen. Naast het wandelen wat ik regelmatig doe, doe ik nu ook wat oefeningen. Met mijn fitnessmatje op de grond wat oefeningen om de b.b.b. groep wat te trainen. Ik zoek nog een leuke work-out voor thuis. Helaas zit sporten via mijn werk er voorlopig nog niet in. Maar wellicht met de huidige versoepelingen en dat ik weer naar kantoor mag, gaat dat wellicht ook weer komen. Helaas heeft een niet goed ingestelde schildkliermedicatie ook wat lichamelijk met me gedaan.

Iedere maand een boek lezen

Door de intensieve weken is lezen er flink bij ingeschoten en staat de teller nagenoeg gelijk aan het eerste kwartaal. Ga ik echt wel weer oppakken, want lezen geeft me echt ontspanning. Ben nu bezig in een boek over de maan. Twee jaar geleden ontdekte ik dat de volle maan meer met me doet dan ik ooit dacht. Daar ben ik me meer aan in het verdiepen. Nu staat dat boek ook op mijn e-reader, maar ik denk dat ik die toch ga aanschaffen als echt boek. Dan kan ik dingen onderstrepen die ik belangrijk vind. Bladert toch net even wat makkelijker door.

Verder groeien met Inge Beleeft

Inge Beleeft blijft groeien. Begin april ging ik ‘virale’ op de reels van Instagram. Dat was echt heel intens om dat mee te maken. Vorige week overkwam het me weer. In een heel korte tijd een grote groep volgers erbij. Het doet echt wat met me dat ik zoveel mensen mag inspireren. De rode draad in mijn verhaal is momenteel dat de mantelzorg veel energie opslokt en ik daardoor wat achter de feiten aanloopt voor mezelf. Ook de drukte op school geeft bij mijn gevoelige kinderen wat onrust. Dit heeft dus invloed op ons allemaal. Gelukkig is de zomervakantie in het zicht. Dan kunnen we mooi even bijtrekken. Voor we op vakantie gaan ben ikzelf nog lekker een week vrij. Dan kan ik mooi even wat zaken regelen.

Het HSP beleef traject opzetten

Een HSP beleef traject opzetten ben ik wel mee bezig, maar ik ga zelf niet coachen. Ik ben samen met mijn business buddy bezig om te kijken hoe dit kan. Hoe mooi is het als ik jullie in een nog een nader te bepalen vorm handvatten kan geven om met de hoogsensitiviteit van jezelf of je kind om te gaan. Basisdingen die jou al zo goed kunnen helpen. We zijn vooral in de onderzoekende fase en we gaan vooral kijken of we er wat mee kunnen en zo ja hoe.

Een studie starten om nog meer te leren over HSP

Inmiddels weet ik dat ik in 2022 vol aan de bak moet voor mijn werk. Twee studies doen met examens. Deze worden wel vanuit het werk verplicht en voor de eerste heb ik me inmiddels opgegeven. Ik beperk me nu door vooral heel veel informatie op te zuigen tijdens e-learnings, masterclasses en webinars. Een opleiding op HSP/coachingsgebied is een flinke investering. En heel eerlijk, mijn ambities liggen echt bij het bloggen. Dus Inge Beleeft blijft gewoon de blog voor hoogsensitieve mensen met eerlijke, herkenbare en informatieve blogs.

Een nieuwsbrief voor Inge Beleeft

De nieuwsbrief is er en is inmiddels. Deze week verscheen de vijfde uitgave van de nieuwsbrief. Langzaamaan druppelen de aanmeldingen binnen van abonnees op de nieuwsbrief. Deze week kwam er ook een pagina op de blog online waar je de nieuwsbrieven terug kan kijken. Alleen de meest recente nieuwsbrief ontbreekt op die pagina. Ik wil de nieuwsbrief echt als maandelijks item houden. In de nieuwsbrief geef ik je een kijkje achter de schermen. Komen de blogs van de afgelopen maand nog even kort voorbij. Tot slot deel ik nog een tip.

Nieuwe plannen

Tot slot heb ik ook wat nieuwe plannen en daar heb ik jullie hulp bij nodig. Onlangs kreeg ik al een aantal mooie onderwerpen om hier bespreekbaar te maken. Die staan op mijn lijstje om verder uit te werken. Eerlijk is eerlijk, voor sommige onderwerpen moet ik ook gewoon resarche doen. Dus heb je al eens een onderwerp opgegeven en heb je hem nog niet voorbij zien komen. Jullie input wordt echt verwerkt, maar soms duurt het wat langer. Zoals eerder aangegeven ik ben niet opgeleid tot HSP coach of proffesional. Dit blog is ontstaan omdat ik ervaringsverhalen online miste. Ik heb zelf nog de nodige onderwerpen op mijn lijstje staan, maar ik wil ook graag weten waar er bij jullie behoefte aan is. En jullie input is voor mij heel belangrijk. Feedback geven mag ook zeker. Zo kreeg ik onlangs feedback over mijn reels. Die feedback heb ik opgepakt en geeft nu extra waarde aan de reel.

Wil je lezen hoe de doelen vorm kregen? Kijk dan eens bij de updates van het eerste en derde kwartaal.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial