In de spotlight: bloomon

In de spotlight: bloomon

Verse bloemen in huis vind ik heerlijk. Een cadeautje voor mezelf, want manlief neemt ze nooit voor me mee. Oh nu lieg ik een beetje. Hij heeft in de ruim tien jaar dat we nu samen zijn drie keer een bos bloemen gegeven. Van mij hoeft dat ook allemaal niet zo. Ben daar veel te nuchter voor dat een man een bloemetje mee moet nemen voor zijn vrouw. Ondanks dat ik uit de regio kom, waar de bloemen bij de teler te halen is laat ik toch iedere maand een mooie bos bezorgen. Best gek hé als de bloemenveiling ook vanuit mijn keuken te zien is.

Sinds de kat van huis is, heb ik weer bloemen in huis
Onze kat zat steeds aan mijn bloemen als ik eens een bos had. Daarom nam ik nooit bloemen in huis. In november 2016 hebben wij afstand gedaan van onze kater. Dat was voor mij een mooi moment om eindelijk weer bloemen in huis te halen. Ik vond de boeketten die Bloomon aanbied schitterend en zo melde ik me aan. Sinds december 2016 maak ik gebruik van een maandelijkse bloemen abonnement van Bloomon.

De mogelijkheden

Bij Bloomon kan je ervoor kiezen om iedere week, om de week en iedere maand bloemen te laten bezorgen. Ook kan je kiezen uit drie verschillende formaten. Je hebt een M bos, een L bos en een XL bos. Zelf heb ik dus voor een maandelijkse M bos gekozen. Met inmiddels drie kinderen in huis, waarbij het speelgoed decoratie in huis is, is dat een prima formaat. Wellicht in de toekomst ga ik over naar een grotere bos. Dan krijgt ie ook een mooi plekje in ons huis. Nu staat ie vaak op de keukentafel of in de woonkamer. Gewoon op de plek waar we veel zitten.

Bezorging aan huis

De bloemen worden bij ons in de regio op vrijdag bezorgt. Vijf dagen voor de bezorging krijg je een mailtje waarin ze je eraan herinneren dat er weer een bos aankomt. Dan kan je eventueel de bezorging uitstellen of een keer overslaan. Want soms komt het niet uit omdat je op vakantie bent, of juist omdat het zo warm buiten is dat je het binnen ook niet koel meer krijgt om je bos bloemen een lang leven te gunnen. De dag voor bezorging krijg je een sms waarin ze een tijdsvak aangeven dat ze je bos komen bezorgen.

Niet thuis en toch niet afgezegd?

Als je niet thuis bent, kan je vooraf al aangeven bij welke buren er dan het boeket afgegeven mag worden. Zijn ook die niet thuis, dan gaat je boeket naar een van de Ronald McDonald familiehuizen. Ik vind dat een prachtig doel om de bloemen dan naartoe te laten gaan.

Vooraf lang getwijfeld, maar geen spijt

Ik heb heel lang zitten twijfelen om een abonnement te nemen, want ik kom hier uit een streek waar veel bloemen en planten worden gekweekt. Daarnaast een grote bloemenveiling bijna voor de deur. Zou dat niet raar zijn. Toch heb ik deze stap gezet en geen moment spijt van gehad. Dus twijfel je, ik zou zeggen probeer het eens een paar maanden en laat bijvoorbeeld een keer in de maand bloemen bezorgen. Vind je het niks kan je het altijd stop zetten. Heb je al veel bloemen in huis of is het buiten zo verschrikkelijk warm? dan sla je een keer over of verzet je het een paar weken. Het abonnement is heel flexibel.

Mooie vaas bij je eerste bloemen?

Wil je bij je eerste keer bloemen ook een mooie bijpassende vaas? Gebruik de code ingevan19 of klik hier. Dan krijg jij bij jouw Bloomon abonnement een gratis vaas! Zo’n link krijgt iedere bloomon fan en als jij mijn code gebruikt krijg ik een gratis bos.

Er is hier geen sprake van een samenwerking. Ik heb deze blog uit eigen initiatief geschreven en betaal het abonnement uit eigen portomonee.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial