HP Sprocket Mobiele Fotoprinter ideaal voor de invulboeken

Al een tijdje loop ik met het idee dat ik de foto’s die ik met mijn telefoon maak graag wil laten afdrukken. Toch twijfelde ik enorm, want er kan zoveel tegenwoordig. Aan de titel van de blog kan je al zien waarvoor ik uiteindelijk gekozen heb. Ik neem je vandaag vooral mee in de zoektocht waar ik uiteindelijk belandde bij de HP Sprocket.

De keuze is reuze

Tegenwoordig is de keuze reuze als het gaat om foto’s te laten afdrukken die je met je telefoon hebt geschoten. Om je even een idee te geven wat er allemaal mogelijk is hieronder een opsomming.

  • De klikkie app (lees hier de review van huisje vol liefde hierover)
  • Hema mini square prints
  • een pocket printer
  • timelapp
  • via een willekeurige fotosite afdrukken
  • Retroprints van Fotofabriek

Mijn keuze

Ik bekeek alle opties en zocht iets wat bij mij paste. Las me goed in wat de mogelijkheden zijn en de kosten. Ook wilde ik helder krijgen voor mezelf waarvoor ik de foto’s ging gebruiken. Daar gingen wel een paar maanden overheen. Ik wilde eigenlijk niet aan een soort abonnement vast zitten en dus viel klikkie app en timelapp af. Dus ik richtte mijn zoektocht dus vooral op de diverse fotosites (waaronder de Hema en Albelli) en een pocketprinter. Eigenlijk was ik er daarna snel uit. Ik ging voor een pocketprinter.

Wat zijn pocket printers?

Een pocket printer is een heel kleine foto printer. Je kan hiermee op elk moment en op elke locatie foto’s printen. Vooraf laadt je hem met een usb kabel op en daarna kan je draadloos printen vanaf je telefoon.

Verschillende merken

De pocket printers zijn er van HP, Canon, Fujifilm, Memobird, Peripage, Huawei, Prynt en Kodak. Ieder heeft zo ook zijn eigen prijsklasse en serie.

HP Sprocket

Ik koos uiteindelijk voor de HP Sprocket. Eigenlijk meer omdat ik die al vaker voorbij heb zien komen en dat ik met die van Fujifilm meer naar de polaroid afdrukken vond gaan en met een instax camera in huis vind ik dat niet nodig om dan nog meer foto’s op die manier in huis te hebben. Nu ik bijna jarig was toen ik mijn keuze maakte was het in ieder geval een leuk cadeau voor op mijn verlanglijstje. Manlief was het daarmee eens en kocht hem voor mijn verjaardag, tezamen met extra foto papier voor de sprocket.

Mijn ervaring

Inmiddels heb ik de HP Sprocket al meerdere keren gebruikt en ben ik met de foto’s die ik uitprint de invulboekjes aan het vullen. Vrij snel nadat ik de pocket printer kreeg ben ik hem gaan opladen met de usb oplader die erbij zat. Dus mocht je al een stopcontact in huis hebben met een usb contact, doe er je voordeel mee. Anders moet je zelf een koppelstuk zoeken om te kunnen opladen. Ik gebruik hem van de telefoon zodat ik hem in een normaal stopcontact kan opladen. Na het uploaden van de app om een mobiel apparaat kan je vrij snel beginnen met printen. Hoe fijn is het dat de foto’s op wat dikker papier wordt gedrukt. Daarnaast is het papier zelfklevend. Ideaal om ze zo in de boekjes te plakken.

Veel mogelijkheden op de app

In de app is er nog zo veel mogelijk. De foto’s kan je bewerken. Filtertje erover, stickers erop plakken, teksten schrijven, maar ook borders. Vele soorten thema’s zijn er beschikbaar om je foto verder op te vrolijken. Voor mij is dat ook echt ideaal omdat ik ze ook gebruik in de invulboekjes. Dus ik ben echt heel blij met dit verjaardagscadeau. Ik ga hem zeker heel veel gebruiken.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

foto’s zijn eigendom van Inge Beleeft

Please follow and like us: