Fotoshoot met het gezin op het strand

Vorig jaar winter kwam ik in contact met Georgina. Ze vroeg of ik het zag zitten om bij haar een fotoshoot te doen. Ik hoogzwanger van onze derde telg en alles behalve mobiel. In maart van dit jaar hadden we weer contact en maakte we een afspraak voor september. Hopend op mooi weer. Afgelopen weekend was het zover. Vandaag in dit blog neem ik je mee in onze shootochtend.

Voorafgaand aan de shoot

Het eerste wat we besloten hadden was de locatie. Dit werd het strand van Hoek van Holland. Laten wij daar nou graag komen en voor ons beide een half uurtje rijden. Perfecte locatie dus. Na dat dit was afgesproken kregen we een afspraakbevestiging. Bijgesloten zat een kledingadvies. Dat was echt heel fijn. Hoewel je dingen ook wel een beetje weet, is het fijn om een geheugensteuntje te hebben. Een week voor de shoot hadden Georgina en ik nog wat app contact. Bespraken nog even het tijdstip en ze wilde even weten hoe de rest van het gezin heet. Communiceert een stuk makkelijker als je weet hoe iedereen heet.

De dag van de shoot

Ondanks dat de afspraak al een half jaar stond en het hopen was op perfect fotografie weer was het toch nog even afwachten. We hadden perfect weer. Zo goed als wind stil, zonnetje, lichte bewolking aangenaam qua temperatuur. Georgina appte nog even dat ze waarschijnlijk iets later was, maar uiteindelijk waren we redelijk tegelijk op de parkeerplaats bij het strand. Even handen schudden en op naar het strand. Nu zijn onze kinderen wel echt liefhebber van het strand, dus was het voor hun ook echt een uitje. We namen kort even door wat ze van ons verwachtte. Vooral gewoon ons zelf zijn. Zo af en toe zou zijn wat aanwijzingen geven.

Echt een feestje

Kinderen schoenen uit en lekker wandelen richting de vloedlijn. Even omdraaien en weer lekker aan de slag. Het vertrouwen was snel gewonnen en de oudste twee deden wat ze vroeg. Lekker rennen over het strand, springen in de lucht, schelpen en steentjes zoeken. Het was echt een feestje om op de foto te gaan. Dat was ook echt te zien aan de kinderen. Ze straalde en dat zie je ook op de foto’s. Als laatste nog even wat foto’s van mij en na een klein uurtje zat de fotoshoot erop.

Aanleveren van de foto’s

De foto’s zou ze na bewerking uiterlijk volgende week aanleveren. We hadden geluk, want toen ik zondagochtend wakker werd stonden de foto’s al klaar. Wauw wat snel. Gisteravond hebben wij ze even rustig zitten kijken. Wat zijn wij blij met het resultaat. Nu ga ik op zoek naar een leuke manier om ze in een collage te zetten. Zodat we nog even kunnen nagenieten van deze foto’s.

Echt een aanrader

Georgina fotografie is echt een aanrader voor een (lifestyle) shoot. Ongedwongen op de foto. Een lieve en rustige vrouw. Neem eens een kijkje op haar website of instagram.

Doe jij weleens een fotoshoot met je gezin? Of net als ons veel te weinig.

De foto’s in deze blog zijn allen gemaakt door Georgina fotografie.

Please follow and like us:

2 gedachten over “Fotoshoot met het gezin op het strand”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial