Tip van Inge: verkleedkleding

Tip van Inge: verkleedkleding

29 september 2019 0 Door ingebeleeft

Zijn jullie kinderen ook zo gek op verkleden? Hier vinden ze het in ieder geval geweldig. Maar waarom alleen met carnaval verkleden, het kan toch iedere dag?

Verkleedkleding kopen

Een paar jaar geleden kocht ik een stapeltje verkleedkleding voor de kinderen. Van een brandweerpak tot een giraf. Ik kocht ze op de groei, want dan konden we er nog een paar jaar plezier van hebben.

Waar laat je het?

Het eerste jaar lag het in een la. Het was er, maar niet in het zicht van de kinderen. Dus het lag er maar te liggen. Ik wilde er iets mee maar wist niet zo goed wat. Tot ik bedacht dat ze het gingen gebruiken als het in het zicht is. Ik kocht een goedkoop kledingrek. Zette het in elkaar en pakte wat hangertjes. Zo hingen de verkleedkleding in het zicht en bleef het toch netjes.

Feestje om te verkleden

De kleding hangt nu in het zicht en wordt dus heel veel gebruikt. Met de verjaardagen van de kinderen wordt er door de kinderen van de visite altijd verkleed. Komen lachend naar beneden en ze vinden het een groot feest. Maar ook onze eigen kinderen komen regelmatig verkleed beneden. Ze hebben er zo veel lol van! Dus heb je verkleedkleding, maar wordt het niet gebruikt, probeer het eens op deze manier.

Please follow and like us:
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20