Cadeau inspiratie voor een 7 jarig meisje

Onze oudste in huis mag weer een jaartje ouder worden. Het is inmiddels een traditie om haar wensen met jullie te delen. Dit jaar maakte zij helemaal zelf haar lijstje. Ik zal hem nog aanvullen met andere leuke tips voor een meiden uit dezelfde leeftijd. Deze tips zijn te gebruiken voor hun verjaardag, maar ook zeker voor de feestdagen.

Cadeautjes om binnen mee te spelen

friemelspeelgoed (fidget toys) helpt beter concentreren zowel in de klas of tijdens het huiswerk maken in de thuissituatie. Immers met het friemelen houd je brein en lichaam alert.

Educadora

Inspiratie voor buiten

 • Een verrekijker is leuk om vogeltjes mee te spotten, of langs de waterweg een boot dichterbij te halen.
 • Schepnetje, leuk voor de vakantie en als ze een zwemdiploma hebben.
 • Hoepel, onze oude is niet meer zo rond, dus wilde onze dame een nieuwe. Ze is gek op hoepelen en staat regelmatig in de tuin met de hoepel te spelen.
 • Badmintonset ook deze zocht ze helemaal zelf uit. Ze had dit pas bij iemand anders gedaan en vond dat heel leuk om te doen.
happy birthday

Het grote cadeau

Bij ons mocht ze dit jaar kiezen wat ze wilde. Ze heeft voor haar vijfde verjaardag een ‘nieuwe’ fiets gekregen. Daar kan ze nog wel op fietsen, maar de fiets wordt langzaamaan wat te klein. Dus wij hadden een nieuwe fiets in gedachten. Zelf wilde ze heel graag een Spacescooter. Deze laatste is het dan ook geworden. Een nieuwe fiets kan ook wachten tot haar 8e verjaardag en dan gaan we gelijk voor een goed model.

Leuke creatieve cadeautips

 • Zeep en bruisballen zelf maken, wist je dat in bad zitten met een bruisbal ook goed is voor de prikkelverwerking.
 • Aquabeats (ideaal ook om te ontprikkelen)
 • Sieraden maken als ze van fröbelen houden is dit natuurlijk ook heel leuk.

Leesboekjes die zij heel leuk vind

Nog andere leuke ideeën

 • Turnmat van de Ikea in het roze, blauwtinten of groentinten. Succes gegarandeerd met deze mat als het meisje op turnen zit.
 • Bruisballen van de Etos of Hema of wat denk je van knetterbadzout.
 • Eigen sop voor onder de douche. Kijk eens bij de lokale drogisterij. Zij hebben vaak wel een sopje voor kinderen/tieners.
 • Onze dame is echt een dametje dat graag met make up in de weer is. Ik koop geen kindermake up voor haar, maar koop de goedkope bij bijvoorbeeld Kruidvat.
 • Nieuwe rugtas voor school. Hoewel haar oude rugtas nog goed is, kocht ze deze als kleuter en ik kan me helemaal voorstellen dat nu ze naar groep 4 gaat een echte grote meiden rugtas wil. Dus dat wordt zoeken tussen rugtassen.

Traditie

Zoals ik al aangaf is het een traditie om met de verjaardag van de kinderen hun verlanglijstjes te delen. Ben je op zoek naar inspiratie voor andere leeftijden? Kijk dan eens bij onderstaande blogs. Wat ook een traditie is, is dat ik op de verjaardag van onze kinderen een brief schrijf. De brief aan onze oudste staat binnenkort online.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial