Welk cadeau geef je aan een jongen of meisje van 2 jaar?

Je kind wordt bijna twee, maar wat gaan we nu weer verzinnen voor zijn verjaardag? Wat kan je vragen aan de familie? Ik vroeg op instagram voor nog meer ideeën en dit is er uitgekomen. Het zijn cadeautjes in verschillende prijsklassen. Dus zoek je een leuk cadeau voor een jongen of meisje van 2 jaar, dan kan je vast en zeker hier inspiratie vandaan halen.

Praktische cadeautjes voor een twee jarige peuter

Lekker lezen met je peuter

  • luikjesboek of flapjesboeken zijn geweldig voor peuters. Lekker ontdekken.
  • zoek/kijkboek zoekboeken zijn ook zo leuk. Kan jij het vinden?
  • boekje van dribbel is eigenlijk wel een boekje dat ze gelezen moeten hebben. 😉
  • zo voelt een dinosaurus boek. Onwijs leuk boek voor kindertjes die gek zijn op dino’s. Voel boekjes doen het ook altijd goed. Deze heeft zowel de voel- als flapjesfunctie.
  • ssst de tijger slaapt deze is zo leuk. Dit boekje lezen ze ook op het kinderdagverblijf en onze dreumes doet nu al iedere keer ssssttt na

Plezier voor buiten

  • Met een grote broer en zus in huis, is een step wel heel interessant voor een peuter. Om het net even wat makkelijker te maken zijn ze ook in de variant met drie wieltjes.
  • Lange afstanden lopen is vaak nog even te ver, maar met een loopfiets goed te doen. Wij hebben deze 4 jaar geleden gekocht en echt een topper. Onze bijna peuter is de derde die er plezier van gaat hebben.

Voor iedere verjaardag schrijf ik een brief voor onze jarige. Zo ook voor onze jongste telg. 

Spelletjes zijn ook leuk voor jongens en meisjes van 2 jaar

Creatief zijn met je tweejarige

rollenspel is ook altijd leuk

Lekker spelen

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je meer cadeautips, maar voor andere leeftijden? Kijk dan eens bij deze blogs: Welke cadeau’s zijn leuk voor een zes jarig meisje? of Cadeau inspiratie voor een kleuter jongen. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een volwassenen? Lees Waarom Studio Koester Booster het adres is voor een origineel cadeau

Please follow and like us: