Bloggers in het zonnetje editie 2022

In 2019 ben ik begonnen een aantal bloggers in het zonnetje te zetten. En dit is een traditie die ik wil blijven voortzetten. Dit zijn overigens geen bloggers die zich richten op hoogsensitiviteit. Hoeft ook helemaal niet, want er is genoeg ander leuks te lezen online. En het is altijd leuk om nieuwe bloggers te ontdekken.

Lisette schrijft

Ik ben Lisette gaan volgen nadat ik tijdens een vriendenweekend hoorde over haar hilarische foto persiflage van Sylvie Meis. Die waren destijds een hit op Facebook. Daarnaast komt zij net als ik uit het Westland. Lisette schrijft lifestyle blogs op Lisette Schrijft. Misschien nog wat minder bekend is dat ze ook schrijft op alleen op reis met je kinderen.

Lisette is alleenstaande moeder van 3 kinderen, echoscopiste en blogger. En op haar blog vind je uiteenlopende onderwerpen.

Lees ook: Welke bloggers zet ik in de zomer van 2019 in het zonnetje

Linda schrijft

Linda is moeder van twee kinderen, een dochter (2016) en een zoon (2018). Haar kinderen zijn een inspiratiebron voor haar blog, maar schrijft daarnaast ook lifestyle artikelen. Een mooie variatie aan artikelen dus. Zeker de moeite waard om bij haar eens een kijkje te nemen op Linda Schrijft.

Olivette.nl

Olivette ken ik nog maar een klein jaar. Tijdens het Blogger by Nature event van 2021 hoorde ik voor het eerst van haar blog. Olivette.nl is een Feelgood, family & lifestyle blog. Het nieuwsgierige gezin bestaat uit papa Kay, mama Marjolein en de drie kinderen Olivier, Yvette en Lucas. In hun gezin draait het om fun, gekkigheid en niet zoals het altijd hoort. Met veel plezier geven ze een kijkje in hun leven.

Lees ook: Welke bloggers zet ik in de zomer van 2020 in het zonnetje

Favoriet plekje

Op favoriete plekje deelt Anne alles wat voor haar favoriet is. Dus fijne plekjes om naartoe te gaan, favoriete producten, maar sinds eind 2021 ook over het moederschap. Ze is trotse mama van Jip. Daarnaast is ze Brabantse in Zwolle, waar ze voor de liefde naartoe verhuisde. Daarnaast is Anne gek op de kringloop en op Instagram deelt ze vaak haar mooie vondsten.

Judith(it)

Judith deelt op Judith(it) een rijk scala aan verhalen. Van verhalen met een droge humoristische twist tot serieuze onderwerpen zoals kopp* zorgen. Judith heeft naast haar blog ook meerdere boeken geschreven. Onder andere over koppzorgen. Zeker de moeite waard om haar blog eens te bekijken en een aantal artikelen te lezen.

* Kopp/Kov = kind van ouder(s) met psychische of verslavingprolematiek.

Lees ook: Welke bloggers zet ik in de zomer van 2021 in het zonnetje

Papablogger

Hoewel het internet wordt gedomineerd door vooral vrouwelijke bloggers, zijn er gelukkig ook mannelijke bloggers die schrijven over het ouderschap. Ik vind het leuk om ook eens uit de ogen van een vader naar zaken te kijken. Rob doet dit op Papablogger. Hier deelt hij tips over het vaderschap, ouderschap en lifestyle. Rob is sinds februari 2018 vader van zoon Morris. Ga zeker eens kijken op zijn blog.

Papaswereld

Deze in het zonnetje wil ik afsluiten met de blog van Maarten. Op Papa’s wereld deelt hij zijn ervaringen in het gezinsleven door de ogen van een vader. Doordat veel media gericht is op moeders en de papa’s in de verhalen vaak achter blijven vond Maarten dat daar verandering in moest komen. Dat doet hij dan ook op zijn blog. Op zijn blog vind je een breed scala aan artikelen. Neem er eens een kijkje.

Please follow and like us:

2 gedachten over “Bloggers in het zonnetje editie 2022”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial