Welke bloggers zet ik in de zomer van 2020 in het zonnetje

Zit er wel iemand op mijn verhaal te wachten? Er zijn al zo veel bloggers, ze zitten echt niet op mij te wachten! Het zijn zomaar twee gedachtes die bij iedere startende blogger weleens voorbij komt. Toch besloot ik op aanmoediging van mijn man mijn diep gekoesterde wens in vervulling te laten gaan. Zonder enige kennis ben ik bijna twee jaar geleden begonnen met bloggen. Wat begon met wat verhaaltjes online te tikken en wat te doen. Leerde ik in die twee jaar, gelukkig, heel veel bij. Zeker het laatste half jaar heb ik geïnvesteerd in mijn ontwikkeling rondom het bloggen. Daar ga ik op 16 augustus 2020 uitgebreid op in, want dan bestaat Inge Beleeft twee jaar. Nu wil ik graag wat medebloggers in het zonnetje zetten. Immers werken we er allemaal hard voor om regelmatig jullie te voorzien van mooie, eerlijke en oprechte blogs. Laten we vooral elkaar steunen, Merel van Bloggen Baart Kunst schreef er al eens een mooie blog over

Steun is zo belangrijk

Mijn grootste blogfan is mijn man. Hij leest trouw iedere blog op de dag dat ie uitkomt. Nooit eerder, terwijl hij dat wel gewoon kan als hij dat wil. Toch wil hij die voorkeursbehandeling niet en leest hem dus echt op de dag dat hij uitkomt. Binnen onze directe omgeving is maar een heel klein groepje mensen die weet dat ik blog. De reden dat ik dat niet vertel komt voort uit onzekerheid en het “taboe” wat er nog steeds op heerst. Daarom vind ik het belangrijk ook om hier steun te geven aan andere bloggers en webshops. Vandaag wil ik graag weer wat bloggers in het zonnetje zetten. Ik deed dit al eens eerder. Uiteraard volg ik deze lieve dames nog steeds heel graag. Neem ook bij deze dames zeker een kijkje! Ze zijn stuk voor stuk aanraders.

blogger schrijft

Miekids eerlijke mamaverhalen met een knipoog

De Vlaamse Mieke is moeder van drie prachtige jongens in de leeftijd van 6, 4 en 1. Getrouwd met haar David. Deze dertiger is een echte levensgenieter. In haar blogs geeft ze met een dosis humor een kijkje in haar leven als moeder. We hebben kinderen in dezelfde leeftijdscategorie en daardoor is het vooral heel herkenbaar wat ze schrijft. Ik geniet dan ook oprecht van haar blogs en lees ze met veel plezier.

Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

Mama’s leukste

Vera, van Mama’s leukste ontdekte ik nog niet zo heel lang geleden. Maar wat een lieverd is Vera. De van origine Friese Vera, verhuisde voor haar grote liefde naar België. Samen hebben ze een prachtige zoon van zeven. Vera heeft een verfrissende manier van schrijven. Net even anders dan de meeste andere bloggers, maar als ik haar blogs lees krijg ik altijd een glimlach op mijn gezicht. Een (h)eerlijke vorm van droge humor.

Lodi blogt

Lodi heeft een eigentijdse lifestyle blog, waarbij allerhande artikelen voorbij komen. Van leuke tips voor uitjes of vakanties tot lekkere recepten en van artikelen over badkamers tot tips voor schoolgaande kinderen. Bij Lodi vindt je dus heel veel waardevolle tips en informatie. Deze prachtige veertig plusser is getrouwd en moeder van twee jongens.

blogger aan het werk

Mama’s liefste

Fleur blogt op haar Mama’s Liefste over het moederschap, schrijft ze reviews over haar favoriete producten, leuke gadgets en gezellige uitjes voor het hele gezin. Ze is moeder van twee meiden en wonen samen met Papa’s Liefste en hun kitten(s).

Cynspirerend

De spelletjes fanaat Cynthia schrijft haar blogs over het moederschap, lekker koken, bord spellen en bewust leven op Cyspirerend. Deze getrouwde dertiger woont samen met haar man en dochtertje. Cynthia heeft geen blad voor haar mond en schrijft vanuit haar hart haar blogs.

Box Brownies bestellen

Puur Jael

Wellicht ken je Puur Jael nog wel onder de oude naam. Deze was tot een paar maanden geleden namelijk Mama Minke. Ze vond deze naam niet de lading meer dekken. Sinds kort blogt Minke dus onder Puur Jael. Deze moeder van twee kinderen neemt je graag mee in de christelijke opvoeding van haar kinderen, het gebruik van oliën en het bewuste moederschap.

The Stout Journal

De impulsieve chaoot (het zijn haar eigen woorden ;-)) Ineke blogt op The Stout Journal. Ineke is getrouwd maar haar lieve Augustijn, moeder van Rosemarijn en de newborn Luc. Naast persoonlijke verhalen schrijft Ineke ook allerhande lifestyle artikelen. Onlangs bracht ze haar allereerste korte verhaal uit. Samen met vijf andere auteurs maakte ze een verhalenbundel voor de zomer.

liefde voor blogger

Living the Special Needs life

De Zeeuwse Eva, getrouwd en moeder van twee prachtige meiden. De onderwerpen Selfcare en Kids Talk komen dan ook regelmatig terug op haar blog living the special needs life. Maar vergeet Lifestyle en Persoonlijk ook zeker niet. Een rode draad in haar blogs is informatie over (onzichtbare) beperkingen.

Al deze bloggers zijn ook leuk om te volgen op de social media, neem ook zeker even een kijkje op facebook, instagram en twitter. Wist je trouwens dat Inge Beleeft ook te vinden is op facebook? Ik zou het heel tof vinden als je daar even een kijkje neemt, of me zelfs gaat volgen.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

foto’s zijn van pixabay.

Ook in 2019 en 2021 zet ik bloggers in het zonnetje. Wil je weten wie dit zijn? klik dan even op de jaartallen.

Please follow and like us: