Bloggers in het zonnetje editie 2021

Ik deed het al eerder in 2019 en 2020 en dat is bloggers in het zonnetje zetten. Mijn jaarlijks terugkerende rubriek aan het begin van de zomer. Naast zelf schrijven, lees ik zelf ook graag blogs. Tijdens de zomervakantie zet ik deze bloggers ook nog op de social media in het zonnetje. Wie weet ontdek jij ook nog eens op deze manier een mooi pareltje van een blogger. En echt ik lees echt niet ieder artikel van alle bloggers die ik volg, maar de blogs die mij aanspreken lees ik wel. Maar sowieso vind ik het belangrijk om bloggers in het zonnetje te zitten. Wat vaak niet beseft wordt is dat er veel tijd in gaat zitten en veel bloggers schrijven, net als ik, naast hun werk in loondienst.

Ook jij kunt bloggers steunen

Ja je leest het kopje goed. Jij kan ook een blogger steunen. Hoe? Veel bloggers maken gebruik van affiliate links of banners. Mocht jij nou een vakantie willen boeken, iets willen kopen bij die grote blauwe meneer of een andere winkelketen. Ga dan eens eerst naar de blog van je favoriete blogger en wellicht zie jij dan wel een banner of een linkje van de betreffende webshop/vakantie aanbieder. Klik daarop en doe dan je aankoop. Jij betaald niks extra’s, maar de blogger krijgt daarvoor wel een kleine commissie. Op deze manier zorg jij ervoor dat de blogger de onkosten voor de blog eruit kunnen halen.

In het zonnetje zetten

Hoe tof is het om in het zonnetje gezet te worden. Laten we lief zijn voor elkaar en de waardering uitspreken naar elkaar. Zet je favoriete blogger in het zonnetje door bijvoorbeeld een mooie post te delen op social media of een goede blog te delen of te pinnen. Ook opslaan van de post geeft steun. Geloof me, die steun die je op deze manier geeft aan bloggers wordt gewaardeerd. Neem zeker even een kijkje op de blogs van de onderstaande collega bloggers en kijk ook eens bij de voorgaande jaren.

iELM.nl

De mamagids

De mamagids is de blog van Merel. Ze deelt daar uiteenlopende verhalen die samen een bundel over de beleving van het ouderschap vormen. Je vindt er persoonlijke verhalen, handige informatie en tips. Ook schuiven er weleens gastschrijvers aan. De blogs die mij het meest zijn bijgebleven zijn de blogs over de stilgeboorte en rouw. Niet omdat ik het zelf heb meegemaakt, maar ken veel vrouwen die er mee te maken hebben gehad. Deze blogs raken en heb ze met tranen in mijn ogen gelezen. Weet zelfs nog waar ik die eerste blog las. Ik zat te wachten tijdens de zwemles van onze oudste. Dan heeft het indruk gemaakt als je weet wanneer je het gelezen hebt.

Lees ook: Welke bloggers zet ik in de zomer van 2022 in het zonnetje

Mamagisch

Eind vorig jaar ontdekte ik de blog van Kirsten van Mamagisch. Via Instagram kwam ik haar bij toeval tegen en zo begon ik langzaam haar blogs te lezen. Niet alleen het lezen van de blogs, inmiddels heb ik 2 gastblogs mogen schrijven voor haar. Kirsten laat op haar blog en social media de eerlijke kant van het moederschap zien.

Box Brownies bestellen

Rosa Schrijft

Rosa volg ik al een jaar of 3. Afgelopen zomer zagen we elkaar voor het eerst live op het bloggers by nature event. Rosa haar blog is een lifestyle blog. Deelt haar ervaring over bewuste keuzes, moederschap en zal in de toekomst over pleegzorg gaan schrijven. Daarnaast schreef zij een driedelige serie over secondaire kinderloosheid. Zeker de moeite waard om te lezen.

Mama vriendin

Tamara blogt op haar eigen blog mama vriendin, maar de laatste tijd is ze vooral veel te vinden als gastblogger bij Beebs and Moms. Tamara is moeder van 5 prachtige kinderen in de puber- tot en met de peuterleeftijd. Heeft helaas haar bruiloft moeten verzetten, maar ik weet zeker dat we volgend jaar zeker mogen meegenieten van prachtige plaatjes. Een aantal jaar geleden heeft ze een gastric bypass ondergaan. Ook haar ervaring daarmee en de struggles daarna deelt ze open en eerlijk.

Altijd op zoek naar pareltjes groot en klein

Zoals ik al aangaf is dit een jaarlijks terugkerende rubriek. Ieder jaar ga ik weer op zoek naar leuke blogs om met jullie te delen. Altijd op zoek naar leuke pareltjes. Die pareltjes zitten soms ook gewoon in de kleinere blogs en niet alleen in de grote blogs. Laat je inspireren en tot volgend jaar in deze rubriek.

Deze blogs zijn geschreven uit eigen ervaring. Regelmatig raadpleeg ik bronnen om bepaalde dingen uit te leggen over hoogsensitiviteit. Deze bronnen worden dan bij de blog vermeld. Wil je tips gericht op jou of jouw gezin, raadpleeg dan een HSP coach.

Please follow and like us:

6 gedachten over “Bloggers in het zonnetje editie 2021”

  1. Als nieuwe blogger weet ik dat elkaar helpen belangrijk is, ongeacht hoeveel viewers je reeds opgebouwd hebt. Als ik even een dagje niet schrijf, kan ik heel wat tijd steken in het bezoeken van andere blogs en leuke reacties achterlaten. Er is zoveel te ontdekken en zoveel dat je kan doen. šŸ’–šŸ’–šŸ’–

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial