Welke bloggers zet ik in de zomer van 2019 in het zonnetje

Ik vind naast het bloggen zelf ook heerlijk om een blog van andere te lezen. Naast webshops wil ik ook leuke blogs onder de aandacht brengen. Ik volg niet een specifieke blogger, maar meerdere. Ieder hun eigen stijl. De een is groot, de ander wat kleiner. Dat maakt ze niet minder leuk om te lezen. Ik lees vooral mama blogs, omdat het gewoon erg aansluit bij mijn eigen leven.

Marieke blogt

Marieke is een moeder van twee prachtige kinderen, die ze de koosnaampjes binkie en tuttebel heeft gegeven. Ook is ze getrouwd met haar grote liefde. Ze neemt je in haar blog mee in wat ze als werkende moeder meemaakt. Deze mama lijfstyle blog is zeker leuk om te gaan volgen. Marieke is ook onder dezelfde naam te vinden op Facebook en Instagram.

Suus’s cup of tea

Susanne, moeder van een prachtige dreumesdochter blogt ook over het moederschap, reizen en alles wat haar te binnen schiet. Ze omschrijft het bloggen als een dagboek zonder slot, waar iedereen heerlijk in mag rondneuzen. Ik vind het heerlijk om haar blogs te lezen.

Mama jezz blog

De Friese Jessica blogt over het leven als werkende mama. Jessica is mama van twee en werkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Je vindt er dus leuke tips, creatief met de kinderen en blogs over het moederschap. Ik vind ze heerlijk om te lezen. Ook voor mama jezz blog schreef ik een gastblog.

Moe-dig

Maaike richt zich voornamelijk op vrouwen. In het bijzonder op moeders die niet meer alles kunnen, maar ondanks dat positief in het leven staan. Dit zijn namelijk de vrouwen die dicht bij haar staan. Ze heeft namelijk zelf ook een medisch rugzakje. Ik vind het daarom mooi om te lezen hoe zij hiermee omgaat. Lees ook eens de blogs van deze prachtige mama.

Ps cheryl

Cheryl is een werkende mama van twee prachtige kinderen. Ze schrijft over alles waar ze blij van wordt op een eerlijke manier. Onder ander het moederschap, lijfstyle, lekker eten en mode. Haar streven is om elke zondag en woensdag een blog te publiceren. Wist je dat ik voor Ps Cheryl een gastblog heb geschreven?

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wist je Bloggers in het zonnetje een jaarlijks terugkerend item is? Dit was de allereerste. Inmiddels is 2020 ook verschenen, die lees je hier.

Please follow and like us: