Bloggers in het zonnetje editie 2019

Zelf bloggen vind ik geweldig, maar blogs lezen ook. Heerlijk om een kijkje te krijgen in iemands leven. En je haalt er altijd inspiratie uit. Ieder jaar rond de zomervakantie wil ik jullie laten meegenieten van blog inspiratie bij andere bloggers. Want er is altijd wel weer een mooie blog te ontdekken. En ik lees echt niet alleen maar blogs over hoogsensitiviteit. Blogs die mijn levensfase passen lees ik ook graag.

Marieke blogt

Marieke is een moeder van twee prachtige kinderen, die ze de koosnaampjes binkie en tuttebel heeft gegeven. Ook is ze getrouwd met haar grote liefde (die helaas in januari 2023 is overleden). Ze neemt je in haar blog mee in wat ze als werkende moeder meemaakt en sinds 2023 deelt ze ook eerlijk over rouw. Deze mama lijfstyle blog is zeker leuk om te gaan volgen. Marieke Blogt is ook onder dezelfde naam te vinden op Facebook en Instagram.

Suus’s cup of tea

Susanne, moeder van een prachtige dreumesdochter blogt ook over het moederschap, reizen en alles wat haar te binnen schiet. Ze omschrijft het bloggen als een dagboek zonder slot, waar iedereen heerlijk in mag rondneuzen. Ik vind het heerlijk om haar blogs te lezen. Helaas is haar blog niet meer online.

Mama jezz blog

De Friese Jessica blogt over het leven als werkende mama. Jessica is mama van twee en werkt als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Je vindt er dus leuke tips, creatief met de kinderen en blogs over het moederschap. Ik vind ze heerlijk om te lezen. Ga vooral even een kijkje nemen op Mama Jezz Blog.

Moe-dig

Maaike richt zich voornamelijk op vrouwen. In het bijzonder op moeders die niet meer alles kunnen, maar ondanks dat positief in het leven staan. Dit zijn namelijk de vrouwen die dicht bij haar staan. Ze heeft namelijk zelf ook een medisch rugzakje. Ik vind het daarom mooi om te lezen hoe zij hiermee omgaat. Lees ook eens de blogs van deze prachtige mama op Moe-dig.

Ps cheryl

Cheryl is een werkende mama van twee prachtige kinderen. Ze schrijft over alles waar ze blij van wordt op een eerlijke manier. Onder ander het moederschap, lifestyle, lekker eten en mode. Haar streven is om elke zondag en woensdag een blog te publiceren. Neem zeker even een kijkje op PS Cheryl.

Wist je Bloggers in het zonnetje een jaarlijks terugkerend item is? Dit was de allereerste. Inmiddels zijn 2020, 2021 en 2022 ook verschenen.

Please follow and like us:

1 gedachte over “Bloggers in het zonnetje editie 2019”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial