Fotofabriek, een review van het product fotoboek

Afgelopen vrijdagmiddag is hier de zomervakantie van start gegaan. Net als ieder ander gezin proberen we in deze periode mooie en nieuwe herinneringen te maken met het gezin. Dit jaar zal het voor vele net even anders zijn dan anders, maar laten we er in ieder geval een top zomer van maken. Vakantie en foto’s staan hier synoniem aan elkaar. Deze herinneringen wil je namelijk bewaren. Daarom wil ik dit soort herinneringen graag in een fotoboek bewaren. Bij Fotofabriek kan je fotoboeken maken en ik mocht hierover een review schrijven.

Fotoboek maken

Het is al even geleden dat wij op vakantie gingen naar Limburg. Deze herinnering wilde ik graag vastleggen in een fotoboek. In samenwerking met Fotofabriek mocht ik een fotoboek maken. Een goede reden om onze meest recente vakantie vast te leggen in een mooi boek.

Over Fotofabriek

Bij Fotofabriek kan je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken. Denk bijvoorbeeld aan de fotoboeken in verschillende soorten en maten, agenda’s, wanddecoratie, visitekaartjes en kalenders.

Aan de slag

Ik maak al jaren bij dezelfde aanbieder mijn fotoboeken en moest even wennen aan de lay-out van de software van Fotofabriek. Naarmate het boek steeds meer vorm kreeg, ontdekte ik weer nieuwe tools in het software systeem van de fotoboeken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Effecten om je foto te bewerken. Cliparts, achtergronden, randjes er is echt van alles mogelijk. Het liefst wilde ik van alles proberen, omdat er zoveel mogelijk is.

Fijne software om mee te werken

Als je eenmaal door hebt hoe de software werkt is het een fijn programma om je fotoboek mee te maken. Het is nu eenmaal zo dat als je met een nieuwe aanbieder aan de slag gaat dat je even moet wennen aan de software. Wat ik zelf ook heel fijn vind is, zodra je boek klaar is en je wil nog een boek maken, dat je ze allemaal tegelijk kan versturen om te laten maken. Ze blijven tot 40 dagen opgeslagen in je winkelmandje.

Boek klaar, bestellen maar

Nadat ik het boek nog eens had doorgelopen, schaduwen had geplaatst of randjes om de foto om ze beter tot hun recht te laten komen op de achtergrond. De teksten had nagelopen of aangevuld kon het boek wat mij betreft in productie. Nog even checken of ik onze adresgegevens had ingevuld en klaar voor productie. Bij je orderbevestiging wordt de verwachte verzend- en leverdatum meegestuurd. Heerlijk om dan uit te kunnen kijken naar je fotoproduct. Ik vind het altijd een beetje leuk spannend als het boek op de mat valt. Zien wat je online in elkaar hebt gezet. Hoet het er dan echt uit ziet en voelt.

bestellen bij Fotofabriek

Het product op de mat

Het fotoboek bestelde ik op donderdag en lag op dinsdag al op de mat. Natuurlijk gelijk open gemaakt om te kijken hoe het eindresultaat is geworden. Het fotoboek van Fotofabriek is een prachtig boek geworden. Realistische kleuren, mooie effecten, stevige hardcover kaft en stevige pagina’s. Ik had hierbij een A4 fotoboek met hardcover.

Mijn conclusie over het fotoboek van Fotofabriek

Ik ben heel tevreden over Fotofabriek. Goede kwaliteit, snelle levering en als je de software door hebt is daar ook fijn om mee te werken. Ik ga zeker vaker mijn fotoproducten bij Fotofabriek bestellen. Ik zag namelijk dat ze ook hele andere leuke producten hebben, waaronder foto op canvas. Mocht jij na je vakantie een mooi fotoboek willen maken, dan kan ik je zeker Fotofabriek aanraden.

Maak jij van iedere vakantie een fotoboek of verwerk jij dat in een jaarboek. Laat jij mij het hieronder in een reactie weten of via de social media?

Please follow and like us:

6 gedachten over “Fotofabriek, een review van het product fotoboek”

 1. Wat leuk! Ik gebruik ook al een hele tijd dezelfde app. Maar ik sta wel járen achter. Ik maak van de verschillende vakanties kleine boekjes en dan 1 groot jaarboek. Maar Rik is nu 7 en zit nog maar aan zijn 2de jaarboek. Nog wat inhaalwerk te doen dus. Dat is 1 van mijn staycationdoelen.

  Beantwoorden
  • Ik loop ook 4 jaar achter, maar wil wel echt een keer ervoor gaan zitten om de boeken een keer af te maken. Ik vind het een goed doel van je om wat inhaalwerk te gaan doen. Succes Nathalie!

   Beantwoorden
  • Nee inderdaad, fotoboeken hoe meer hoe beter. Ik loop nog verschrikkelijk achter, maar hoop toch wel een keer echt te gaan zitten en ze te gaan maken. Nu heb ik de tijd, maar niet altijd de energie. Maar het gaat goed komen en dan bij blijven. 😉

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial