Cadeau inspiratie voor een kleuter jongen

Wordt je peuterzoon bijna vier jaar en weet je niet wat je hem cadeau moet geven? Zoek je al dagen over internet naar wat leuk is voor een bijna kleuter? Ik deed de afgelopen weken ook niet anders, want onze middelste is afgelopen vrijdag vier jaar geworden. Er is zoveel leuks te vinden en via instagram kreeg ik ook leuke tips. Ik laat je graag zien in verschillende budgetten wat leuk is voor de aanstaande kleuterzoon. Nu is niet alles voor jongens, meiden kunnen hier uiteraard ook heel blij van worden.

Voor de grotere portemonnee

Iedereen heeft zo zijn/haar eigen budget om te besteden voor een kinderverjaardag. Kinderen worden regelmatig overweldigd met cadeautjes, wil je het een beetje in de perken houden dan kan je ook vragen of familie en/of vrienden een gezamenlijk cadeau willen geven waardoor er een groot cadeau gegeven kan worden in plaats van heel veel kleine cadeautjes waar al snel niet meer naar om wordt gekeken.

 • De meeste vierjarige gaan net voordat ze naar school gaan of iets later leren fietsen zonder zijwieltjes. Afhankelijk van de lengte van je kleuter is wellicht een nieuwe fiets een optie voor zijn/haar verjaardag.
 • De Kidizoom in roze of blauw en met bijbehorende tas is ook zeker een hit onder de kinderen.
 • De microstep is een ware hit onder peuters en kleuters. Heel leuk om als ouders te geven of als gezamenlijk cadeau te vragen.


Nuttige cadeaus voor naar school

Je kind wordt vier jaar. Tijd voor de basisschool. Daarvoor hebben ze vaak ook wat spullen nodig. Die kan je natuurlijk ook als cadeau vragen voor je kleuter.

Buitenspeelgoed als cadeau voor een kleuter

  • Ik noemde de microstep al eerder, maar je kunt ook gaan voor een goedkopere variant step, wij hebben deze step die bij onze kinderen ook echt een hit is.
  • skateboard doet het ook altijd goed. Onze zoon had deze al lang op zijn lijstje staan en wilde die nu wel heel graag hebben. Deze stond dan ook in de woonkamer te pronken op zijn verjaardag.
  • skeeleren is helemaal in tegenwoordig. Ook nog helemaal leuk om samen met je kind te doen.
  • Trekkers of tractoren, net hoe je ze noemen wil. Zeker als je een wat grotere tuin tot je beschikking hebt is dit heel gaaf voor de kinderen. Stiekem vind ik het jammer dat onze tuin echt te klein is voor dit speelgoed.
  • Als alternatief voor een waterpistool is wellicht deze toffe brandweerspuit. Ideaal cadeau voor als je kindje in het voorjaar of zomer jarig is.
  • Walkie talkie blijft iedere generatie leuk. Zelf heb ik er vroeger uren mee gespeeld! Leuk voor binnen en buiten.Voor de fantasierijke ontwikkeling

Voor de kleine prijsjes

 • in de kleuterklas leren ze al een beetje schrijven, dan zouden boekjes om het schrijven een beetje te stimuleren een leuk idee kunnen zijn. Kijk wel of je kindje hier interesse in heeft.
 • Kleurboeken en stickerboeken doen het uiteraard ook altijd goed bij kleuters.

Ook leuk als cadeau voor een kleuter

 • Tiptoi® stond al lang op ons lijstje en is er nu dan ook. Hier is zoveel leuke uitbreiding bij te kopen. Ideaal om aan te vullen met de feestdagen.
 • Een knikkerbaan is ook altijd leuk. Die zijn er ook in alle vormen en maten.
 • Voor de kleine onderzoekers zijn ook verrekijkers en microscopen enorm leuk om cadeau te geven. Spelenderwijs dingen leren en ontdekken.

 

Hopelijk heb jij hier nog een goede tip uit kunnen halen. Heb je nog een aanvulling op het lijstje, laten we elkaar inspireren. Laat hieronder een reactie of op de social media een reactie achter. Je mag me uiteraard ook altijd mailen.

 

Deze blog is uit eigen beweging tot stand gekomen. Er is geen sprake van sponsoring. Wel maak ik gebruik van affiliate links.

 

Please follow and like us: