Sinterklaas Bloghop: Een spel voor alle emoties

Vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Een hele leuke en spannende tijd voor onze kinderen, maar dit jaar net een beetje anders dan andere jaren. Hoe leuk is het dan dat er 27 bloggers de handen ineen slaan? Naast dat we allemaal een heel leuke winactie hebben klaarstaan, leer je ook nog eens andere bloggers kennen. Veel plezier bij met hoppen en succes als je meedoet bij een of meerdere winacties!

Wat is een bloghop?

Voor degene die nog nooit eerder met een bloghop hebben meegedaan zal ik kort uitleggen wat dit inhoud. Het is eigenlijk een digitale roadtrip. Je verplaatst je digitaal van de ene naar de andere blogger om zo wellicht voor jou nieuwe bloggers te ontdekken. En het leukste van alles is dat we met deze bloghop allemaal een leuke winactie eraan gekoppeld hebben.

Lees, lees, lees

Als je niet op mijn blog bent begonnen, dan kom je bij Judith van Lees, lees, lees vandaan. Judith is woonachtig in het Brabantse land. Waar ze overigens via omzwervingen via Engeland, Honduras, Utrecht en Rotterdam terecht is gekomen. Zoals haar blognaam al verteld leest ze graag met haar zoon (2013). Soms is het lastig kiezen in het grote boekenbos wat nu te lezen. In haar blog deelt ze tips over de boeken die bij haar zoon (en haar) aanslaan.

Dus laat je inspireren op LeesLeesLees!

Welkom op Inge Beleeft

Ben jij door de bloghop voor het eerst op Inge Beleeft? Of ben je een trouwe lezer? Beide van harte welkom! Ik ben Inge en ben 37 jaar jong. Ik ben woonachtig in het Westland samen met mijn grote liefde. In 2013 trouwde we en in 2014 mochten we onze eerste kindje welkom heten. In 2016 volgde onze tweede telg en in 2018 maakte de derde ons gezin compleet. Na de geboorte van onze oudste merkte ik dat ze anders reageerde dan dat ik om me heen hoorde van moeders. Een zoektocht begon en uiteindelijk in 2016 ontdekte we hoogsensitiviteit bij onze oudste. Op dat moment viel voor mij het kwartje. Niet alleen ons kind, maar ook ikzelf ben hoogsensitief.

We zijn inmiddels 5 jaar verder en we weten dat we allemaal hoogsensitief zijn. Allen op een eigen manier. In onze zoektocht miste ik naast de waardevolle blogs van coaches ook ervaringsverhalen. Daarom besloot ik in 2018 mijn blog te starten. Inge beleeft net even anders. De blog voor hoogsensitieve mensen.

Misschien vindt je dit interessant: Aftellen geeft hoogsensitieve kinderen overzicht. Gebruik in de decembermaand een adventskalender om af te tellen naar kerst.

Het bordspel kleurenmonster.
Het kleurenmonster bordspel te winnen tijdens de bloghop

Wat kan je winnen bij Inge Beleeft?

Tijdens deze bloghop kan je bij ons allemaal wat winnen, maar wat kan je bij mij winnen? Ik besloot voor “Het Kleurenmonster – bordspel” te gaan. Dit spel wordt niet gesponsord, maar bekostigd door Inge Beleeft. Ik wilde een product dat past bij hoogsensitiviteit. Daarnaast vind ik het gewoon heel leuk om iemand blij te maken.

Waarom Het Kleurenmonster bordspel?

Vorig jaar zag ik dit spel voor het eerst en het eerste wat ik dacht was, dit past zo bij hoogsensitieve kinderen. Hoewel we het spel zelf niet hebben (maar staat wel op onze wensenlijst), kan ik je wel doorverwijzen naar een review van dit spel. Onze kleuter heeft onlangs met dit thema op school gewerkt en is helemaal enthousiast over het kleurenmonster die de emoties een kleur geeft. Dat kan kinderen enorm helpen om over gevoel te praten.

Hoe doe je mee?

Ben jij enthousiast geworden en wil je dit spel graag winnen? Lees dan snel hoe je kan deelnemen aan de winactie.

  • Laat onder deze blog weten dat je meedoet?
  • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Onwijs gaaf! Doe je dit nog niet en ben je geïnteresseerd in hoogsensitiviteit? Dan zou ik het stiekem geweldig vinden als je me volgt.
  • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden, maar is geen vereiste.
  • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt.
  • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
  • Deze win actie sluit op zondag 21 november 2021 om 12:00 uur.
  • Zondag 21 november zal ik in de avond de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Hoewel Sinterklaas een leuke tijd is, is het voor hoogsensitieve kinderen een periode vol extra prikkels. Sinterklaas vieren doen wij met zo min mogelijk prikkels.

Je mag doorhoppen naar…

De bloghop zou geen bloghop zijn als ik je nu mag doorsturen naar de volgende blog. Ik mag je doorsturen naar Puntsgewijs. Dit blog is van Marieke. Zij is getrouwd en moeder van een dochter (2013) en een zoon (2015). Na het behalen van haar Pabo-diploma heeft Marieke 10 jaar als leerkracht op een basisschool gewerkt. Eind 2016 gooide ze het roer om en stopte ze met haar baan als leerkracht. Ze nam enkele maanden de tijd om na te denken wat ze nu echt zou willen. Dat resulteerde erin dat ze in april 2017 een eigen bedrijf had waarin ze haar diensten aanbied aan andere bedrijven. Daarbij kan je denken aan schrijven van blogs tot het benaderen van influencers. Maar ook van het schrijven van productteksten, beheren van website en/of social media.

Op haar eigen blog, Puntsgewijs deelt ze reviews van producten, recensies van boeken en tips over dagjes uit of kindvriendelijke restaurants.

Veel plezier!

Hoppen bij Inge Beleeft zit er nu echt op, ik wens je heel veel plezier met het verder hoppen bij alle andere bloggers. Wie weet kom je weer leuke nieuwe bloggers tegen. Deze bloghop komt niet zomaar tot stand. Daar zit een organisatie achter. De dames van de organisatie Esmée en Amanda wil ik dan ook via deze weg bedanken voor de organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via FacebookInstagramPinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Sint 2021Sint 2021

Please follow and like us: