Sinterklaas BlogHop: MadMattr licht gewicht en heel fijne klei (gesloten)

Vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Een hele leuke en spannende tijd voor onze kinderen, maar dit jaar net een beetje anders dan andere jaren. Hoe leuk is het dan dat er 39 bloggers de handen ineen slaan? Naast dat we allemaal een heel leuke winactie hebben klaarstaan, leer je ook nog eens andere bloggers kennen. Veel plezier bij met hoppen en succes als je meedoet bij een of meerdere winacties!

Wat is een bloghop?

Voor degene die nog nooit eerder met een bloghop hebben meegedaan zal ik kort uitleggen wat dit inhoud. Het is eigenlijk een digitale roadtrip. Je verplaatst je digitaal van de ene naar de andere blogger om zo wellicht voor jou nieuwe bloggers te ontdekken. En het leukste van alles is dat we met deze bloghop allemaal een leuke winactie eraan gekoppeld hebben.

Sint 2020

Supermoms

Als je niet op mijn blog bent begonnen, dan kom je bij Martine van Supermoms vandaan. De in de eind jaren 70 geboren Martine is vrouw van, moeder van, maar vooral zichzelf. Ze vertelt in haar blogs graag over persoonlijke ervaringen als één van de supermoms (ze blogt samen met haar zus Suzanne). Ook is ze oprichtster van de website eenkadovoor.nl. Op haar blog zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen.

Welkom op Inge Beleeft

Kom je door de bloghop voor het eerst op mijn blog? Dan stel ik me graag even aan je voor. Ik ben Inge, 36 jaar, getrouwd en mama van 3 gevoelige kinderen (6, 4 en bijna 2 jaar). Naast dat mijn kinderen gevoelig zijn, ben ik zelf ook hooggevoelig. Bij het ontdekken van onze hooggevoeligheid in 2016 ging ik op zoek naar informatie maar ook naar herkenning. Dat laatste miste ik vooral. Het heeft uiteindelijk nog 2 jaar geduurd voordat ik de stap durfde te zetten naar de blogwereld. Sinds augustus 2018 ben ik gaan schrijven over ons hooggevoelige gezin en hoop op deze manier herkenning te creëren bij andere hooggevoelige personen. Tips te delen en in de toekomst een helpende hand te zijn.

Wat valt er te winnen?

Niet onbelangrijk tijdens deze hop, wat en hoe kan je winnen? Laten we beginnen met wat je kan winnen. Voor deze winactie stel ik een zakje MadMattr unicorn sparkle en een doosje MadMattr Quantum pod (paars) ter beschikking.

Wat is MadMattr?

Ken jij MadMattr al? MadMattr is lichtgewicht klei dat niet uitdroogt. Daarom ook geschikt om er eindeloos mee te spelen. Figuren kneden en bouwen of in vormpjes ‘gieten’. Het is allergenen- en glutenvrij, zodat iedereen er mee kan spelen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Hoe doe je mee?

Lees snel wat je daarvoor moet doen.

  • Laat onder deze blog weten dat je meedoet?
  • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Onwijs gaaf! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet.
  • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden.
  • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt.
  • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
  • Deze win actie sluit op zondag 22 november 2020 om 12:00 uur.
  • Zondag 22 november in de loop van de middag zal ik de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Je mag doorhoppen naar…

En zoals het hoort stuur ik je nu weer door naar de volgende blog. Dat is naar Cassandra, moeder Leia en vrouw van een gamer en de oprichtster en eigenaresse van Momambition. Momambition.nl is hét online feel-good magazine voor moderne vrouwen, moeders en zwangeren die naast het moederschap ook voor zichzelf durven te kiezen.

Veel plezier met verder hoppen. Esmée en Amanda bedankt voor de organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us: