Sinterklaas BlogHop: MadMattr licht gewicht en heel fijne klei (gesloten)

Vandaag komt Sinterklaas aan in Nederland. Een hele leuke en spannende tijd voor onze kinderen, maar dit jaar net een beetje anders dan andere jaren. Hoe leuk is het dan dat er 39 bloggers de handen ineen slaan? Naast dat we allemaal een heel leuke winactie hebben klaarstaan, leer je ook nog eens andere bloggers kennen. Veel plezier bij met hoppen en succes als je meedoet bij een of meerdere winacties!

Wat is een bloghop?

Voor degene die nog nooit eerder met een bloghop hebben meegedaan zal ik kort uitleggen wat dit inhoud. Het is eigenlijk een digitale roadtrip. Je verplaatst je digitaal van de ene naar de andere blogger om zo wellicht voor jou nieuwe bloggers te ontdekken. En het leukste van alles is dat we met deze bloghop allemaal een leuke winactie eraan gekoppeld hebben.

Sint 2020

Supermoms

Als je niet op mijn blog bent begonnen, dan kom je bij Martine van Supermoms vandaan. De in de eind jaren 70 geboren Martine is vrouw van, moeder van, maar vooral zichzelf. Ze vertelt in haar blogs graag over persoonlijke ervaringen als één van de supermoms (ze blogt samen met haar zus Suzanne). Ook is ze oprichtster van de website eenkadovoor.nl. Op haar blog zullen dan ook regelmatig cadeautips voorbij komen.

Welkom op Inge Beleeft

Kom je door de bloghop voor het eerst op mijn blog? Dan stel ik me graag even aan je voor. Ik ben Inge, 36 jaar, getrouwd en mama van 3 gevoelige kinderen (6, 4 en bijna 2 jaar). Naast dat mijn kinderen gevoelig zijn, ben ik zelf ook hooggevoelig. Bij het ontdekken van onze hooggevoeligheid in 2016 ging ik op zoek naar informatie maar ook naar herkenning. Dat laatste miste ik vooral. Het heeft uiteindelijk nog 2 jaar geduurd voordat ik de stap durfde te zetten naar de blogwereld. Sinds augustus 2018 ben ik gaan schrijven over ons hooggevoelige gezin en hoop op deze manier herkenning te creëren bij andere hooggevoelige personen. Tips te delen en in de toekomst een helpende hand te zijn.

Wat valt er te winnen?

Niet onbelangrijk tijdens deze hop, wat en hoe kan je winnen? Laten we beginnen met wat je kan winnen. Voor deze winactie stel ik een zakje MadMattr unicorn sparkle en een doosje MadMattr Quantum pod (paars) ter beschikking.

Wat is MadMattr?

Ken jij MadMattr al? MadMattr is lichtgewicht klei dat niet uitdroogt. Daarom ook geschikt om er eindeloos mee te spelen. Figuren kneden en bouwen of in vormpjes ‘gieten’. Het is allergenen- en glutenvrij, zodat iedereen er mee kan spelen. Het is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Hoe doe je mee?

Lees snel wat je daarvoor moet doen.

 • Laat onder deze blog weten dat je meedoet?
 • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Onwijs gaaf! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet.
 • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden.
 • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt.
 • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
 • Deze win actie sluit op zondag 22 november 2020 om 12:00 uur.
 • Zondag 22 november in de loop van de middag zal ik de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Je mag doorhoppen naar…

En zoals het hoort stuur ik je nu weer door naar de volgende blog. Dat is naar Cassandra, moeder Leia en vrouw van een gamer en de oprichtster en eigenaresse van Momambition. Momambition.nl is hét online feel-good magazine voor moderne vrouwen, moeders en zwangeren die naast het moederschap ook voor zichzelf durven te kiezen.

Veel plezier met verder hoppen. Esmée en Amanda bedankt voor de organisatie.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us:

70 gedachten over “Sinterklaas BlogHop: MadMattr licht gewicht en heel fijne klei (gesloten)”

 1. O dat klinkt echt als iets voor mijn dochter. Ze heeft adhd en is altijd bezig met kneedgum etc. Dit lijkt me een fijnere variant voor haar ( en voor mijn meubels waar het wel eens op blijft liggen… )

  Beantwoorden
 2. Leuke actie! Ben zelf helemaal niet bekend met het klei merk madmattr. Zoals jij het beschrijft klinkt het echt als fantastisch spul! Mijn dochter van vier houd van kleien, maar vergeet wel eens een potje dicht te doen… Het lijkt mij dus super leuk om met haar uit te proberen. Plus welke vierjarige is er nou niet dol op enhoorns 😊

  Beantwoorden
 3. Wat een leuk begin van het weekend. Deze Sinterklaashop is echt ontzettend leuk en wat een mooie prijs, deze MadMattr lichtgewicht klei daar zou ik mijn tweelingdochters helemaal blij mee maken. Heel veel succes met de actie! Ik hop weer even verder!

  Beantwoorden
 4. Wat leuk weer zo’n Sinterklaas bloghop, doe elk jaar graag mee.
  Graag doe ik mee voor mijn jongste kleindochter, die gek is op kleien.
  Ik ken het merk MadMattr niet, maar het lijkt mij erg leuk om haar daarmee te verrassen.
  Ik heb om privéredenen geen Soc.Media meer, maar hoop mee te mogen loten voor haar.

  Beantwoorden
 5. Superleuk die bloghop!! Kijk er elk jaar weer zo naar uit!
  Dit cadeau gaat mijn dochter zo leuk vinden! Ik doe dus heel graag mee en ga o-zo-snel verder hoppen!
  Liefs van Saskia

  Beantwoorden
 6. Leuk dat je meedoet met de bloghop!
  Ik ken MadMattr helemaal niet en als kleuterjuf ben ik nu nieuwsgierig geworden… Ik maak dus graag kans om het uit te proberen met mijn eigen kleuter.

  Beantwoorden
 7. Ik ontdek echt nog steeds nieuwe dingen! Hier wel een kleine klei fanaat (Daan van 5), maar hier heb ik nog niet eerder van gehoord…. Super tof en ik doe dan ook zeker mee aan je winactie!

  Beantwoorden
 8. Wat een super gaaf pakket is dit en helemaal om te mogen winnen. ik doe naar wat graag mee voor mijn kleinzoon, die zou dit echt geweldig leuk vinden!!

  Beantwoorden
 9. Heel graag voor onze drie schatten 🙋🙋🙆🎁. Morgen is het mijn verjaardag en een weekje voor de Sint komt van 1 van de kindjes. Normaal ging hij op de verjaardag van de Sint geboren worden. Teveel toeval om nu geen extra geluk hieraan te koppelen, nietwaar 😁🍀🌞🎉? 1 van onze kindjes is ook heel sensitief, hij wil altijd helpend voor anderen zijn. Dit is deigene die na mij jarig is. Zou fijn zijn 😍!

  Beantwoorden
 10. De leukste tijd van het jaar en wat fijn dat er een mega bloghop is echt zo leuk.
  Maak ook dolgraag kans voor onze dochter kan ze eindeloos spelen en mama zal haar helpen

  Beantwoorden
 11. Mijn dochters zijn dol op klei. Vooral voor mijn oudste dochter is kleien fantastisch. Zij wordt er rustig van en kan zich goed ontspannen. Klei dat niet hard wordt zal hier zeker gewaardeerd worden.
  Ik volg je op Facebook en Instagram.

  Beantwoorden
 12. Wat een leuk iets zo’n bloghop, ik kom allemaal blogs tegen die ik nog niet ken maar wel heel leuk vind!
  En de winacties zijn natuurlijk ook gaaf, mijn dochter zou dit heel leuk vinden dus ik doe mee.

  Beantwoorden
 13. Graag doe ik mee voor onze dochter Muriëlle. Ze is hooggevoelig en dat uit zich iedere dag weer anders. Inmiddels herken ik steeds meer hierin, ook van mijzelf. Creatief bezig zijn is voor mij mijn hele leven een vorm vsn ontspanning geweest als ik ergens mee worstelde. Een uitlaadklep. Ik leer mijn dochter vanuit mijn kennis en ervaring dat materialen ( net als een warme douche) soms extra bevrijdend kunnen werken. Zoals ik al in een reactie onder de ” actie” noemde is éen van de rustgevende tips die werken bij kleien bijvoorbeeld een aromaolie of kruiden toevoegen. Hierdoor zijn ze ook eerder geneigd om er weer opnieuw naar terug te grijpen.
  Ik doe vaak mee met kleien. Samen aan een grote tafel ieder aan zijn eigen project werkend. Ik heb veel met klei ontwerpen moeten uitdenken. Zo ziet mijn dochter allerlei mogelijkheden en wordt ze vrijer in dingen. Soms kun je het zelfs verder doorpakken in deeg/ bakprojectjes/ met bladerdeeg gewoon iets lekkers en moois maken. Dit lijkt mij een zeer fijne klei, waar wij nog onbekend mee waren. Ook om mee te kunnen nemen met vakanties.
  Ik ga je blog zeker blijven volgen. Ik zie veel herkenning terug mbt het hooggevoelige! Dank voor de leuke kennismaking. Veel succes nog met je blog en gezellige feestdagen.
  Mochten we winnen, maken ik en mijn dochter graag een mooie handgemaakte kerstkaart voor je 😉 want het is veel te leuk om een blijk van waardering terug te schenken! Zet m op!! Veel liefs

  Beantwoorden
 14. Ik doe graag mee voor kindjes van wie de ouders zelf weinig tot geen geld hebben voor sint cadeautjes.
  En zeg nou zelf ieder kind verdient een cadeautje toch?

  Super leuke bloghops! ik volg je op instragram en facebook!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: