Studio Koester Booster voor een origineel cadeau

Ben jij op zoek naar een mooi, bijzonder en origineel cadeau voor je vader, moeder, beide ouders of voor je partner of wellicht voor een goede vriendin, opa of oma? Via Instagram kwam ik bij Angelique van Studio Koester Booster terecht. Zij maakte voor manlief een mooie illustratie van hem en onze drie kinderen.

Volgen op Instagram

Ik volg Studio Koester Booster sinds januari 2020 op Instagram. Haar werk trok mijn aandacht en vind haar inspirerend om te volgen. Mooie portretten, maar ook leuke illustraties van kinderuitspraken. Ze weet het prachtig vorm te geven.

Wie is Studio Koester Booster?

Het gezicht achter Studio Koester Booster is Angelique Verheij. Ze is grafisch ontwerper en koester booster. Studio Koester Booster is ontstaan uit het verlangen om haar vaardigheden als grafisch ontwerper op een andere manier in te zetten.

Zelf een opdracht geven aan Studio Koester Booster

Ik wilde dit jaar iets anders cadeau geven aan mijn man voor zijn verjaardag en na Vaderdag besloot ik contact op te nemen met Angelique. Ik gaf aan wat ik graag wilde en wat ze nodig had om het portret te maken. Ze gaf aan dat ze van mijn man en drie kinderen foto’s wilde in hoge resolutie. Van daaruit zou zij aan de slag gaan. Het is ook mogelijk om een mooie tekst of een aantal mooie uitspraken of eigenschappen rondom het portret te laten zetten. Ik besloot dat het oké was als het alleen bij een portret bleef. We kozen voor de groene achtergrond, die overigens wel echt de kleur in ons huis is.

Eindresultaat deel ik graag

Het eindresultaat deel ik graag met jullie en wat ben ik er verschrikkelijk blij mee. Al vrij snel na de opdracht kreeg ik van Angelique een eerste opzet. Met wat kleine aanpassingen heeft zij het portret aangepast en hoe gaaf is het geworden. Door dit portret zag ik steeds meer hoe onze dochter op mij lijkt. Iedereen staat erop zoals hij en zij echt is. Zo mooi dat sommige trekjes er echt in terug komen.

eind resultaat van het portret

Mijn oordeel over Studio Koester Booster

Ik vind het heel fijn om met Angelique samen te werken. Ze houdt de lijntjes kort en reageert snel. Denkt met je mee in de mogelijkheden. Het portret is op stevig papier gedrukt. Echt kwaliteit. Dus zoek je een origineel cadeau, ik kan je Studio Koester Booster zeker aanbevelen voor een mooi, bijzonder en uniek cadeau. Ook manlief vond het cadeau gaaf en heel origineel.

Project ik denk aan je

Graag wil ik ook het project “ik denk aan je” onder de aandacht brengen. Een project dat Angelique samen met Esther van mijn gouden traan is gestart. Ze zijn dit project gestart omdat ze het kinderen gunnen het om vertrouwd te worden met rituelen, zodat zij daarmee kunnen opgroeien en daarmee een fijne manier van herdenken en herinneren mogen ervaren. Ook gunnen ze ouders en leerkrachten om die verbinding met kinderen te creëren.

Wil je ook zo’n mooi portret of een illustratie van een bijzondere uitspraak van je kind? Neem dan contact op met Angelique. Ben je nieuwsgierig naar haar werk? Volg haar dan op instagram.

Please follow and like us:

3 gedachten over “Studio Koester Booster voor een origineel cadeau”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial