Sinterklaas Bloghop 2022

Afgelopen zaterdag is Sinterklaas aangekomen in Nederland. Een hele leuke en spannende tijd voor onze kinderen, maar dit jaar net een beetje anders dan andere jaren. Hoe leuk is het dan dat er 20 bloggers de handen ineen slaan? Naast dat we allemaal een heel leuke winactie hebben klaarstaan, leer je ook nog eens andere bloggers kennen. Veel plezier bij met hoppen en succes als je meedoet bij een of meerdere winacties!

Wat is een bloghop?

Voor degene die nog nooit eerder met een bloghop hebben meegedaan zal ik kort uitleggen wat dit inhoud. Het is eigenlijk een digitale roadtrip. Je verplaatst je digitaal van de ene naar de andere blogger om zo wellicht voor jou nieuwe bloggers te ontdekken. En het leukste van alles is dat we met deze bloghop allemaal een leuke winactie eraan gekoppeld hebben.

Kom je bij StoerLeesVoer vandaan?

Als je niet op mijn blog bent begonnen, dan ben je via StoerLeesVoer op mijn blog binnen gekomen. Dan hoef ik je vast niet te vertellen wie zij zijn? Ben je wel bij mij begonnen, dan is het misschien wel even leuk om te vertellen dat StoerLeesVoer niet uit een blogger bestaat, maar uit een heel team. Maar laat ik me hier richten op een van de eigenaresse van StoerLeesVoer, namelijk Ellen.

Ellen is oprichtster van StoerLeesVoer en ook eigenaar van MamaScrapelle. Ze is altijd al dol op boeken geweest. Als gastouder las ze heel veel boeken voor. Dan vond ze het leuk om voor elk thema heel veel boeken te huren in de bibliotheek. Toen ze begon met bloggen begon ze met langzaam wat recensie aanvragen te doen. Dat liep uiteindelijk nogal uit de hand. Inmiddels zijn ze op het punt dat er 2 blogs per dag online komen!

Naast het bloggen werkt Ellen drie dagen per week op de leukste Montessorischool van Den Haag. Ze is mama van een lieve temperamentvolle meid uit 2013 die sinds kort ook het lezersgen heeft ontdekt.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Welkom op Inge Beleeft

Ben jij door de bloghop voor het eerst op Inge Beleeft? Of ben je een trouwe lezer? Beide van harte welkom! Ik ben Inge en ben 38 jaar jong. Ik ben woonachtig in het Westland samen met mijn grote liefde. In 2013 trouwde we en in 2014 mochten we onze eerste kindje welkom heten. In 2016 volgde onze tweede telg en in 2018 maakte de derde ons gezin compleet. Na de geboorte van onze oudste merkte ik dat ze anders reageerde dan dat ik om me heen hoorde van moeders. Een zoektocht begon en uiteindelijk in 2016 ontdekte we hoogsensitiviteit bij onze oudste. Op dat moment viel voor mij het kwartje. Niet alleen ons kind, maar ook ikzelf ben hoogsensitief.

We zijn inmiddels 6 jaar verder en we weten dat we allemaal hoogsensitief zijn. Allen op een eigen manier. In onze zoektocht miste ik naast de waardevolle blogs van coaches ook ervaringsverhalen. Daarom besloot ik in 2018 mijn blog te starten. Inge beleeft net even anders. De blog voor hoogsensitieve mensen.

Ook interessant: Hoe vieren wij als hoogsensitief gezin Sinterklaas?

Wat kan je winnen bij Inge Beleeft?

Ook dit jaar heb ik ervoor gekozen om een pakketje samen te stellen wat fijn is voor hoogsensitieve kinderen. Wat hierin zit?

Waarom dit pakketje voor hoogsensitieve kinderen?

Het lukte me niet om een gesponsord pakketje bij elkaar te krijgen, dus ook deze winactie wordt bekostigd uit de affiliate inkomsten van Inge Beleeft. Zoals ik al aan het begin aangaf schrijf ik over hoogsensitiviteit. Dit is mijn hoofddoel, mensen bereiken die hoogsensitief zijn. Ervaringen met elkaar delen. Daarom zocht ik iets waar hoogsensitieve kinderen profijt van hebben. Draakje vurig en het vuur is het nieuwe boek in de draakje vurig serie. Een review lees je hier. Verder is sensorisch spelen heel fijn voor prikkelgevoelige kinderen. Daarom koos ik deze keer voor een zakje speelrijst en een zakje orbeez om mee te spelen om goede prikkels te krijgen en daarmee te ontprikkelen.

Lees ook: Sensorisch spelen voor hoogsensitieve kinderen

Hoe doe je mee?

Ben jij enthousiast geworden en wil je dit spel graag winnen? Lees dan snel hoe je kan deelnemen aan de winactie.

 • Laat onder deze blog weten dat je meedoet?
 • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Onwijs gaaf! Doe je dit nog niet en ben je geïnteresseerd in hoogsensitiviteit? Dan zou ik het stiekem geweldig vinden als je me volgt.
 • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden, maar is geen vereiste.
 • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt.
 • Meedoen met meerdere mailadressen is niet toegestaan. Dan zal ik je uitsluiten van deelname.
 • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
 • Deze win actie sluit op woensdag 23 november 2022 om 12:00 uur.
 • woensdagavond 23 november zal ik in de avond de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Lees ook: Waarom wij fan zijn van video van Sint

Je mag doorhoppen naar Vegalifestyle

De bloghop zou geen bloghop zijn als ik je nu mag doorsturen naar de volgende blog. Ik mag je doorsturen naar Vegalifestyle, de blog van Yvonne. Laat ik haar ook even een korte introductie hier geven voordat je bij haar blog op bezoek gaat. Yvonne is happy single mom, van drie jongens. Samen met haar zoons, hond Rosa en de poezen Luna, Kismoo en Laguna wonen zij in het mooie Groningen. Ze zou zichzelf omschrijven als … Energiek, bruisend, creatief, eerlijk en trouw. Werk gerelateerd komt hier ook nog eens resultaatgericht, gedreven en aanpakker bij!

Ze gelooft in het geloven in jezelf en in je bedrijf. Er uithalen wat erin zit. Niet afwachten, maar doen. Liever spijt van wat ik wel gedaan heb, dan altijd de vraag wat als … En van iedere kans leer je weer nieuwe en mooie dingen. Na jaren als freelance visagiste, nagelexpert en schoonheidsspecialiste gewerkt te hebben was het tijd voor iets nieuws. Zo startte ze haar eerste blog, een beauty blog, daarna een mamablog en dit alles resulteerde in dit gave online magazine: Vegalifestyle.nl

Veel plezier!

Hoppen bij Inge Beleeft zit er nu echt op, ik wens je heel veel plezier met het verder hoppen bij alle andere bloggers. Wie weet kom je weer leuke nieuwe bloggers tegen. Deze bloghop komt niet zomaar tot stand. Daar zit een organisatie achter. De dames van de organisatie Amanda wil ik dan ook via deze weg bedanken voor de organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via FacebookInstagramPinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Sint 2021

Please follow and like us:

70 gedachten over “Sinterklaas Bloghop 2022”

 1. Ik heb je review gelezen en dit klinkt inderdaad als het mooiste boek uit de serie. Ik doe graag mee voor mijn vurige dochter!

 2. Ik doe heel graag weer mee met de sinterklaas bloghop. Ik maak graag kans voor mijn oudste dochter. Die wordt altijd erg rustig van dingen die ze kan voelen. Mijn jongste dochter doet graag mee met haar zus. Dan zijn ze uren zoet🥰

 3. Wauw, wat een mooie prijs! Ik doe mee voor m’n 4 jongens die af en toe uit alle drukke prikkels gehaald moeten worden. Hoe kan dit beter door ze te laten spelen met dit geweldige sensorisch ‘speelgoed’. Ook de kinderen in mijn kleutergroep zouden hier heerlijk mee kunnen spelen.

 4. Heel blij dat ik je blog gevonden heb, met een huis vol hoogsensitieve mensen hier zal ik regelmatig nog eens terugkomen om je levensverhalen te lezen! Bij de 3 kinderen hier zijn er 2 tamelijk rustige, maar in de 3de herken ik ook wel een Draakje Vurig, ik doe dan ook heel graag mee aan de winactie.

 5. Ik volg je inmiddels best wel lang al met veel plezier. Graag doe ik mee met deze leuke winactie voor onze hoogsensitieve peuterzoon met een sterke wil. Vanaf eind januari gaat hij naar de basisschool en dit zou heel toepasselijk zijn.

 6. Hi! Ik kom even langs hoppen 😉 Draakje vurig, ik zie hem de laatste tijd veel voorbij komen, misschien omdat ik aan het rondkijken ben wat betreft kinderen en HSP. Ik vind het een super leuk pakketje, al kennen wij het sensorisch speelgoed nog niet. Ik doe dan ook graag mee met je winactie voor mijn zoon.

 7. Hier zie ik mijn kinderen al heerlijk mee spelen. Vooral de oudste is erg gevoelig, dus daar zal het boek ook fijn voor zijn.

 8. Wat een mooi pakket! De boeken van Daantje Vurig staan hier al een tijdje op het verlanglijstje voor mijn oudste. De speelrijst en orbeez zijn ook heel fijn om mee te spelen na een schooldag. Ik doe dus graag mee voor mijn zoontje.

 9. Oh super tof!
  1st keer dat ik meedoe met bloghoppen, ik kom van stoerleesvoer en wat ben ik blij dat ik op deze trein ben gestapt!
  Laat nu net zijn dat ikzelf, alsof mijn man EN ons dochter van 8 Hoogsensitief zijn. Het 1st boekje van draakje vurig kon ze haarzelf zo in vinden. Zou zo leuk zijn dit te winnen voor haar! Wij doen graag mee aan deze winactie.

 10. Super leuk Inge! Ik doe graag mee voor deze prijs. Ik denk dat mijn 6jarige dit wel goed kan gebruiken!

 11. Super leuk om te hoppen! Ik doe graag mee voor mijn 5-jarige nichtje die echt dol op lezen is. Zeker ook over draakjes.

 12. Hier ook een gedeeltelijk HSP-gezin! Erg benieuwd naar dit boek van Draakje Vurig! De rijst en de Orbeez is zeker fijn om te ontprikkelen (vind ik zelf ook fijn!)

 13. Ik doe graag mee aan deze leuke kinder winactie, zou leuk zijn om één van de kinderen in de straat met een leuk cadeautje in de schoen te kunnen verrassen.

 14. Ik doe mee. Super leuke winactie. Ik herken zo veel van je blogs. Hier is onze jongste ook hoogsensitief

 15. Wat een superleuk pakket. Het boek lijkt me ook super om voor te lezen aan mijn kleinkinderen. Duimen.

 16. Ik heb drie jongens die veel moeite hebben met prikkel- en emotieregulatie. We zijn al met allerlei materiaal bezig (hebben ook al één boek van Draakje Vurig), maar dit pakket zou een welkome aanvulling zijn. Vooral naar de parels ben ik erg benieuwd voor in onze sensorische speelbak.

 17. Ik doe graag mee voor mijn Vurige draakje van 3,5!

  Wat leuk zo, dat Blog hoppen! Ik volg je al jaren, maar ga nu toch ook bij de anderen kijken 🙂

 18. zou dit wat voor mijn stuiterbal zijn en hopelijk wordt ze hier een stuk rustiger van want deze mama wordt er soms best tureluurs van

 19. Wat ontzettend leuk dit bloghoppen. Begin nu bij jou, ben benieuwd naar de rest. Ik doe in ieder geval graag mee 😉

 20. Een vurig draakje hier in huis en heb al wel sensorisch materiaal waarmee ze tot rust komt, maar dit boek lijkt me wel erg mooi voor haar. Dus ik doe graag mee.

 21. Hop, hop… Hallo! De introductie van je blog klinkt interessant. Ik ga hier eens rondneuzen.
  Je pakketje lijkt me heel tof. Ik maak graag kans. Ik heb helaas geen FB of IG om te delen.

 22. We hebben al 1 boekje van draakje vurig en dat geeft zo veel herkenning. Dus ik doe graag mee. Speelrijst vinden ze ook fantastisch dus heel tof dat dat erbij zit. Orbeez kennen we nog niet maar zou ik graag eens proberen. Nu dus heel hard duimen haha.

 23. Voor het eerst aan het blogshoppen en de trein is gestart bij MamaScrapelle. Inmiddels al enige stations aangedaan en interessante Bloggers ontdekt. Ook de winacties bekeken, niet allemaal voor ons persoonlijk bruikbaar, maar deze wel 🥰.

  Onze meiden uit 2015, 2017 en 2019 zijn dol om met sensatorisch speelgoed te spelen, zo hebben ze met orbies de grootste lol. Speelrijst hebben we nog niet, en een boekje is altijd goed. Dus wordt het duimen geblazen om te winnen. 🍀

 24. Onze dochter is HS( en van wie zou zij t toch hebben?). En ze struggelt hier nogal mee. Het boek klinkt goed en het lijkt mij dan ook ontzettend gaaf om dit te winnen. En ik kan het daarnaast ook mooi gaan gebruiken bij mij op school.

 25. Dit klinkt interessant, ik ga je zeker volgen op Insta in het vervolg. Vooral in mijn zoon herken ik wel wat verhalen van je. Ik denk dat hij erg blij wordt van dit pakket.

 26. Wat ben ik blij dat ik je blog ontdekt heb! En wat een super gaaf pakket geef je weg. Ik maak graag kans

 27. Een mooie prijs! Lijkt me een leuk boek en ik ben wel benieuwd naar het sensorische speelgoed, lijkt me wel iets voor mijn jongste.

 28. Ik doe graag mee. Hier ook ervaring met hooggevoelige kinderen. Ikzelf ben ook hooggevoelig. Ik hoop dat dit de kinderen wat helpt.

 29. Wat een super leuk blog ! Ik ben zelfhoogsensitief en heb me ook aangemeld voor de nieuwsbrief om meer te weten te komen over gevoeligheid enzo . Ik heb een dochtertje ze heet Alisha en ze is 1,5 jaar ik weet niet of ze hoogsensitief is , maar ik doe heel graag mee aan deze super leuke winactie!

 30. Wat een leuk pakket! Ik zou het graag winnen voor mijn dochter. Ik weet nog steeds niet of ze echt hoog sensitief is maar dit pakket gaat ze sowieso leuk vinden!

 31. Superleuk dat ik je via deze manier gevonden heb. zeker omdat we een kleindochtertje van 3 hebben dat naar het nu lijkt hoogsensitief is. Ik wil er dan ook graag meer over te weten komen

 32. Wat een prachtig en lief pakket heb je uitgezocht. Ik heb een 14 jarige tiener die al redelijk in haar kracht staat en wij met haar. Wij slaan deze actie dus over, maar ik weet zeker dat dit een kindje en diens ouders heel goed zal helpen.

 33. Wat een mooi pakket! De draakje vurug boeken zijn heerlijk herkenbaar en orbeez vallen idd in de smaak! Wij doen graag mee!

 34. Ga je blog volgen… hier een snel overprikkeld kind thuis en een overgevoelige dochter….
  Doe dus graag mee

 35. Dank je voor je mooie woorden!!
  En wat een super lief pakketje heb je samengesteld voor de bloghop. Ik waag graag een kansje voor mijn klas en dochter.
  Perfect sensopathisch speelgoed

 36. Een ideaal pakket voor mijn jongste zoontje. Hij is heel snel overprikkeld en het is een hele zoektocht voor ons. Ik doe graag mee.

 37. Wat een mooie blog en een toffe prijs voor de winactie. Ik doe graag mee voor mijn neefje die zich heel erg in draakje vurig herkent. Mijn eigen zoon zou heel blij worden van de sensorische dingetjes 🙂

 38. dit is nou net iets voor mijn hooggeprikkelde kleinzoon, die zijn gevoelens soms niet in bedwang kan houden. met samen te lezen met hem kan ik 1 op 1 aandacht krijgen en hem rustig maken.

 39. Zo fijn dat ik je ben ‘tegengekomen’ via de bloghop! Ik ga me verdiepen in hoogsensitiviteit omdat mijn kleinzoontje zo gevoelig is.. Dit mooie pakket is een perfect cadeau voor hem!

 40. Ik doe graag mee voor de hooggevoelige kindjes waar ik mee ga werken. Ik ben zelf ook HSP-er en heb veel aan jou tips. Dit lijkt me ook voor mezelf wel heel fijn, want ja stiekem zijn we toch allemaal nog kind.

Reacties zijn gesloten.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial