Inge’s boekenkast januari – juni 2023

De eerste maanden van 2023 was ik niet zo druk met lezen. Inmiddels weer helemaal opgepakt. En daarom weer tijd om de boekenkast bij te werken.

Herfstreeks

Ik had in het begin niet door dat ik van de zomerreeks naar de herfstreeks moest. Daarom ben ik in de winter begonnen aan de winterreeks. Dat ik daardoor de herfstreeks oversloeg was een klein detail.

In deze serie draait het om Rosie, de dochter van Lexie en Ralph, gedurende haar studietijd. Ze is een rebelse puber en heeft na een verschrikkelijke gebeurtenis de drang om steeds haar moeder dwars te zitten. In deze drie delen zie je Rosie veranderen van de rebelse student tot een zelfverzekerde vrouw.

Algemene informatie

Titel: De eerste dag van de Herfst.
Als de bladeren vallen.
Een nieuwe kans

Auteur/illustratie: Tamara Postma

Aantal bladzijde: diverse

Lentereeks

In de lentereeks wordt het verhaal vanuit het karakter Ava beleeft. Ava is de dochter van Rosie en Noah. Ze is studente geneeskunde en gaat graag op pad met haar oom en haar beste vriendin. Als haar broer Nolan overlijd verandert haar leven drastisch. Ga met Ava mee op avontuur en deze serie neemt je mee in haar bijzondere leven waarin heel veel gebeurt in een korte tijd.

Algemene informatie

Titel: De eerste dag van de lente.
Zoals jij
Zonder jou
Ver van huis.
Hou me vast
Het laatste zomerkind

Auteur/illustratie: Tamara Postma

Aantal bladzijde: Diverse

Aanvulling

Tot en met juni 2023 vul ik deze blog aan met de boeken die ik lees. Zelf hou ik van het genre Chickflik. En met deze blog hoop ik jou inspiratietips te geven voor de te lezen boeken.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

foto’s zijn van pixabay.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Ook leuk om te lezen:

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: