Bloggers in het zonnetje editie 2023

Voor degene die mij al jaren volgen, hier is de blog weer. Voor wie Inge Beleeft nog niet zo lang volgt dit item is een jaarlijks terugkerend item. Ieder jaar zet ik in het begin van de zomer een aantal bloggers in het zonnetje. Ieder jaar zijn dit andere bloggers. Lees je mee wie deze zomer op Inge Beleeft in het zonnetje staan?

Website4mama

Esmée is het gezicht achter Website4mama. Sinds april 2008 is ze moeder van een geweldige dochter. Elke dag leert ze van haar en groeit ze als persoon. Ze nam de beslissing om moeder te worden vrij laat in haar leven en haar dochter werd, te vroeg, geboren toen ze 38 was. Ze is ook bonusmoeder van twee volwassen dochters. Samen met haar man, dochter en hond woont ze in Noord-Brabant. Nadat ze werd ontslagen in 2013, is ze zelfstandig ondernemer geworden en heeft ze verschillende blogs en een online magazine gelanceerd. In 2017 heeft ze Blogger by Nature opgericht, waar ze evenementen organiseert en bloggers begeleid bij het transformeren van hun blog naar een bedrijf.

Toddlecake

Naomi van der Laan is de persoon achter Toddlecake, een blog met diverse onderwerpen waarin ze haar eigenwijze en enthousiaste persoonlijkheid deelt. Naomi is 33 jaar oud en heeft een gezin met drie kinderen. Ze is gek op eten, zowel zelf koken als fastfood, en heeft een achtergrond in de zorg. Haar passies omvatten fotograferen, koken, bakken, reizen en ontspannen met Netflix. Naast haar eigen blog is Naomi ook gastblogger (geweest) voor twee andere websites. Op Toddlecake deelt ze haar ervaringen en interesses, variërend van persoonlijke verhalen tot diverse categorieën die voor de lezers aansprekend kunnen zijn. Bezoek haar blog en laat Naomi weten wat je ervan vindt!

Saskia Denkers

Saskia is geboren en getogen in Maastricht. Haar blog begon als een persoonlijk blog en groeide uit tot een lifestyle- en reisblog. Nu richt ze zich voornamelijk op reizen, wat goed past bij haar passie voor fotografie. Naast haar werk in loondienst is ze ook een zelfstandig Virtual Assistant en bied ze technische ondersteuning aan ondernemers en bloggers met WordPress. Daarnaast doet ze branding fotografie. In het verleden was ze een fervent motorrijder en haalde ze haar Triumph Tiger regelmatig uit de stal om te genieten van ritjes in de Ardennen en de Eifel. Hoewel ze nu niet meer met de motor reist, blijft ze graag de wereld ontdekken en deelt ze haar reiservaringen in haar blogs. Neem een kijkje op haar blog Saskia Denkers en ontdek haar avonturen.

World upside down

World upside down is een platform dat reistips biedt voor ouders en kleurplaten voor kinderen. Het reizen met kinderen zorgt voor een verfrissende en intense ervaring. Het platform deelt tips, variërend van dagjes uit in Nederland tot lange reizen naar verre bestemmingen. Daarnaast worden kleurplaten aangeboden die passen bij de vakantiesfeer van Worldupsidedown. Het gezin achter de website bestaat uit de ouders Marco en Marleen, hun twee zonen, Scott en Ian, en hun labrador James. Ze hebben al veel mooie plekken bezocht, mede dankzij hun werk in de cruisewereld en de luchtvaart. Marleen, het brein achter de site, heeft een passie voor reizen en deelt graag de mooiste en unieke plekjes met de lezers. Ze is op jonge leeftijd al begonnen met het ontdekken en reizen, en heeft in veel landen gewoond en gereisd. Het platform bevat niet alleen hun eigen ervaringen, maar ook tips van andere gezinnen die bijzondere reizen hebben gemaakt, waardoor lezers een divers aanbod aan tips krijgen.

Eerdere edities

En blog in het het zonnetje zetten deed ik al vaker. De eerdere edities van blogger in het zonnetje zijn er in de jaartallen 2019, 2020, 2021 en 2022. Stiekem is het dus een beetje feest met deze vijfde editie.

Deze blogs zijn geschreven uit eigen ervaring. Regelmatig raadpleeg ik bronnen om bepaalde dingen uit te leggen over hoogsensitiviteit. Deze bronnen worden dan bij de blog vermeld. Wil je tips gericht op jou of jouw gezin, raadpleeg dan een HSP coach.

foto’s zijn van pixabay.

Please follow and like us:

1 gedachte over “Bloggers in het zonnetje editie 2023”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial