Scheetman lost het op! De grote kotsboel

Als lezen niet vanzelf gaat door bijvoorbeeld dyslexie dan is het zoeken van leuke leesboeken belangrijk. Sinds vorig jaar mag ik samenwerken met uitgeverij Deltas en we kregen het boek Scheetman lost het op! De grote kotsboel om te recenseren. Met kinderen die lezen niet leuk vinden, maar wel zoeken naar boeken waar ze met plezier in kunnen lezen, leek dit boek mijn enorm geschikt. Het boek is door onze oudste zoon gelezen en ik deel graag onze ervaring met dit boek.

Serie van vier boeken

In de reeks Scheetman lost het op! verschenen vier verschillende avonturen. Voor kinderen waar lezen niet vanzelf gaat is het fijn als boeken veel illustraties hebben en ook de tekst er uitnodigend uitziet. En dat is wat

In de reeks Scheetman lost het op! heb je de volgende boeken:

Waar gaat het boek over?

Niets is wat het lijkt, ook niet bij Willem. Iedereen denkt namelijk dat hij de netste jongen van de stad is. Maar wat niemand weet is dat hij Scheetman is. Scheetman is de meest stinkende superheld die er ooit is geweest. Sprankelstad wil de schoonste stad van de wereld zijn en blijven. Maar wordt in dit avontuur aangevallen door een gemene kotsmachine. Superheld Scheetman gaat met zijn stinkende bilblazers de strijd aan om Sprankelstad de ere titel te geven van schoonste stad van de wereld. Hoe hij dat verder doet? Dat laat ik je of jouw kind graag zelf lezen.

Het boek Scheetman lost het op.

Wat vond onze zoon van het boek Scheetman lost het op! De grote kotsboel?

Onze zoon vond het boek een grappig boek. Vooral om het over scheetjes en kots gaat. Voer voor lol tijdens het lezen. Het leverde regelmatig een lachbui op. En zo was het iedere keer weer met plezier lezen.

Algemene informatie

Titel: Scheetman lost het op! De grote kotsboel

Auteur / illustratie: Adam Wallace / James Hart

Aantal bladzijde: 128

Uitgeverij: Deltas

ISBN: 978-90-447-6514-4

Prijs: € 14,95

Te koop bij onder andere: Bol., Bruna en de lokale boekhandel

Geadviseerde leeftijd: 7 – 9 jaar
Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial