Round robin

Ik ben graag creatief bezig, al kost dat met drie kinderen de laatste tijd wat meer moeite. Onlangs deed ik mee met een round robin. Een langer lopend creatief project. Vandaag neem ik je mee in mijn eerste round robin.

Wat is een round robin?

Een round robin is een rondreizend boekje. Samen met nog een aantal creatievelingen vorm je een groepje die ieder voor jouw aan de slag gaan om jouw boekje te pimpen met hun creatieve uitspattingen. Via diverse social media kanalen kan je je opgeven bij een groepje. Besef je wel dat dit vaak projecten zijn die niet een paar dagen, maar een paar maanden in beslag nemen. Het boekje gaat van persoon naar persoon binnen het groepje. Als laatste komt hij weer bij jou terug vol met mooie pagina’s speciaal voor jou.

Mijn eerste round robin

Op mijn Instagram volg ik een aantal lieve creatievelingen. Daar zag ik weleens een round robin voorbij komen. Gezien de zwangerschap wilde ik toen nog niet meedoen, maar inmiddels krijg ik steeds meer een uurtje voor mezelf, dus aan de fröbel. Via een van mijn snail mail vriendinnen kwam ik nog meer in aanraking met round robin. Zij starter een round robin met thema ‘gratis’ papier. Dat leek mij wel een leuk thema. Dus ik sloot me aan bij het groepje. Ik vond het zo spannend. De spanning maakte plaats voor lol. Want oh wat is het leuk. Daarnaast hadden we gewoon een heel tof groepje dames.

Gemaakt door Hannie

Aan de slag

We gingen aan de slag. Eerst vijf pagina’s om jezelf voor te stellen en te laten zien waar je van houd. Daarna ga je dus steeds 5 dubbele pagina’s voor iemand anders vullen. Echt het ging echt als verslaving werken. Ik ben om. Ik ben nog helemaal op ontdekkingstour wat ik leuk vind in mijn creatieve carrière maar round robin is er zeker een.

Gemaakt door Wendy

Boekje binnen

Inmiddels is mijn eerste boekje binnen en gaat mijn tweede boekje over een paar weken op reis in een nieuw groepje. Benieuwd hoe mijn round robin papier is geworden? Zie de foto’s hier in mijn blog.

Gemaakt door Patricia
Gemaakt door Monique

Gemaakt door Jacqueline

Please follow and like us: