Résidence de Leuvert (Topparken) in Cromvoirt

Ga jij binnenkort op vakantie naar Résidence de Leuvert? Ben je op zoek naar een kleinschalig vakantiepark? Ben je op zoek naar een hoogsensitief proof vakantiepark? Met Hemelvaart brachten wij enkele dagen door op Résidence de Leuvert in Cromvoirt. Ben je benieuwd naar onze ervaring op dit park? Lees dan verder.

Het park Résidence de Leuvert

Résidence de Leuvert is een vakantiepark van Topparken. Het ligt in het Noord-Brabantse Cromvoirt wat ten westen ligt van Den Bosch. Een mooi, goed onderhouden en kleinschalig park. Op het park zijn diverse soorten bungalows aanwezig al dan niet met sauna en/of jacuzzi. Voor de kinderen zijn er twee speeltuintjes op het park. Een verwarmd buitenbad, een restaurant, snackbar en gameroom zijn er aanwezig op het park. Ook een wasserette is aanwezig op het park. Dit laatste erg handig met kinderen.

Op het park zijn ze nog bezig met plaatsen van vakantiehuizen, waardoor er nog werkzaamheden plaatsvinden waar je overlast van kan ondervinden. Topparken is overigens ook bekend van TV. Op de parken van Topparken worden items gemaakt over het kopen van vakantiewoningen.

Plattengrond van Résidence de Leuvert.
plattengrond van het park

De vakantiewoning

Op het park zijn diverse soorten vakantiewoningen voor 4-, 5-, en 6-personen beschikbaar. Enkele vakantiewoningen hebben een sauna en/of jacuzzi tot hun beschikking.

De woning waarin wij verbleven zag er keurig uit. En zoals een echt vakantiehuis betaamt lekker minimalistisch. De slaapkamers zijn prima. De slaapkamer met stapelbed mist het bovenste bed een uitvalrekje. Onze kinderen durfde daar niet te slapen. Angst om er uit te vallen.

Zelf kan ik niet goed slapen als er te veel licht in de kamer komt. In de andere slaapkamer is het gordijn passend gemaakt voor het raam. Wat er wel toe leidt dat wanneer de dagen langer zijn er veel lichtinval binnen komt. Zelf vond ik dat erg storend.

Lees ook: Review: De Katjeskelder in Oosterhout van Roompot

De omgeving van Cromvoirt

In Cromvoirt zelf is niet veel te beleven, het is een klein dorpje. Maar de omgeving heeft veel leuks te bieden.

Uitjes

Restaurants

Animatie voor de kinderen

Animatie is er voor gezinnen en kinderen. Dit is aanwezig

  • ieder weekend vanaf eind april tot en met begin september
  • Hemelvaart,
  • Pinksteren,
  • meivakantie en
  • zomervakantie

Zelf hebben we een keer gebruik gemaakt van het animatie team. De kinderen wilde heel graag naar de minidisco. Nu was het niet zo heel druk op het park met kinderen, dus daar stonden uiteindelijk vier kinderen. Onze jongste zag het toch niet zo zitten. Het zou om 19:00 uur beginnen en de dames van de animatie waren al begonnen voor 19:00 uur. Na 3 liedjes stonden de dames al te zuchten dat ze het warm hadden gekregen. De kinderen vroegen of ze nog een liedje mochten. Dat mocht wel, maar ze wisten niet zo goed welke, dus mochten ze zelf kiezen. Na ongeveer een kwartier was de minidisco afgelopen. De kinderen hadden het naar hun zin. Maar ik heb me als ouder behoorlijk lopen ergeren aan het gedrag van de dames.

Lees ook: Review: Landal Kaatsheuvel aan de Loonse en Drunense Duinen

Is Résidence de Leuvert hoogsensitief proof?

Résidence de Leuvert is wat mij betreft hoogsensitief proof. Een kleinschalig park met een niet al te groot restaurant en buitenzwembad. Ook de ligging is rustig en zijn er veel mooie fietsroutes en wandelroutes (Loonse en Drunense duinen) in de omgeving. Een fijne plek om even op te laden.

Deze blog is uit eigen beweging voortgekomen. Er is geen sprake van sponsoring. De plattegrond is volgens de officiële wijze embedded.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial