Inductiebeschermer en spatplaat als eyecatcher in jouw keuken

Ben jij op zoek naar een uniek cadeau of juist wat moois voor in de keuken? Je hebt tegenwoordig zoveel mogelijkheden, maar ken jij de inductiebeschermer of de spatplaat al? En hoe gaaf is dat om dat te doen met een (eigen) foto. Koken terwijl je naar je eigen kinderen kijkt of een mooie natuurfoto op een keuken spatscherm van Fotocadeau of bescherm je inductieplaat met een inductiebeschermer.

Hoogsensitief in de keuken

Sommige hoogsensitieve personen raken overprikkeld door het geluid van een afzuigkap/wasemkap. Naast een koptelefoon om het geluid te dempen kan je ook visueel je zintuigen prikkelen in de keuken. Hoe fijn is het om naar een mooie foto te kijken die je zelf heb gemaakt? Of een fotograaf van jouw gezin heeft gemaakt. Maar de keuken is bij ons niet alleen een plek om te koken, maar ook voor fijne gesprekken, eten, knutselen, bloggen of spelletjes spelen. Ook de plek om lekker te ontprikkelen. Hoe fijn is het dan als je in de keuken een mooi uitzicht hebt die rust geeft.

Inductiebeschermer

In februari 2018 hebben we onze keuken gerenoveerd. Van het koken op gas zijn we overgestapt op koken naar inductie. Super fijn, maar baalde onlangs dat er een kleine beschadiging op mijn inductieplaat is ontstaan. Hoe fijn is dat er tegenwoordig inductiebeschermers zijn. Deze is van vinyl gemaakt en heeft antislip, zodat je hem niet steeds goed hoeft te leggen. Zodra je gaat koken rol je hem op en kan je koken. Na het koken, de kookplaat schoonmaken en de beschermer rol je er zo weer op. Mijn inductiebeschermer bestelde ik bij Fotocadeau.nl.

Inductiebeschermer met zelfgekozen tekst.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Naast dat je met een eigen foto een mooi ontwerp kan maken, heeft Fotocadeau.nl wel 20 verschillende collecties en wel meer dan 1.000 beelden om uit te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik heb er voor gekozen om er een uit de collectie te kiezen en daar een ‘jus van Inge’ overheen te doen. Zo is die niet helemaal standaard, maar wel echt Inge. Hoewel ik ook echt wel getwijfeld heb om een afbeelding te kiezen. Maar ik liet deze keer niet toe dat de eeuwige twijfelaar (hallo HSP) een loopje met me kon nemen. Dus kijk wat er bij jou en/of je keuken past.

Lees ook: Foto op canvas fleurt je muur op

Voordelen van een inductiebeschermer

De voordelen van een inductiebeschermer is in eerste instantie natuurlijk om je inductieplaat te beschermen. Daarnaast is het een echte eyecatcher in de keuken. Wat ook fijn is, is dat de inductiebeschermer het bedieningspaneel afschermt en dat de kinderen de plaat niet per ongeluk aan kunnen zetten. Ze zijn ook in verschillende maten verkrijgbaar, zodat er ook voor jouw inductieplaat een te vinden is.

Inductiebeschermer eyecatcher in de keuken.

Mijn ervaring met de inductiebeschermer

Wij gebruiken de inductiebeschermer nu bijna 2 weken. En wat is het fijn om deze nu op de inductieplaat te hebben liggen. Het krasje wat erop zit is nu niet meer zichtbaar. Tijdens het feestweekend hadden we nu wat extra plek in de keuken om zorgeloos spullen neer te zetten. Ook het bestellen gaat eenvoudig. Met een paar minuten had ik met de template een mooie eigen inductiebeschermer. Ook had ik hem snel in huis. Tussen het bestellen en afleveren zat 3 dagen.

Meer keukenproducten bij Fotocadeau.nl

De collectie keukenproducten is onlangs uitgebreid. Zo kan je tegenwoordig ook een spatplaat voor in de keuken bestellen bij Fotocadeau.nl. Deze plaats je achter de kookplaat op de wand. Eerlijk is eerlijk, tijdens het koken spettert er altijd wel wat op de muur, omdat je te veel water in de pan hebt gedaan of het vlees spettert in de koekenpan.

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker dat mensen de keuze maken om een eigen spatplaat in de keuken te plaatsen. Dit in plaats van tegels of een standaardplaat. Hoe tof is het dat je bij Fotocadeau.nl een eigen ontwerp voor een spatplaat kan maken? Dan heb je nog eens schitterend uitzicht terwijl je staat te koken. Maakt het koken net iets leuker vind je niet?

Wil jij binnenkort je keuken renoveren of opknappen of zoek je nog een uniek cadeau? Kijk dan zeker naar een inductiebeschermer of een spatplaat keuken met een mooi design of eigen foto.

Please follow and like us:

1 gedachte over “Inductiebeschermer en spatplaat als eyecatcher in jouw keuken”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial