Little Creations, creatief bezig zijn met een HSP

Creatief bezig zijn is wat veel hoogsensitieve personen graag doen. Maar dat kan op verschillende manieren. Hier in dit blog wil ik ingaan op de creativiteit met knutselen. En in het bijzonder de knutselpakketen van Little Creations.

Wie en wat is Little Creations?

Op een spontaan moment, gewoon in de woonkamer, ontstond het idee om een creatief kant en klaar oplossing te ontwerpen als de abonnementen zoals Bloomon en Hello Fresh. Little Creations werd geboren. Leuke knutselboxen waarbij jezelf het idee niet hoeft te bedenken en alles wat je nodig hebt wordt geleverd. Dus weg met naar verschillende winkels om dat idee van Pinterest te maken met je kind. Dinja, Marlies en Maxime vormen samen Little Creations.

Wat biedt Little Creations?

Little Creations heeft knutselpakketten voor kinderen en volwassenen. Ook zijn er vakantiepakketten, pakketten voor de BSO, zorghuizen en kinderfeestjes. En wil je een creatief iemand een leuk cadeau geven? Ze hebben ook mooie cadeaucollectie.

De thema’s voor kinderen (vanaf 3 jaar) zijn wisselend en iedere keer met een nieuwe activiteit. Ook zijn er regelmatig specials rondom de feestdagen of een andere special. De producten die ze in de box meeleveren zijn kwalitatief en duurzaam. Bij iedere box wordt een instructiekaart met duidelijke stappen en een afbeelding geleverd.

Lees ook: Hobby inspiratie voor hoogsensitieve mensen

Onze ervaring met Little Creations

Via het instagramaccount van Annemarie (de mamma van) leerde ik Little Creations kennen. Eens in de zoveel tijd bestellen we voor onze creatieve dochter een box. Ze mag er dan zelf een uitzoeken die ze graag wil doen en die bestellen we dan. De instructiekaarten zijn duidelijk.

Nu heb ik in huis wel een perfectionist in huis die dan soms wel moeite heeft met dat het project er niet zo uit ziet als op het plaatje. Gelukkig gebeurt dat niet vaak, maar soms wil ze te snel waardoor er dan frustratie ontstaat. Maar eigenlijk is ze bovenal heel blij met de boxen.

Waarom we nog meer fan zijn van Little Creations

In het verleden kocht ik vaak hetgeen wat we nodig hadden om te knutselen. Resultaat dat je het dan een of anderhalve keer gebruikt en daarna ligt stof te vangen. Ook puilt op een gegeven moment je kast met knutselmateriaal uit. Met de pakketten van Little Creations gebeurt dat dus niet. Je hoeft dus niet zelf op pad om alle benodigde materialen te halen. Je krijgt ruim voldoende om het project te maken. Onze dochter is de enige die het leuk vindt om creatief bezig te zijn. En daarom dus ook echt fijn om pakket te kopen met alleen de benodigde dingen en inspiratie voor haar. Daarnaast zijn het iedere keer weer leuke creaties om te maken met verschillende materialen.

Al met al bestellen we om de zoveel tijd een box bij Little Creations. En omdat we zelf gewoon enorm enthousiast zijn verdienen ze een plekje op de blog. Dit bericht is dus niet voortgekomen uit een samenwerking. Maar dus echt uit eigen enthousiasme.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial