Kaartendecks van Rosalinda Weel

Onlangs kocht ik een tweetal kaartendecks van Rosalinda Weel. Bij het laten zien in de stories op de social media, werden jullie enthousiast. Uit een poll bleek ook nog eens dat jullie ze hier op de blog ook graag terug wilde zien. Jullie vragen, ik draai. Hier mijn ervaring met de twee kaartendecks van Rosalina Weel.

Wie is Rosalinda Weel?

Rosalinda Weel is een echte duizendpoot. Zo is ze yoga-, meditatieleraar en coach, maar ook auteur van diverse succesvolle boeken en kaartendecks voor innerlijke rust, geluk en liefde. De rode draad in haar werk is allerlei soorten meditaties voor volwassenen en kinderen.

Twee kaartendecks

Bij een instagrampost bij een bedrijf dat ik volg zag ik de inspiratiekaarten van Rosalinda Weel. Op de een of andere manier trokken de kaarten me enorm aan. Soms ben ik heel impulsief, soms denk ik wat langer na. Toch bleef het kriebelen en kocht ik ze uiteindelijk toch. Ik vind het fijn om zo af en toe een kaart voor mezelf te trekken.

Gelukkig zijn moet je durven

Het boek Gelukkig zijn moet je durven is de inspiratie geweest voor de gelijknamige kaartendeck. Deze 52 inspiratiekaarten kunnen jou dagelijks een hart onder de riem steken of een moment van bezinning geven. Maar ook een moment van bewustzijn of vreugde.

Zoals hoort bij een kaartendeck zit er ook een instructieboekje bij om te weten hoe je het beste de kaartendeck kan gebruiken en de uitleg van de kaarten.

Terugkeer naar zelfliefde

In haar coachingspraktijk krijgt Rosalinda regelmatig de opmerking en de vraag van haar lezeressen en de mensen die ze coacht dat ze weten dat ze van zichzelf moeten houden, maar dat ze vaak niet weten hoe ze dat moeten doen. Deze kaartendeck is jouw kompas in de belangrijkste reis in je leven. De reis naar je hart en de liefde in jezelf.

Ook bij deze set zit een instructieboekje die meer uitleg geeft over de spreuk op je intuïtief gekozen kaart. Ook geeft dit boekje de uitleg hoe je ze kunt gebruiken.

Mijn ervaring met de kaartendecks

De kaartendeck Gelukkig zijn moet je durven gebruik ik om een mooie quote voor mezelf te trekken. De ene keer is het een lief woord voor mezelf, de andere keer een nadenker. Een qoute waar ik even voor mezelf bij stil moet staan en nadenken wat ik nodig heb op dat moment. Het instructieboekje vind ik persoonlijk fijn voor de uitleg van Rosalinda Weel bij de door haar ontworpen kaarten. Welke kant kan ik ook op met de kaart. Een fijne set dus om jezelf een opsteker of een nadenker te gunnen. Kies hem wel intuïtief.

Wekelijks trek ik een kaartje uit terugkeer naar zelfliefde. Het is een onderwerp dat ik best lastig vind. Mijn valkuil is namelijk eerst zorgen en liefde geven aan een ander, dan pas aan mezelf. Natuurlijk maakt me dit ook uniek en hoef ik niet te veranderen, maar mezelf op een zetten is belangrijk. Juist door daar liefdevol aan herinnert te worden is fijn. En dat lukt dus met deze kaartendeck.

Waarom zijn deze kaartendecks fijn voor een HSP?

Ik schreef het net al, maar een hoogsensitief persoon (HSP) is van nature iemand die zichzelf wegcijfert. Ik doe het zelf namelijk ook. Maar hoe kan ik nu goed voor een ander zorgen als ik dat niet voor mezelf doe. En hoe kan ik van iemand anders houden als ik dat niet eens van mezelf doe. Deze kaartendeck geeft je die liefdevolle schop onder je kont. Laat je even nadenken over bepaalde zaken. Een echte musthave in de kaartendeck collectie voor een HSP.

Waar zijn ze te koop?

Gelukkig zijn moet je durven is onder andere te koop bij: Bol.com, Bruna, Tarot en bij Rosalinda Weel zelf in de droomshop.

Terugkeer naar zelfliefde is onder andere te koop bij: Bol.com, Bruna, Lotus Diffusers en bij Rosalinda Weel zelf in de droomshop.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial