Kinderfeestje thuis met confetti op tafel

Voor het eerste kinderfeestje van onze tante Pollewop zocht ik naar iets creatiefs wat we thuis konden doen. Tijdens onze vakantie bij het Land van Bartje deed ik een leuk idee op. Na wat speurwerk kwam ik bij confetti op tafel terecht. Vandaag wil ik graag delen wat wij dus maakte met het eerste kinderfeestje van onze dochter.

Op zoek naar eenhoorns

Voor het kinderfeestje van onze dochter was ik op zoek naar piepschuim eenhoorns om te versieren. Je raadt al waar ik dus op zocht via Google. Zo kwam ik dus al snel terecht bij confetti op tafel. Liet de website open staan op mijn telefoon. Een twee weken voor we het kinderfeestje vierde wilde ik de spulletjes bestellen voor het kinderfeestje.

eenhoorn met foamklei
eenhoorn met foamklei bekleed

Zoeken op social media

Waren ze net in die periode bezig de webshop aan te passen. Oh ik baalde zo. Inge is Inge niet als ze via de social media niet op zoek ging naar confetti op tafel. Ik vond haar en stuurde een privé berichtje. Al snel volgde er een antwoord en via de mail hadden we verder contact. Ik kon toch de spulletjes bestellen. Mijn eerste idee bleek niet helemaal uitvoerbaar, maar Annie dacht met me mee. Zo fijn advies van haar gehad.

Feestje bij ontvangst

Toen het pakket werd bezorgd was het al een feestje op zich. Mooi ingepakt en versierd. In combinatie met haar goede service verdient ze het om in de spotlight te worden gezet!

Stolwijk en omgeving?

Woon jij in de omgeving van Stolwijk? Ben je op zoek naar een leuk creatief kinderfeestje? Dan kan dat ook bij confetti op tafel!

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar website voor meer informatie!

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Please follow and like us: