Confetti op tafel ideaal voor een creatief kinderfeestje

Ken jij Confetti op tafel al? Voor het eerste kinderfeestje van onze dochter zocht ik naar iets creatiefs wat we thuis konden doen. Tijdens onze vakantie bij het Land van Bartje deed ik een leuk idee op. Na wat speurwerk kwam ik bij de winkel en webshop Confetti op tafel terecht. Vandaag wil ik graag delen wat wij dus maakte met het eerste kinderfeestje van onze dochter.

Op zoek naar eenhoorns

Voor het kinderfeestje van onze dochter was ik op zoek naar piepschuim eenhoorns om te versieren. Je raadt al waar ik dus op zocht via Google. Zo kwam ik dus al snel terecht bij Confetti op tafel. Ik wilde nog niet gelijk de spulletjes bestellen, dus besloot mezelf de link te sturen zodat ik het twee weken voor aanvang van het kinderfeestje de spullen in huis had. Dan wist ik ook het precieze aantal kinderen die er zouden zijn.

eenhoorn met foamklei
eenhoorn met foamklei bekleed

Zoeken op social media

Waren ze net in die periode bezig de webshop aan te passen. Oh ik baalde zo. Inge is Inge niet als ze via de social media niet op zoek ging naar Confetti op tafel. Ik vond haar en stuurde een privé berichtje. Al snel volgde er een antwoord en via de mail hadden we verder contact. Ik kon toch de spulletjes bestellen. Mijn eerste idee bleek niet helemaal uitvoerbaar, maar Annie dacht met me mee. Zo fijn advies van haar gehad.

Feestje bij ontvangst

Toen het pakket werd bezorgd was het al een feestje op zich. Mooi ingepakt en versierd. In combinatie met haar goede service verdient ze het om hier op Inge Beleeft in de spotlight te worden gezet.

Stolwijk en omgeving?

Woon jij toevallig in de omgeving van Stolwijk? Ben je op zoek naar een leuk creatief kinderfeestje? Het is namelijk ook mogelijk om bij Confetti op tafel in het atelier aan de slag te gaan. Annie kan je daar meer informatie over geven.

Ik zou zeggen neem eens een kijkje op haar website voor meer informatie!

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial