Hoera, Ingebeleeft.nl bestaat 1 jaar

Nooit gedacht dat ik het vol zou houden, want ik had weleens wat op mamaplaats en blogspot geprobeerd, maar dat liep steeds op niets uit. Ik hield dat nooit vol. Manlief en ik bespraken vorig jaar dat ik het een jaartje zou proberen en na een half jaar zouden we kijken wat ik ervan vond. Manlief supporter mij om te gaan bloggen zonder dat ik er ooit zelf over begonnen ben. Dus dat hij dit zei was voor mij toch wel een bevestiging er voor te gaan, maar ja er zijn zoveel bloggers. Ik wilde geen copycat worden van andere bloggers. Wie zit er nou op mijn verhaal te wachten. Denk ik soms nog steeds wel. Stukje onzekerheid, maar dat mag ook wel toch? Ik ben ook maar mens.

Meest gelezen blogs

Ik heb inmiddels al de nodige blogs online staan. Het is leuk om te zien welke blogs gelezen worden en welke niet of een stuk minder. Vanuit die ‘statistieken’ pas ik mijn onderwerpen aan. Welke blogs waren de meest gelezen blogs het afgelopen jaar? Ik maak een top 5 voor jullie.

  1. Schildklier werd maar liefst 546 keer gelezen. Ik plaatste deze blog eind februari. Via twitter werd deze blog opgepakt en gedeeld op facebook in een groep voor schildklierpatiënten. Daar ging de blog viraal. Die dag kan ik me nog heel goed heugen. Ik stond werkelijk helemaal te stuiteren.
  2. Uitjes in Nederland werd 141 keer gelezen. Een blog over leuke uitjes voor het gezin, maar niet de grote parken. Juist de leuke en betaalbare minder bekende uitjes. Van bijna alle provincies. Dit blog kwam eerder uit dan de nieuwsberichten die onlangs verschenen over dat dagjes uit onbetaalbaar waren geworden. Kom je uit een van de ontbrekende provincies en wil je ze graag opvullen? Contact me dan even.
  3. Swappen werd 75 keer gelezen door jullie. Momenteel staat het swappen on hold. Met drie jonge kinderen, een huishouden, dit blog en mijn werk is het even niet te doen. Daarnaast richt ik me nu wat meer op een andere tak van creativiteit en dat is het maken van round robins. Ook heel erg leuk trouwens.
  4. De zwangerschap werd 73 keer gelezen. Inmiddels ben ik al 7,5 maand niet meer zwanger. Hoe ik de eerste maanden van de zwangerschap van onze kleine man beleefde, lees je in dit blog. Leuk om terug te lezen hoe ik het allemaal ervaren heb.
  5. Een dagje uit naar Amsterdam werd 58 keer gelezen. Inmiddels een jaar geleden dat ik daar ben geweest en het weer is vergelijkbaar met toen. Binnenkort maar weer eens een leuke stad bezoeken in Nederland.

Mijn wens voor de blog

Ik heb natuurlijk nog wensen voor mijn blog. Onder andere dat mijn bezoekersaantallen blijven stijgen. Mijn doel was altijd om meer bekendheid te geven aan de hooggevoeligheid. Deze wens is er nog steeds. Dit is toch de rode draad in ons gezin. Blijft erbij dat ik geen specialist ben op het gebied van hooggevoeligheid. Dus is het ook wel lastig om er soms over te schrijven. Wel zijn wij al een tijdje zoekende naar handvatten om dingen makkelijker te maken in het leven. De hooggevoeligheid kan soms ook een behoorlijke stempel drukken op de stemming in het gezin. Ik ga jullie zeker meenemen in de ontwikkelingen van deze handvatten.

Social media

Ook ben ik op social media te vinden. Twitter gebruik ik voor de leuke uitspraken van de kinderen. Neem daar eens een kijkje. Op Facebook ben ik ook te vinden. Kom ik leuke plaatjes of filmpjes tegen, dan deel ik ze daar. Belevenissen van mij en het gezin vindt je op Instagram. Alle leuke ideeën bij elkaar verzameld op Pinterest. Van creativiteit tot slaapkamers tot uitjes en vakanties. Ik pin er lekker op los. Volg me ook zeker daar.

Wie jarig is trakteert (winactie is gesloten)

Vandaag een jaar geleden verscheen mijn blog online en was Ingebeleeft.nl een feit. Een jaar geleden alweer en dat betekend dat dit blog vandaag één jaar bestaat. Wie jarig is trakteert en dat doe ik dan ook. Ik stelde een leuk verrassingspakketje samen. Omdat dit blog een persoonlijke, mama & lifestyleblog is besloot ik er een verwenpakketje van te maken.

Hoe doe je mee?

Wil je kans maken op het verrassingspakketje? Reageer dan hieronder dat je mee doet. Extra kans maken om te winnen? Dan kan dat via de giveaway foto van de social media kanalen op Facebook en Instagram. Enige voorwaarden is wel dat je me daar ook moet volgen om kans te maken. Op donderdag 22 augustus 2019 maak ik om 21:00 uur de winnares bekend op dit blog.

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial