Review Landal De Vers in Overloon

Onlangs waren we een weekend weg op het park Landal De Vers in het Brabantse Overloon. Dit weekend weg betaalde we gewoon zelf. Maar ondertussen kijk ik wel hoe HSproof een vakantiepark is. En die ervaring wil ik graag met je delen.

Welke accommodatie hadden we?

We hadden dit weekend de 8-persoons bungalow 8C2. Een vrij nieuwe accommodatie met vier slaapkamers, waarvan een beneden en drie boven. Zowel boven als beneden een badkamer. Een ruime zithoek en een lekker grote eettafel bij de ruime keuken. Bij de accommodatie is plek voor twee auto’s. De accommodatie wordt grotendeels verwarmt door vloerverwarming.

Ook interessant: Landal Hoog Vaals, een weekje weg in de herfstvakantie

Het park Landal De Vers

Landal De Vers is een redelijk bekend park. Met nog een aantal wat verouderde accommodaties staan er voornamelijk veel nieuwe bungalows. Het is geen enorm groot park, maar precies goed. Bij aankomst op het park tref je de receptie. Daar zit ook het restaurant, het zwembad, een speeltuin en het atelier (animatieteam). Op het park is geen snackbar aanwezig, maar ze werken samen met lokale ondernemers waar besteld kan worden. Door personeelsgebrek kon er niet bezorgd worden. Ophalen is wel mogelijk en dat is een paar minuten rijden met de auto. Ook is er geen winkel aanwezig op het park, maar ook de supermarkt is dichtbij.

De omgeving van Overloon

Overloon ligt in Noord Brabant tegen Limburg aan. Rondom het vakantiepark is een bos, waar heerlijk gewandeld kan worden. In de buurt Landal De Vers vind je het oorlogsmuseum Overloon. Dit museum is ook te bezoeken met een museumkaart. In Overloon zelf heb je ook Zooparc Overloon. Een mooi en kleinschalig dierenpark. Als je van dierentuinen houdt vind ik dit wel een aanrader. En heb je de Jumbo Extra app waarmee je punten spaart? Dan kan je voor een leuke korting naar dit park.

Wil je het Overloon uit, dan zijn ook de volgende uitjes in de nabije omgeving:

Lees ook: 89 betaalbare en HSP-proof uitjes in Nederland

Onze ervaring bij Landal De Vers

Tegenwoordig mag je pas om 16:00 uur de accommodatie in. Het is maar een uur later dan dat het in het verleden. Toch is het als het verkeer niet meewerkt dat je er helemaal zo laat bent. In de wintermaanden is het dan al donker zoals bij ons. Die vrijdag is dan wel echt een verloren dag.

De accommodatie is prima. Ruim, goed geïsoleerd, schoon en prima bedden. Nadat we de eerste nacht een zieke hadden en het beddengoed onder had gespuugd kregen we nieuw beddengoed mee van de receptie.

Het restaurant zag er netjes uit, maar hebben we zelf geen gebruik van gemaakt. De ruimte van het animatieteam zag er tip top uit. Met een toffe wand om met lego en duplo kunstwerken te maken. Een ruimte om te spelen met allerlei blokken. De vloer is lava was favoriet bij onze kinderen. Genoeg aanbod voor vertier.

Het zwembad is kleinschalig zonder bijzonderheden. Geen uitdaging voor de kinderen die al kunnen zwemmen.

Het park zelf is mooi opgezet, met een mooie variatie aan vakantieverblijven en straalt rust uit. Een park dat ik zeker het stempel HSP proof wil geven.

Ook een huisje op dit park boeken?

Liever eerst weten wie Inge Beleeft is?

Deze blogs zijn geschreven uit eigen ervaring. Regelmatig raadpleeg ik bronnen om bepaalde dingen uit te leggen over hoogsensitiviteit. Deze bronnen worden dan bij de blog vermeld. Wil je tips gericht op jou of jouw gezin, raadpleeg dan een HSP coach.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

We kwamen er na het weekendje pas achter dat we amper het park hadden gefotografeerd.

Please follow and like us:
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial