Review een foto op canvas van Topdoek.nl

Bij Topdoek.nl bestelde ik onlangs een foto op canvas van mijn kinderen. Hoe ik dit proces heb ervaren deel ik graag in dit blog. Nu hoor ik je denken, wat heeft dit met hoogsensitiviteit te maken? Jij als HSP-er bent ook een consument en ook deze ervaring deel ik graag met je.

Foto van de kinderen

Aan het begin van het jaar hebben wij een new born shoot gehad met ons gezin. Een van de leukste foto’s vond ik de foto waar alle drie onze kinderen op stonden. Ik liep al een tijdje met het idee om wat met deze foto te doen. Het werd een canvas foto in het formaat 50 bij 50 cm met een dikte van 4 cm.

Lees ook: Fotoshoot met het gezin op het strand

Bestellen bij Topdoek.nl

Voordat ik ging bestellen bekeek ik de website grondig. Want hoe wilde ik mijn foto hebben. Ik bekeek alle opties, die overigens heel uitgebreid beschreven zijn op de website. Met deze informatie koos ik mijn product. We wisten al heel goed welke foto wij op de muur wilde hebben en met deze foto ging ik aan de slag. Het bestelprogramma van Topdoek.nl is heel eenvoudig en je gaat stap voor stap met je foto aan de slag. Allereerst kies je voor de uitsnede en de framedikte, waarna je daarna je gewenste formaat kan kiezen. Er zijn 18 vaste formaten te kiezen, die beginnen bij 20×20 cm. Hierna gaat het per 10 hele centimeters tot een maximum van 300 cm. Wil je een foto op canvas groot formaat? Neem dan contact op met Topdoek.nl.

Foto van mijn kinderen op canvas gemaakt bij topdoek.nl.
Het eindresultaat van de topdoek.nl canvas

Extra opties

Tegen een meerprijs zijn er ook extra opties mogelijk. Je kan hierbij denken aan een ophangsysteem, professionele fotocontrole, een lijst om je canvas en fotobewerkingen.

Mijn ervaring bij Topdoek.nl

Ik bestelde mijn canvas foto op maandag. Op dinsdag kreeg ik een e-mail dat mijn order verzendklaar was gemaakt. Donderdagochtend ontving ik van DHL een mailtje dat mijn foto met de bezorger onderweg was. Diezelfde dag kwam mijn bestelling binnen. De foto op canvas was zorgvuldig ingepakt. Het resultaat is prachtig. De foto is inmiddels al door een aantal bekende bewonderd. Naast dat wij zelf de kwaliteit van de foto op canvas erg goed vinden kregen wij van familie ook de complimenten dat het er mooi uitzag. Inmiddels heeft de foto een mooie plaats gekregen op onze muur.

Zoek je nog een goede webwinkel om jouw mooiste foto op canvas te laten drukken die ook nog betaalbaar is? Dan kan ik je zeker Topdoek.nl aanraden.

Op de hoogte blijven?

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial