Randomness of being Inge, leer mij een beetje beter kennen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze tag, de randomness of being, bij Mieke van Mie kids voorbij zag komen. Een leuke tag, zodat jullie me een beetje beter leren kennen. Nieuwsgierig naar mijn antwoorden? Lees dan snel verder.

1. Pak het boek dat het dichtste bij je ligt, ga naar pagina 18 en zoek regel 4.

Daar staat een tekening….dus dan maar pagina 19 regel 4: Buiten duwt de man net het meisje in de auto. Uit het boek: Spekkie en Sproet en de vreemde ontvoering van Vivian Den Hollander. Kinderboeken liggen hier voor het grijpen. Het boek lezen we nu ook voor aan de oudste twee en die zijn echt dolenthousiast over dit boek.

2. Strek je linkerarm zo ver uit als je kan. Wat kan je aanraken? 

De koelkast, het wandrek en mijn knutselspullen. Ik zit heerlijk aan de keukentafel met de laptop en heb net alvast het avond eten bereid. Op het moment van schrijven zitten de kinderen bij de BSO en het kinderdagverblijf en ga ik ze straks halen.

3. Wat deed je voor je deze randomness of being tag begon in te vullen?

Zonder te kijken naar deze vraag schreef ik het hierboven al. Ik heb net het avondeten bereid. We eten Surinaamse bami.

4. Wat hoor je op het moment?

Ik heb op dit moment radio 538 aan staan. De Coen en Sander show. Ze nemen nu de nieuwslezeres in de maling.

5. Wanneer ben je voor het laatst buiten geweest? Wat deed je toen?

Ik ben vanochtend voor het laatst buiten geweest. Ik ging op zoek naar leuke kleine cadeautjes voor de vakantie om de autorit een beetje leuk te maken voor de kinderen. Zo ga ik weer naar buiten om de kinderen te halen.

6. Heb je gedroomd afgelopen nacht?

Ik kan me in ieder geval niet herinneren dat ik vannacht gedroomd heb. Wel werd ik wakker omdat onze middelste, ons draakje, gezellig bij ons kwam liggen en ik een voet in mijn gezicht kreeg. Ook goedemorgen…ehm goede nacht, want ik heb me omgedraaid en ben weer verder gaan slapen.

7. Wanneer heb je voor het laatst gelachen? Waarom?

Vanmiddag toen ik even met een collega en vriendin belde. We maakte een grapje over iets. Beetje overspannen galgenhumor zeg maar.

8. Wat hangt er op de muur van de kamer waar je in bent?

Ik zit nu in de keuken en daar hangt een mooie canvas van onze drie kinderen. Aan de muur achter me hangt een wandrek waar we alle belangrijke informatie aan hangen. Oh en ik heb ook nog twee plankjes aan de muur hangen van steigerhout. Met daarop een radio, plantjes een mooie quote.

9. Zou je het ooit overwegen te emigreren?

Ik heb er ooit weleens over nagedacht om te emigreren naar Portugal. Maar eigenlijk vind ik het gewoon heel fijn in Nederland. Is naar de andere kant van Nederland verhuizen ook emigreren 😉 want dat zou ik wel heel graag willen.

10. Door wie ben je voor het laatst gebeld?

Door mijn collega en vriendin. We hadden elkaar vlak voor haar vakantie voor het laatst gesproken.

11. Laatste keer dat je in een zwembad zwom?

Dat is heel erg, maar dat is al meer dan een half jaar geleden. Even oefenen met tante pollewop voor haar zwemlessen. Op het moment dat jij dit leest heb ik er waarschijnlijk recenter ingelegen.

12. Luister je op het moment naar muziek?

Ja de radio staat bijna de hele dag aan. Gaat pas uit als de kinderen op bed liggen en wij tv gaan kijken. Ik vind het anders veel te stil in huis.

13. Welke kleur is de vloer van je slaapkamer?

Het was ooit zwarte vloerbedekking, maar inmiddels verkleurd naar antraciet/bruin.

14. Als je iet kon veranderen aan je huis (ook al is het niet handig of mogelijk), wat zou het dan zijn?

Nou heb je even, ik kan niet een iets opnoemen. Dan zou ik graag de opbouw over het hele huis willen hebben (maar dat mag niet), de deur van de trapkast verplaatsen.
Stella Verrast - Tot 40% E-bike korting

15. Wat is het laatste wat je hebt gekocht?

Verjaardagscadeautje voor tante Pollewop en manlief (ik vulde deze tag half juli in)

16. Ooit op een motor gereden?

Nee en ook geen behoefte aan. Ik vind een brommer al veel te hard gaan.

17. Heb je ooit een trofee/beker gewonnen?

Ja meerdere malen. Ooit had ik als hobby vogels kweken. Met deze vogels ging ik naar vogelshows en daar werd ik weleens kampioen. Hoogst behaald, kampioen van Nederland in de klasse van die vogel.

18. Hoe heette je eerste huisdier?

Die hadden geen naam 😉 we hadden toen ik geboren werd al een legio vogels in huis. Het eerste huisdier met een naam was onze labrador, Cindy genaamd.

19. Zing je onder de douche?

Nee, nooit gedaan ook.

20. Wat doe je als je je verveelt?

Klieren, dan word ik heel vervelend voor de mensen om me heen en heel ongezellig.

21. Wat wilde je vroeger worden?

Bankemployee, ik zit wel in de financiële wereld, maar niet in het bankwezen.

22. Hoeveel sleutels zitten er aan je sleutelbos?

Er zitten zes sleutels aan mijn bos.

23. Welke auto rijdt je?

Opel Corsa is mijn eigen boodschappenwagen en Peugeot 5008 is onze gezinsauto

24. Wat is je favoriete tijd van de dag?

De ochtend, ik ben echt een ochtendmens. Als ik op vakantie ben, zit ik gerust om zes uur ‘s ochtends buiten met een magazine en een koffie. Heerlijk!!! Ik ben geen uitslaper.

25. Hoe ver van je geboorte plaats woon je?

Een kleine 5 km en eerlijk ik zou daar niet meer willen wonen. Ik woon hier prima in Naaldwijk.
Vrolijke fietsstoeltjes het goedkoopst bij Fiets-zitje.nl

26. Ben je een vroege vogel of een nachtmens?

Absoluut een vroege vogel.

27. Wat voor baantjes heb je gehad?

Ik heb bij 3 tuinders gewerkt. Bij de derde ben ik 6 jaar gebleven als student om paprika’s te plukken. Daarna ben ik bij mijn huidige werkgever terecht gekomen waar ik inmiddels 16 jaar in dienst ben.

28. Nieuwe en spannende dingen die je zou willen delen?

Nieuwe spannende dingen niet, maar heet lijkt mij in ieder geval geweldig om veel meer uit Ingebeleeft.nl te halen. Er staan wat trainingen op het programma om meer te leren over het bloggen en social media.

Voel je vrij om ook deze ramdomness of being over te nemen. Laat je het weten als ook jij hem ingevuld hebt, dan kom ik die van jouw ook lezen.

Please follow and like us:

3 gedachten over “Randomness of being Inge, leer mij een beetje beter kennen”

    • Dank je Mieke. Vogels kweken heb ik altijd met veel plezier gedaan. Het proces op zich is al heel leuk en bijzonder. Lastig he om die focus op de blog te gaan leggen met 3 jonge kinderen om je heen.

      Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial