Magazines die interessant zijn voor HSP-ers

Naast boeken lezen vind ik het ook heerlijk om magazines te lezen. Een aantal magazines vind ik zeer geschikt voor de hoogsensitieve mensen. De meeste magazines zijn te koop in de winkel of via een abonnement. Welke dat zijn deel ik graag in dit blog. Lees je mee?

HSP Magazine

Tot vorig jaar wist ik niet dat er een speciaal magazine bestaat voor hoogsensitieve mensen. Dat blijkt dus HSP magazine te zijn. Sinds kort heb ik ook een abonnement op dit magazine. Staat vol met verhalen over hoogsensitiviteit. Van ervaringsverhalen tot interessante artikelen van professionals.

Het magazine komt 4x per jaar uit en een jaarabonnement kost € 25,– inclusief verzenden. Los kosten de magazines € 6,95 exclusief verzenden.

HSP magazine.

Lees ook: Nationale voorleesdagen: HSP-boeken voor kinderen

Flow magazine

Het tijdschrift zonder haast, Flow Magazine. Een magazine dat heel erg bekend is onder de creatieveling. De interview zijn vaak gericht op een relaxter leven. Het buiten zijn of creatief bezig zijn. Ik gebruik veel artikelen, plaatjes en goodies uit de Flow Magazine voor mijn planner of bullet journal om te decoreren. Ook de Flow Specials waaronder het paperbook vind ik geweldig om creatief mee bezig te zijn. Doordat rustig aan doen voor Flow Magazine centraal staat is het ideaal voor hoogsensitieve mensen. Juist omdat die vaak even een beetje gas terug moeten nemen. Ik haal hier in ieder geval ook veel inspiratie uit.

Er zijn twee verschillende Flow Magazine Abonnementen beschikbaar. Een abonnement met en zonder de 4 specials. Flow Magazine komt 10 keer per jaar uit.

Psychologie magazine

Psychologie magazine, de naam zegt het al, heeft veel artikelen over de mentale gezondheid. Hoewel hoogsensitiviteit een karaktereigenschap is, besteed Psychologie magazine met regelmaat artikelen over hoogsensitiviteit. Ook burn-out komt regelmatig aan bod. Dat is sowieso niet verkeerd, want hoogsensitieve mensen zijn daar nu een maal gevoeliger voor. Ook plaatst Psychologie magazine regelmatig artikelen over narcisme. HSP-ers trekken ook sneller narcisten aan.

Bij Psychologie magazine kan je kiezen uit een papieren abonnement of een digitaal abonnement.

Psychologie magazine.

Lees ook: Welke boeken zijn er over hoogsensitiviteit?

Happinez

Ben jij spiritueel aangelegd of wil je er als hoogsensitief persoon meer van weten? Dan is Happinez het magazine. Met regelmaat vind je er artikelen over edelstenen, de maan, persoonlijke groei, mindfulness leven of intuïtie. Verdieping, verrijking en verwondering zijn voor Happinez de rode draad. Op een toegankelijke manier meer over jezelf leren.

Happinez verschijnt 1x in de zes weken en ze bieden 3 verschillende soorten abonnementen aan.

Happinez magazine.

Wendy (special)

Het blad Wendy heeft ook een aantal specials gemaakt, waaronder er een over hoogsensitiviteit. Samen met onder andere de expert Esther Bergsma (HSP deskundige) werd er een dossier over hoogsensitiviteit in de special “Kom in je kracht” toegevoegd. In het online magazine komt naast Esther ook Ilonka van Galen (HSP en burn-out expert) regelmatig aan het woord over hoogsensitiviteit. Deze special is nog steeds online te koop via Wendy online.

Wendy Magazine Special speciaal over HSP.
Please follow and like us:

1 gedachte over “Magazines die interessant zijn voor HSP-ers”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial