Hoe Happy Stones je ontspanning kunnen geven.

Ken jij ze de Happy Stones? Of heb je ze al eens gevonden? Wat moet je er mee doen? Mag je ze houden? Moeten ze verder reizen? Hoe maak je ze? In deze blog neem ik je mee in de wereld van de Happy Stones.

Wat zijn Happy Stones?

Happy Stones zijn geverfde steentjes die ergens zijn achter gelaten door iemand. Zoals de naam eigenlijk al zegt is het een steen die ervoor zorgt dat er een glimlach op de gezicht van de vinder wordt getoverd. Je kan het een beetje vergelijken met geocaching. Beter gezegd je kan het er zelfs mooi mee combineren.

Wat doe je met een Happy Stone als je er een gevonden hebt?

Heb jij een Happy Stone gevonden? Dan mag je hem meenemen naar huis en thuis bewaren. Vindt je het leuk om ook iemand anders een glimlach op het gezicht te geven? Dan neem je hem mee naar huis en bij een volgend uitje of wandeling neem je de steen mee en legt hem ergens anders. Staat er op de achterkant een naam van de maker? Kijk dan eens op social media of je deze maker kan vinden en tag degene in je post. Zeker als je de steen verder laat reizen is het voor de maker leuk om te zien waar de steen opduikt.

Hoe maak je een Happy Stone?

Ze zijn leuk he die Happy Stones. Vindt je het ook leuk om er een of meerdere te maken? Dat kan zeker en het is helemaal niet moeilijk. Laat je ook niet tegenhouden door Pinterest. Het gaat om de ontspanning die het jou geeft. Wat heb je nodig?

Bij tijd voor mama kan je zelfs een starterspakket kopen.

Hoe kan een Happy Stone jouw ontspanning geven?

Happy Stones kan jou op twee manieren ontspanning geven. Allereerst met de zoektocht. Door te wandelen kan je namelijk je hoofd leeg maken. Spreek met jezelf af dat het leuk zo zijn als je er een vindt, maar dat het ook oke is als je hem niet vindt. Het maken van een Happy Stone geeft ook ontspanning. De focus volledig op het kleuren van de steen. En wat ik al eerder schreef, laat het Pinterest waardig los. Het gaat om het moment, niet om hoe het eruit ziet. Ook kinderen kunnen een Happy Stone maken.

Waar kun je Happy Stones vinden?

Happy Stones zijn overal te vinden, maar dan moeten in die regio wel happy stone schilders zijn. Via Facebook zijn er diverse groepen van omgevingen waar ze te vinden zijn.

De Inge Beleeft Happy Stones

Zelf heb ik ook Happy Stones gemaakt en verstopt. Mocht je ze vinden zou ik het leuk vinden als je me een berichtje stuurt als je er een hebt gevonden. Op de achterkant van de stenen heb ik mijn socials achtergelaten. Zo kun je me makkelijk terugvinden. Ik ben benieuwd als ze verder gaan reizen waar ze opduiken.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Iedere hoogsensitieve persoon is anders en reageert anders op prikkels. Ook heeft iedereen iets anders nodig om te ontprikkelen. Daarom is het goed om te kijken welke tips bij jou of jouw kind/gezin passen.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

foto’s zijn eigendom van Inge Beleeft

Waar zijn de stenen gevonden?

Bloemetjes Love:

Varkentje:

Strooi met liefde:

Volg je droom:

Stippen:

Please follow and like us: