Hoe Happy Stones je ontspanning kunnen geven.

Happy Stones, ken jij ze al? Of heb je ze al eens happy stones gevonden? Wat moet je er mee doen? Mag je ze houden? Moeten ze verder reizen? Hoe maak je ze? In deze blog neem ik je mee in de wereld van de Happy Stones.

Wat zijn Happy Stones?

Happy Stones zijn geverfde steentjes die ergens zijn achter gelaten door iemand. Zoals de naam eigenlijk al zegt is het een steen die ervoor zorgt dat er een glimlach op de gezicht van de vinder wordt getoverd. Je kan het een beetje vergelijken met geocaching. Beter gezegd je kan het er zelfs mooi mee combineren.

Happy stones en materialen om happy stones te maken.

Wat doe je met een Happy Stone als je er een gevonden hebt?

Heb jij een Happy Stone gevonden? Dan mag je hem meenemen naar huis en thuis bewaren. Vindt je het leuk om ook iemand anders een glimlach op het gezicht te geven? Dan neem je hem mee naar huis en bij een volgend uitje of wandeling neem je de steen mee en legt hem ergens anders. Staat er op de achterkant een naam van de maker? Kijk dan eens op social media of je deze maker kan vinden en tag degene in je post. Zeker als je de steen verder laat reizen is het voor de maker leuk om te zien waar de steen opduikt.

Lees ook: 10 verhuistips voor hoogsensitieve mensen

Hoe maak je een Happy Stone?

Ze zijn leuk he die Happy Stones. Vindt je het ook leuk om er een of meerdere te maken? Dat kan zeker en het is helemaal niet moeilijk. Laat je ook niet tegenhouden door Pinterest. Het gaat om de ontspanning die het jou geeft. Wat heb je nodig?

  • grind keien pebbles, deze zijn in zakken van 20 kg te koop bij onder andere de Gamma, maar ze worden ook via bol.com aangeboden in kleinere pakketten.
  • Uni posca stiften
  • acryl vernis (om je beschildering te beschermen)

Hoe kan een Happy Stone jouw ontspanning geven?

Happy Stones kan jou op twee manieren ontspanning geven. Allereerst met de zoektocht. Door te wandelen kan je namelijk je hoofd leeg maken. Spreek met jezelf af dat het leuk zo zijn als je er een vindt, maar dat het ook oke is als je hem niet vindt. Het maken van een Happy Stone geeft ook ontspanning. De focus volledig op het kleuren van de steen. En wat ik al eerder schreef, laat het Pinterest waardig los. Het gaat om het moment, niet om hoe het eruit ziet. Ook kinderen kunnen een Happy Stone maken.

Waar kun je Happy Stones vinden?

Happy Stones zijn overal te vinden, maar dan moeten in die regio wel happy stone schilders zijn. Via Facebook zijn er diverse groepen van omgevingen waar ze te vinden zijn.

Lees ook: Studente en HSP-er Linda aan het woord

De Inge Beleeft Happy Stones

Zelf heb ik ook Happy Stones gemaakt en verstopt. Mocht je ze vinden zou ik het leuk vinden als je me een berichtje stuurt als je er een hebt gevonden. Op de achterkant van de happy stones heb ik mijn socials achtergelaten. Zo kun je me makkelijk terugvinden. Ik ben benieuwd als ze verder gaan reizen waar ze opduiken.

Please follow and like us:

2 gedachten over “Hoe Happy Stones je ontspanning kunnen geven.”

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial