Carwash Westland bestaat 11 jaar!

Ben jij woonachtig in het Westland of in Naaldwijk? Of woon jij dichtbij het Westland? Ben je in het bezit van een auto? Heb je er een hekel aan om deze voor de deur te soppen? Ken je Carwash Westland al? In de maand juni zijn ze jarig en ik zet ze daarom, als dorpsgenoot, graag in het zonnetje.

Hoogsensitief en autowassen

Sinds ik een eigen auto heb sta ik zelden mijn auto voor de deur te soppen. Daar heb ik echt een hekel aan. Want hoe je het ook wend of keert, ik word altijd nat. En als ik ergens een hekel aan heb is het wel natte kleren. Die moeten het liefst zo snel mogelijk uit. Daarom rijd ik of mijn man liever langs Carwash Westland. Lekker dichtbij Geen natte kleren meer, maar gewoon door de wasstraat. En als het nodig is, is er zelfs extra hulp voor de bestuurder.

Wat is er mogelijk bij Carwash Westland?

Carwash Westland is een overdekte wasstraat met diverse faciliteiten.

De wasstraat

Carwash Westland heeft een meer dan 50 meter lange wasstraat. Er is keuze uit 4 verschillende wasprogramma’s waarbij de auto grondig wordt gereinigd met textielborstels.

Wasboxen

Vind jij het niet erg om zelf je auto te wassen? Of past jouw auto niet in de wasstraat? Dan kan je zelf je auto wassen in een van de 8 wasboxen. Zelfs als het regent is het geen excuus om niet te gaan, want ook dit is overdekt. En je kunt er zelfs je fiets, motor of scooter wassen.

De mattenwasser bij Carwash Westland.

Stofzuigplein

Als de auto er aan de buitenkant weer spik en span uitziet is het ook wel fijn om de binnenkant ook even goed te doen. Thuis moet je vaak werken met een verlengsnoer voordat je met de stofzuiger in de auto terecht kan. Carwash Westland heeft superkrachtige stofzuigers* die je auto zo weer snel stofvrij maken.

Nabij het stofzuigplein vind je ook nog:

 • Dashboard luchtspuitjes
 • Mattenwasser
 • Geurautomaat
 • Luchtpomp
 • Riwax Autocosmetica
 • Snacks & Drinks

*) Let op ben jij gevoelig voor geluid? Ze produceren nogal wat geluid, dus houd daar even rekening mee.

Het stofzuigplein en daarachter het wasplein.
stofzuigplein en daarachter het wasplein om zelf je auto te wassen.

De waspas

Wil jij altijd je auto wassen met korting? Kijk dan eens naar de onderstaande voordelen van een waspas.

 • Korting op alle wasprogramma’s
 • Onbeperkt geldig
 • Opwaarderen vanaf € 30,00
 • Snel en gemakkelijk betalen
 • Extra bonus bij het opwaarderen
 • Op je verjaardag een gratis wasbeurt voor jouw auto (hiervoor gelden wel voorwaarden)
 • Bij verlies eenvoudig laten blokkeren
 • Ook te gebruiken bij de wasboxen en alle automaten
 • Meerdere passen onder 1 klantnummer
 • Na iedere wasbeurt krijg je een bon met het actuele saldo van de pas.

Waar vind je Carwash Westland?

Op het industrieterrein “De Woerd” in Naaldwijk vind je aan de Energiestraat 1 Carwash Westland. Op maandag tot en met vrijdag zijn ze open van 8:00 uur tot 20:00 uur. Op zaterdag van 8:00 uur tot 18:00 uur. Ook op zondag zijn geopend en wel van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Uitje voor het hele gezin

Even op zoek naar een leuk maar kort uitje voor het hele gezin. Ga dan naar Carwash Westland. Onze kinderen vinden het een feestje om mee te mogen de auto wassen in de wasstraat. Het is zo grappig om te zien van binnenuit hoe de auto wordt gewassen en ondertussen te genieten van een lolly.

Onze auto glimt weer helemaal.
De auto en zelfs de velgen glimmen weer.

Ook leuk om cadeau te geven

Zoek je nog een leuk cadeau? Geef dan een wascadeaukaart of een waspas cadeau. Ook voor hoogsensitieve mensen is dit een top cadeau.

Hoera Carwash Westland bestaat 11 jaar

Carwash Westland bestaat in juni 2022 alweer 11 jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum trakteert Carwash Westland. Schaf je een waspas aan in de maand juni of waardeer je je waspas op in deze feestmaand, dan ontvang je 25% extra tegoed op je waspas. Voor de voorwaarden verwijs ik je graag naar de hiervoor genoemde link.

Tevens is er een kleurwedstrijd voor de kinderen, waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Onze ervaring bij Carwash Westland

Eens in de zoveel tijd komen we bij Carwash Westland om onze auto te laten wassen. Dat we steeds terugkeren zegt al genoeg. De service is goed, personeel is vriendelijk. De auto komt er weer brandschoon uit. Het is een cadeautje voor je auto om hem daar te laten wassen.

Hoewel de kinderen het altijd wat spannend vinden in het begin, vinden ze het iedere keer weer leuk om mee door de wasstraat te gaan. Daarom ook zeer geschikt als kort uitje met het gezin. Nu hebben ze pas de film Yes day gezien en hadden vooraf bedacht dat het wel tof zou zijn om alle ramen open te zetten. We moesten ze wel even vertellen dat dat in de film wel kan, maar niet in het echt.

Ter gelegenheid van het 11 jarig bestaan van Carwash Westland zijn wij uitgenodigd voor een gratis wasbeurt voor onze auto.

Meer leuke uitjes in de regio Westland vind je hier:

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial