Welkom 2022 wat ga je ons brengen?

Welkom 2022! We zijn gestart met de tweede dag en ik ben benieuwd wat je dit jaar in petto voor ons hebt. Ook dit jaar heb ik doelen voor mezelf gesteld, net als vorig jaar en die wil ik graag met jullie delen.

Privé doelen

Laat ik beginnen met de doelen die ik privé wil bereiken. De dingen die ik belangrijk vind voorop zetten in plaats van als plaatjes zien in mijn hoofd.

Drie keer in de week sporten

Vorig jaar wilde ik al meer sporten, maar op de een of andere manier kwam dit niet van de grond. Inmiddels weet ik wel waardoor het komt. Één is dat ik te onduidelijk was voor mezelf. Nu maak ik deze stap concreter. Wil ik er echt voor gaan. Ook heb ik inmiddels de eerste sportdagen in mijn agenda ingepland.

yoga om lekker te sporten.

Twee certificaten halen voor mijn werk

Voor mijn werk moet ik nog twee certificaten behalen. De functie die ik in december 2020 kreeg is een tijdelijke functie. Ik zal binnenkort moeten solliciteren voor een nieuwe functie. Voor die functie is een van de twee gestelde diploma’s nodig. Die wil ik dus in 2022 gaan halen.

Boeken blijven lezen

Vorig jaar schreef ik op mijn lijstje dat ik meer wilde lezen. En dat is me gelukt. Hoewel ik niet bij iedere maand een boek kwam, lukte het me wel om meerdere boeken te lezen. Dit wil ik blijven doen en daarom staat dit doel wederom op mijn lijstje.

EreadersEreaders

Meer muziek luisteren

Ik ben een groot liefhebber van muziek, maar ik luister eigenlijk te weinig. Waar vroeger dag en nacht de radio aan stond. Staat deze nu zelden aan. Ik wil weer kunnen genieten van muziek.

Ieder kwartaal een weekend weg

Reizen is een van mijn passies. Ondanks alle maatregelen is er nog zo veel wel mogelijk. In Nederland, maar ook daarbuiten. Daarom wil ik ieder kwartaal een weekend weg. Alleen, met manlief of met het gezin. Dat maakt me niet uit, maar wel ieder kwartaal er even tussenuit. Want dit mis ik echt.

Minimaliseren

Door de jaren heen verzamel je toch een hoop. Vanuit mijn opvoeding heb ik meegekregen alles te bewaren. Je weet maar nooit wanneer het weer eens van pas komt. Ik heb gezien wat verzameldrang met je doet en ook wat voor prikkels het geeft. Vorig jaar heb ik de eerste stappen al gezet. Dat wil ik dit jaar nog verder doortrekken. Dus lekker minimaliseren, zodat we eind 2022 begin 2023 onze woonkamer anders kunnen inrichten met andere meubels.

Duurzamer leven

Naast het minimaliseren wil ik stapje voor stapje overstappen naar een duurzamer leven. Deze ideeën ga ik dit jaar uitwerken zodat we een plan kunnen maken om dit te realiseren.

Fotoboeken maken

Ik loop gelukkig maar 6 jaar achter. Alleen onze oudste heeft een fotoboek van haar eerste levensjaar. Het word tijd dat ik eens aan de slag ga voor alle drie de kinderen. Daarom vanaf nu iedere week een avond inplannen om met de fotoboeken aan de slag te gaan. Loop jij ook zo ontzettend achter? Doe jij met me mee?

Foto's maken met een fijne camera.

Doelen voor Inge Beleeft

Mijn grootste passie is mijn blog. Daar wil ik veel over leren. Want dat is ook een vak apart. De energie die ik daar in stop is ook leuk als daar dan ook bezoekers op af komen. Daarom stel ik ook doelen op voor de blog. Dingen om naartoe te werken.

Groei doorzetten op social media en de blog

De blog heeft afgelopen jaren al flink mogen groeien, maar hoe gaaf is het als dit nog mag doorzetten. Hoogsensitieve mensen een plek geven waar ze erkenning en herkenning kunnen vinden in de alle daagse dingen. Van de dingen die je aankoopt tot gevoel. Belefenissen, ergenissen, leuke en minder leuke momenten. Tips, ervaringsverhalen, boekenreviews. Er zullen veel meer rubrieken bijkomen en onderwerpen die misschien niet direct in mijn levenspad zijn. Soms vergt het schrijven van een blog de nodige research. Maar ook technisch groeien met de blog.

Ideeën uitwerken om het platform verder uitbouwen

Hoewel het een druk jaar wordt in combinatie met twee studies die ik voor mijn werk moet gaan doen, wil ik het platform Inge beleeft verder uitbouwen. Het uitbouwen van het platform zal niet in 2022 plaats gaan vinden, maar ik wil goed uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. Hoe ik dat kan doen. En ik zie geen coachingspraktijk voor me. Dat zie ik niet zitten, maar daar heb ik al eens eerder over geschreven dat ik dat uiteindelijk niet zag zitten.

ideeën opschrijven en uitwerken.

Mooi samenwerkingen

Ook dit jaar wil ik weer op zoek gaan naar mooie samenwerkingen. Vorig jaar kwam dit ineens stil te liggen door de ziekte van mijn moeder (familie gaat voor alles). Dit jaar ga ik weer mijn best doen om leuke/verrassende samenwerkingen tot stand te krijgen.

Financieel

Om dit platform online te houden betaal ik kosten. Doe ik cursussen om meer te leren over het technische deel van bloggen. Dit betaal ik uit eigen zak. Mijn grote wens is dat ik met de blog zelf uit de kosten kan komen.

Beter plannen

Ik zou soms ook wat vaker mijn eigen adviezen moeten gebruiken. Voor de blog moet ik weer beter gaan plannen zoals ik dat voorheen altijd deed. Daar ga ik dit jaar weer mee aan de slag.

Fotoshoot

Ik wil nog heel graag een keer een fotoshoot doen voor mijn blog. Mooie nieuwe foto’s van mezelf op de blog.

Jullie op de hoogte houden

Ieder kwartaal zal ik jullie op de hoogte houden van de stand van zaken. In april, juli, oktober en januari zal ik voortaan jullie op de hoogte houden van de doelen.

Stel jij doelen? Wat is jouw belangrijkste doel voor 2022?

Liefs,

Inge

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Please follow and like us:

5 gedachten over “Welkom 2022 wat ga je ons brengen?”

  • Wat lief, dank je wel! Alleen als de doelen realistisch en duidelijk zijn, zijn ze haalbaar. Daar ga ik voor. Zeker de fotoboeken van de kinderen vind ik heel belangrijk om eens een keer echt wat mee te gaan doen. X

   Beantwoorden
  • Dank je Mieke! Ik merk bij mezelf dat het werkt om dingen concreet te maken met wat ik graag wil. Als ik het niet opschrijf of visueel maak dan doe ik er helemaal niks mee. Zoals die fotoboeken van de kinderen.

   Beantwoorden
 1. Wat een mooie doelen heb jij voor jezelf gesteld. Ik ben nog aan het denken over mijn doelen. Ze zijn nog niet concreet genoeg om er iets mee te kunnen.

  Succes met je doelen. Ik ben benieuwd naar de voortgang!

  Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial