Review: Workshop overprikkeling voorkomen in huis

Je herkent het vast wel als je kinderen hebt. Een huis vol speelgoed en als je ‘s avonds op de bank zit, dan ligt er vast nog wel hier en daar wat van de kinderen. Als je hoogsensitief bent geeft dat vaak ook nog eens extra prikkels. Die je aan het eind van de dag vaak niet meer erbij wil hebben. Hoogsensitieve mensen hebben baat bij een opgeruimd huis. Begin juli 2021 leerde ik Susan van No Worries Lifechanging kennen. Bij haar volgde ik de workshop “overprikkeling voorkomen in huis”. Wat ik van deze workshop vind en hoe ik daar mee aan de slag ben gegaan lees je in dit blog. En….mag namens Susan jullie een leuke korting geven. Dus lees snel verder.

Wie is Susan?

Acht jaar geleden begon Susan met minimaliseren in haar huis. Zo ontstond ook No Worries Lifechanging. Susan ging samen met haar gezin (met 2 jonge kinderen) op wereldreis en nam uitsluitend handbagage mee. Eenmaal weer terug in Nederland besloten ze te gaan wonen in een tinyhouse. Toen de kinderen de leeftijd hadden om naar school te gaan, moesten ze tot groot verdriet het tinyhouse achter zich laten. Ze kozen ervoor dichterbij de school te gaan wonen en zochten daarbij naar een klein huis.

susan geeft workshop minimaliseren

De workshop overprikkeling voorkomen in huis

Met drie kinderen in huis, is er altijd wel iets wat rondslingert en aan het eind van de dag trek ik eigenlijk die rommel niet meer, maar ben soms ook gewoon te moe om op te ruimen. Niet alleen ik, maar ook mijn man ervaart dat. Zelf kom ik uit een gezin, waar altijd rommel in huis was en aan alles een emotionele waarde zit. Terwijl mijn man juist uit een tegenovergesteld gezin komt.

Werk aan de winkel bij mezelf en hoe fijn is dat om dat heel laagdrempelig te doen met een online workshop. Na aanmelding van de workshop krijg je van Susan een zoom link, waarmee je kan inloggen op de workshop. In de workshop neemt Susan je mee met fijne tips en tricks om je huis op een goede en snelle manier een prikkelvrije omgeving kan maken.

Aan het eind van de workshop is er tijd om vragen te laten beantwoorden door Susan.

Hoe ben ik zelf aan de slag gegaan?

Direct na de workshop heb ik een van de tips gelijk in uitvoering gebracht. Een simpel truckje, maar geeft gelijk overzicht en rust. Vrij snel na de workshop zijn wij op vakantie gegaan en na de vakantie heb ik dit verder opgepakt. Heb ik kleine investeringen gedaan om de tips uitvoerbaar te maken. Zo kocht ik bijvoorbeeld twee verschillende tovertassen, een voor beneden en voor boven op de kinderslaapkamers. Ook de play & go matten zijn een uitvinding. Dit zijn de eerste dingen die ik heb doorgevoerd naar aanleiding van de workshop. Stapje voor stapje wil ik verder gaan en zeker ook flink gaan minimaliseren. De tips die Susan deelt zijn haalbaar en het heeft mij mooie nieuwe inzichten opgeleverd.

Nog meer workshops te boeken bij No Worries Lifechanging

Naast de workshop overprikkeling voorkomen in huis zijn er nog een aantal cursussen en workshops te volgen via No Worries Lifechanging. Onderstaand een overzicht van het aanbod:

Met korting de workshop “overprikkeling voorkomen in huis” boeken

Ben jij na het lezen van deze blog ook enthousiast geworden en wil je deze workshop gaan doen? Op 23 september en 28 september geeft Susan deze workshop weer. Met de code INGEHSP betaal jij geen € 30,30, maar €27,50. Wil je meer van Susan haar expertise zien, kijk dan eens op haar instagram.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Deze blog is voortgekomen door middel van een samenwerking.

Foto’s zijn met toestemming van Susan verkregen.

Niet schrikken! Deze blog bevat affiliate linkjes. Deze linkjes brengen je naar de webwinkel voor meer informatie over het product en de mogelijkheid het te kopen. Door hierop te klikken en het product te kopen steun je Inge Beleeft. Wil je er meer over weten, kijk dan op affiliate links.

Please follow and like us: