Groene levensstijl: ontdek de duurzame opties van Wild refill

Miljoenen badkamerproducten worden jaarlijks weggegooid. Bij Wild refill streven ze ernaar de wegwerpcultuur van badkamerproducten om te zetten met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zonder concessies te doen aan gemak of effectiviteit. Inmiddels gebruik ik al enige tijd de deodorant van Wild en mag ik nu de douchegel testen. Mijn ervaring deel ik graag met jou.

Missie van Wild

Wegwerpplastic is problematisch, daarom hebben ze bij Wild refill een duurzame, herbruikbare deodorantapplicator ontwikkeld van aluminium die een leven lang meegaat. Laat afval achterwege. Vul je houder keer op keer met de milieuvriendelijke bamboe pulp deodorant navullingen, rechtstreeks bij je thuis bezorgd. Elke keer dat je je houder opnieuw vult, voorkom je dat er 30 gram plastic naar de stortplaats gaat.

Ook zijn ze toegewijd aan het behoud van onze planeet. Elke aankoop bij Wild refill draagt bij aan de groei van het Wilde bos, dankzij het partnerschap met ONAMISSION. Door meer bomen te planten (er zijn er al meer dan 170.000 bomen gepland), zijn ze trots op hun CO2-negatieve status.

Bescherming tegen lichaamsgeur

De huidexperts van Wild hebben een wetenschappelijk bewezen formule gecreëerd die 24 uur bescherming biedt tegen lichaamsgeur. Zelfs tijdens de drukste dagen. Wild biedt 7 heerlijke (subtiele) geuren boordevol hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de groei van geur veroorzakende bacteriën remmen en je oksels zacht en gehydrateerd houden. Wild is samengesteld uit planten, vrij van aluminiumzouten, parabenen en sulfaten. Bovendien zijn al hun formules gecertificeerd veganistisch en diervriendelijk. Wild refill testen nooit op dieren, alleen op geurige mensen.

Welke producten heeft Wild in het assortiment?

Het assortiment van Wild breidt zich langzaam aan uit. Op dit moment zijn de volgende producten aanwezig in het assortiment.

  • deodorant: naast de welbekende deodorant en cases, hebben ze ook limited edition deodorant (navulling) en cases en niet te vergeten de fijne mini deodorant sticks. Die laatste zijn ideaal voor op vakantie.
  • douchegel: deze zijn er in drie geuren en er zijn cases in twee verschillende kleuren. De flessen zijn composteerbare verpakkingen.
  • zeep
  • shampoo bar

Alle producten van Wild zijn ook in bundels aan te schaffen.

Mijn eigen ervaring met Wild refill deodorant

Begin 2023 kocht ik mijn eerste deodorant bij Wild refill. Ik had ze al bij veel verschillende mensen op de socials voorbij zien komen. Uiteindelijk deed ik mijn eerste bestelling via een kortingscode van een van mijn lezeressen. Ik kocht een case, 3 geurtjes deodorant en 3 mini’s. Vanuit daar startte ik mijn eigen onderzoek. Mijn huid is gevoelig, maar ook is mijn neus gevoelig voor geurtjes. Voor mij is dus belangrijk dat de geur van deodorant aanwezig is, maar niet overheerst. De geur van zweet wordt gemaskeerd. Maar ook dat ook de huid niet vol met bultjes zou komen te zitten.

Fijn voor de gevoelige huid en neus

Ik vond in Wild refill wat ik zocht in een deodorant. De huid onder mijn oksels wordt blij van de natuurlijke producten waar de deodorant uit op is gebouwd. Mijn neus blij van het feit dat het een fijne geur is die aan de deodorant is meegegeven. Maar ook dat ik aan het eind van de dag niet mezelf ruik. Wat ik bij andere deodorant vaak wel had en dan een spuitbus mee nam om halverwege de dag nog maar een keer wat op te doen.

Douchegel van Wild en een navulling ernaast.

Hoe lang met een deodorant navulling?

Wild refill geeft aan dat je ongeveer 4 tot 6 weken met een navulling doet. Zelf doe ik er 6 weken mee en gebruik de deodorant dagelijks.

Ervaring Wild refill douchegel

Vanuit Wild mag ik de komende periode de douchegel proberen. De navulfles is eenvoudig in de case te stoppen. Het pompje om de douchegel op je hand te krijgen werkt fijn. Ik heb de douchegel, op het moment van schrijven, nu een keer gebruikt en ben positief verrast. De geur vult de badkamer subtiel met een heerlijke geur. En het voelt echt als een momentje voor mezelf onder de douche.

Ook interessant: Een douche, een warm bad of een voetenbad ter ontspanning

Contact met Wild

In het begin van de zomer nam de communicatie afdeling van Wild contact met me op. Ze hadden me gezien op Instagram en vroegen zich af of ik hun deodorant wilde promoten. Omdat ik op dat moment al ruim een half jaar vol enthousiasme de deodorant gebruik, wilde ik daar geen nee tegen zeggen. Zodoende deelde ik begin juli mijn eerste content voor Wild. Twee weken geleden werd ik opnieuw benaderd dat ze me graag bij de groep fans van Wild willen hebben. Nu mag ik dus de douchegel testen.

Verschillende soorten natuurlijke producten van Wild Refill.

Kortingscode voor nieuwe klanten

Tot en met 31 december 2024 mag ik nieuwe en bestaande klanten een korting van 20% geven op het assortiment dat Wild voert. Je krijgt de korting met de code: INGEBELEEFT. Ga jij de producten van Wild Refill ook proberen?

Please follow and like us:

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial