Win actie Inge beleeft 2 jaar, doe jij ook mee? (gesloten)

In augustus mocht mijn blog verjaren, maar een feestje vieren deed ik op mijn vakantieadres. Wat in het vat zit verzuurt niet, dus vandaar dat ik nu alsnog mijn twee jarig blog jubileum met jullie wil vieren. Dat doe ik met deze toffe win actie. Lees snel verder als je mee wil doen.

Een toffe tas teddytas

Laten we beginnen met de toffe teddytas die ik voor een van jullie kocht. Leuk als eyecatcher in de hal of misschien nog wel beter als gave accessoire tijdens een dagje shoppen, ritje naar de bieb of gewoon voor onderweg.

Een tas vol cadeautjes

De inhoud heb ik met zorg samengesteld. De afgelopen maanden heb ik heel goed voor mezelf moeten zorgen en met deze insteek heb ik ook de inhoud van de tas gekozen. De meeste dingen die ik erbij heb gedaan zijn bestemd voor een moment voor jezelf. Dus pak straks lekker die tijd voor jezelf!

Extra verrassing gesponsord voor deze win actie

Van Post van Suus mocht ik speciaal voor jullie nog een mooi kaartensetje samenstellen. Mooie reminders voor jezelf of om te versturen aan iemand die het nodig heeft. Post van Suus heeft ze alvast mooi in het roze voor jullie ingepakt.

Wil jij kans maken om deze tas te winnen?

Lees snel wat je daarvoor moet doen.

  • Laat onder deze blog weten dat je meedoet?
  • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Onwijs gaaf! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet.
  • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden.
  • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt.
  • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
  • Deze win actie sluit op zondag 4 oktober 2020 om 12:00 uur.
  • Zondagavond 4 oktober zal ik de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Please follow and like us: