Win actie Inge beleeft 2 jaar, doe jij ook mee? (gesloten)

In augustus mocht mijn blog verjaren, maar een feestje vieren deed ik op mijn vakantieadres. Wat in het vat zit verzuurt niet, dus vandaar dat ik nu alsnog mijn twee jarig blog jubileum met jullie wil vieren. Dat doe ik met deze toffe win actie. Lees snel verder als je mee wil doen.

Een toffe tas teddytas

Laten we beginnen met de toffe teddytas die ik voor een van jullie kocht. Leuk als eyecatcher in de hal of misschien nog wel beter als gave accessoire tijdens een dagje shoppen, ritje naar de bieb of gewoon voor onderweg.

Een tas vol cadeautjes

De inhoud heb ik met zorg samengesteld. De afgelopen maanden heb ik heel goed voor mezelf moeten zorgen en met deze insteek heb ik ook de inhoud van de tas gekozen. De meeste dingen die ik erbij heb gedaan zijn bestemd voor een moment voor jezelf. Dus pak straks lekker die tijd voor jezelf!

Extra verrassing gesponsord voor deze win actie

Van Post van Suus mocht ik speciaal voor jullie nog een mooi kaartensetje samenstellen. Mooie reminders voor jezelf of om te versturen aan iemand die het nodig heeft. Post van Suus heeft ze alvast mooi in het roze voor jullie ingepakt.

Wil jij kans maken om deze tas te winnen?

Lees snel wat je daarvoor moet doen.

 • Laat onder deze blog weten dat je meedoet?
 • Heb je me al gevonden op Facebook en/of Instagram? Onwijs gaaf! Mocht je dit nog niet doen, dan zou ik het tof vinden als je dit doet.
 • Het delen van deze blog op Facebook of Instagram zou ik tof vinden.
 • Een geldig e-mailadres bij je reactie is gewenst als je hieronder reageert. Heb ik geen geldig e-mailadres dan kan ik je niet op de hoogte brengen dat je gewonnen hebt.
 • Beantwoord de e-mail binnen 48 uur, anders zal ik een andere winnaar kiezen.
 • Deze win actie sluit op zondag 4 oktober 2020 om 12:00 uur.
 • Zondagavond 4 oktober zal ik de winnaar per mail informeren. In verband met de privacy zal er over de winnaar niet worden gecorrespondeerd.
Please follow and like us:

211 gedachten over “Win actie Inge beleeft 2 jaar, doe jij ook mee? (gesloten)”

  • Wat leuk dat je meedoet Jennifer. Tof om te lezen dat je m’n blog regelmatig leest. Stille lezers zijn ook meer dan welkom. liefs, Inge

   Beantwoorden
 1. Gefeliciteerd met je jubileum. Ik lees en volg je graag al een tijdje. Je eerlijkheid en je openheid waardeer ik enorm. Ik doe graag mee aan deze leuke actie van jouw en ik kan wel een cadeautje voor mijzelf gebruiken. Als moeder en chronische zieke cijfer ik mijzelf snel weg maar leer daar steeds beter mee om te gaan.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Esther. Ik word helemaal verlegen van je lieve woorden. Tof dat je meedoet met de winactie. Vanavond ga ik loten. Wens je heel veel succes.

   Beantwoorden
 2. Zo leuk, een tas vol met momentjes voor jezelf! Daar doe ik in het dagelijks leven eigenlijk te weinig mee, dus ik zou het tof vinden om dit te winnen als reminder aan mezelf!!
  Volg je al 2 jaar heel graag, ga zo door!

  Beantwoorden
  • Dank je wel Sophia. Leuk dat je meedoet met de winactie. vanavond ga ik loten. Dus heel veel succes en wie weet mail ik je vanavond wel.

   Beantwoorden
 3. Wiehoeee, 2 jaar, op naar nog vele verjaardagen meer! Als medewerker van de Kinder Intensive Care kan ik wel een boost gebruiken: aan mezelf denken is soms harder nodig dan ik in eerste instantie denk.. De lieve kaartjes zou ik graag willen versturen naar verschillende lieve mensen op afstand: m’n omaatje in Brabant, een vriendin die gaat trouwen eind oktober Γ©n eentje naar m’n zus! Een kaartje zegt zoveel meer dan een Whatsappje. Zin om anderen Γ©n mezelf te voorzien van een glimlach! Ik volg je op Facebook en Instagram πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Dank je wel Yvonne. Wat een mooi, maar pittig beroep heb je. En inderdaad een kaartje is zo veel meer waard dan een appje. Leuk dat je me bent gaan volgen op de social media. Dank je wel!

   leuk dat je meedoet. vanavond ga ik de winnaar loten. Heel veel succes.

   Beantwoorden
 4. Lieve inge, gefeliciteerd met je 2 jaar blog jubileum ❀️ ik ben een trouwe lezer en vind het altijd heerlijk als je weer een nieuwe blog online hebt ❀️ ik vind je een power vrouw maar dat wist je natuurlijk al 😍❀️

  Beantwoorden
 5. Gefeliciteerd met je 2 jarig blogjubileum. Ik volg je graag.. zie tips voorbij komen en interessante weetjes. Die je in alle opvoedmethode s kan gebruiken…

  Ga zo door…
  En ik doe graag mee de Win actie.
  Liefs Iris

  Beantwoorden
  • Dank je wel Iris. Wat leuk om te lezen dat je de tips voor alle opvoedmethodes kan gebruiken. Tof dat je meedoet aan de winactie. Vanavond ga ik loten. succes

   Beantwoorden
 6. Hi Inge,

  Gefeliciteerd met je 2jarige bestaan van je blog! Ik doe graag mee met de winactie, hihi benieuwd wat voor leuks er allemaal in zit. Het ziet er alleen al mooi ingepakt uit!! Spannend ☺️
  Voor jou, nog meer succes en plezier in het bloggen de komende jaren ❀️

  Beantwoorden
 7. Gefeliciteerd met je 2-jarig jubileum!
  Ik ben zo’n stille lezer/volger, maar vind het leuk om te lezen/je te volgen op instagram.
  Op naar de volgende 2 jaar!
  Bianca 🌸

  Beantwoorden
  • Dank je wel Bianca. Ook stille lezers/volgers mogen er zijn. Ben heel dankbaar dat je me volgt en de blogs leest. Leuk dat je meedoet en heel veel succes. liefs, Inge

   Beantwoorden
 8. Lieve Inge,
  Hartelijk gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum!! Ik vond het stoer dat je begonnen was met bloggen en het delen van je persoonlijke verhaal. Het is mooi te zien dat jij en je blog zijn gegroeid. Ik wens jou en je blog nog vele mooie jaren πŸ™‚

  Beantwoorden
 9. Van harte gefeliciteerd Inge! 2 jaar, wat gaat de tijd toch snel!

  Graag doe ik mee aan de winactie! Een momentje voor mezelf kan ik goed gebruiken, want afgelopen juli is ons zoontje onverwachts al geboren. Meer dan een maand te vroeg, dus dat bracht de nodige zorgen en stress met zich mee. Inmiddels doet hij het super goed en heeft deze mama wel weer zin in een mommy-me-time-momentje!

  Beantwoorden
  • Dank je wel Jasmijn. Wat hebben jullie ook een heel heftige tijd gehad. Nog gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje. Fijn dat hij het goed doet. Ik wens jullie heel veel mooie momenten met hem. Leuk dat je meedoet met de winactie en heel veel succes.

   Beantwoorden
 10. Wat leuk, al die verrassingscadeautjes! Die wil ik wel winnen, ook al is mijn verjaardag nog 11 maanden weg (elke maand eentje openmaken lijkt me wel lekker soannend) πŸ˜‰
  En van harte gefeliciteerd met 2 jaar blog, lekker doorgaan zo πŸ™‚

  Beantwoorden
 11. Wat leuk Inge! Graag feliciteer ik jou met dit jubileum! Een fijne actie die ik graag zou delen met lieve collegaatjes in de zorg die het nu weer zwaar hebben! Blijf gezond!

  Beantwoorden
 12. Hallo Inge, Van harte gefeliciteerd met je 2 jarig jubileum. De tijd is je vast voorbij gevlogen. Zo veel gedaan, zoveel gezien en beleeft. Dit pakt niemand van je af.
  En dan verwend je één van ons. Dat is super lief en attent. Wat in die cadeaus zit, dat weet jij alleen. Dat maakt voor ons dubbel zo spannend.
  Uitpakken van een cadeau is op zich al een feest. Maakt niet uit wat voor reden het is.
  Als ik deze mail verstuurd heb, ga ik meteen je toevoegen op Facebook.
  Maak van elke dag een mooie dag.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Anouk. Leuk dat je meedoet. Wat leuk dat we bijna tegelijk zijn begonnen met bloggen. Jij dus ook nog van harte gefeliciteerd met je blog jubileum.

   liefs,
   Inge

   Beantwoorden
 13. Hai Inge! Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog πŸ™‚
  Leuk zeg die set met cadeautjes voor jezelf/mezelf.

  Ik doe graag mee want ik heb mega hard gewerkt de laatste tijd en kinderen opgevoed, juf geweest, dochter, vriendin. Wat niet. Ik kan het wel gebruiken.

  Fijn weekend liefs RenΓ©e

  Beantwoorden
 14. Super Inge, het is al 2 jaar feest met je blog πŸŽ‰πŸŽˆ. Ik hoop dat je nog lang door gaat! En natuurlijk doe ik graag mee met je winactie Inge beleeft 2 jaar.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Marianne! Ik hoop uiteraard dat ik nog lang herkenbare blogs mag schrijven voor hooggevoelige mensen. Leuk dat je meedoet met de winactie en heel veel succes.

   Beantwoorden
 15. Wat een leuke surprise actie!
  Dan word je echt ff verwend. Wij zijn toch al gauw bezig met de ander he… Niet verkeerd off course, maar je kan jezelf dan zo vergeten. Nogmaals, leuk!

  Beantwoorden
 16. Van hart gefeliciteerd. Ik zal eerlijk bekennen dat ik nog niet bekend was met je blog, maar ik ben zelf wel een HSP’er, en bijkomend introvert, dus ik ga van nu af aan zeker dit blog bijhouden. Ik ken niet veel mensen die HSP zijn, dus dit vind ik eigenlijk wel een verademing

  Beantwoorden
  • Dank je wel Stefany. Dat geeft toch niet, ben blij dat je er nu door de winactie wel mee bekend bent geworden. zou het leuk vinden als je regelmatig even komt kijken tussen de artikelen. Zelf ben ik ook een introverte HSP-er. Veel mensen spreken er niet over dat ze hooggevoelig zijn, of omdat ze het niet weten of omdat ze het niet durven. Leuk dat je in ieder geval meedoet met de winactie. Heel veel succes bij de loting vanavond.

   Beantwoorden
 17. Gefeliciteerd met het 2-jarig bestaan van uw blog. Wat een leuk blog is het en het HSP komt me heel bekend voor. Ik vind het heel erg leuk dat u het op deze manier met ons wilt vieren. Verrassingen daar ben ik dol op en daarom laat ik me graag door u verrassen. πŸ’›

  Beantwoorden
  • Dank u wel Galinka. Hopelijk kunt u hier ook herkenbare verhalen vinden over het HSP. Kom zeker nog eens een keertje blogs lezen. Leuk dat u meedoet en succes bij de loting.

   Beantwoorden
 18. Hieperdepiep hoeraaa, van harte gefeliciteerd met je blog lieve Inge!! Ik lees je blogs graag, en vind het leuk je te volgen. Ik doe ook graag mee met je winactie, wat een supertoffe tas..

  Beantwoorden
 19. Van harte gefeliciteerd!
  Wat een mooie prijs! Ik doe mee voor mijn zusje. Ze wordt 35 en ik ga een doos met 35 cadeautjes maken en hier zit vast iets bij wat ik er ook in kan doen!
  Ik heb je insta gevonden! Leuk om te kijken

  Succes met de actie en je blog!

  Maartje

  Beantwoorden
 20. Deze kadootjes geef ik graag aan mijn collega. Ze zit tegen een burn-out aan en heeft wel een momentje voor zichzelf verdiend. Grappig dat de actie duurt tot dierendag. Mijn collega is nl. het beste paard van stal!
  Ik heb je blog gedeeld op Facebook en volg je zelf nu ook daar.

  Beantwoorden
 21. Ik zit voor het eerst op je blog en wil je graag feliciteren met 2 jarig jubileum, Inge.
  Wat een verrassing dat je zo’n leuke winactie hebt om dat te vieren.
  Heel graag doe ik mee.

  Beantwoorden
 22. Van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag!

  Ik loot heel graag mee met deze leuke winactie. Ik volg je via Facebook (Mooie rooie) en Instagram (Truusje26).

  Beantwoorden
 23. Heel hartelijk gefeliciteerd, Inge! En wat een ontzettend leuke actie. Ik doe graag mee! Een moment voor mezelf klinkt heel fijn, nu we in het voortgezet speciaal onderwijs ook alle zeilen bij moeten zetten wegens Corona.

  Beantwoorden
 24. Van harte gefeliciteerd! Al 2 jaar inspirerende blogs. Ik ben onwijs benieuwd naar de prijs, maar een momentje voor mezelf klinkt me als muziek in de oren.

  Beantwoorden
 25. Nogmaals gefeliciteerd. Wat een leuke actie en ik doe graag mee. Ik volg je al een tijdje via Facebook en Instragram. En ik denk steeds moet haar blogs ook eens ga lezen. Dus dat heb ik net gedaan. Nog niet alles maar dat komt nog.

  Beantwoorden
 26. Gefeliciteerd Inge, je schrijft zo leuk over het gewone leven en de dingen waar je tegenaan loopt dat ik het graag lees. Ook ooit pijnlijk omdat ik in de tijd dat mijn dochter(nu 27) nog echt klein was ik al graag meer hierover had willen horen, maar dat werd vaak niet benoemd/herkend, we zijn hierdoor vaak tegen dingen aangelopen maar zijn er zo goed mogelijk mee omgegaan en in de loop der jaren wijzer geworden. Ik doe graag mee aan deze actie en zal t prijsje doorsturen naar mijn dochter die dit momentje voor zichzelf meer dan verdiend.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Els. Hooggevoeligheid bestaat al heel lang, maar wetenschappelijk zijn ze er nog niet zo heel lang mee bezig. Dat je in de tijd dat je dochter klein was er niet veel van wist is niet heel gek. Ook mijn ouders hebben het nooit geweten. Gelukkig wordt er steeds meer over bekend en valt voor veel volwassenen nu de puzzelstukjes in elkaar. Daarom hoop ik met mijn blog (h)erkenning te creΓ«ren.

   leuk dat je meedoet en heel veel succes bij de loting vanavond.

   Beantwoorden
  • Dank je wel Melissa. Wat leuk dat je me bent gaan volgen op facebook! Leuk ook dat je meedoet met de winactie. vanavond ga ik loten. Heel veel succes.

   Beantwoorden
 27. Alsnog van harte gefeliciteerd! Altijd leuk, feest. En zeker met zo’n verrassingstas. De tas op zich is al een cadeautje. En dan zitten er ook nog pakjes in! Allemaal kleine geluksmomentjes. Ik ben poepnieuwsgierig wat erin zit πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Dank je wel Marlies. Ik vind het ook een feestje hoor om deze tas weg te mogen geven en straks bij iemand een lach op zijn/haar gezicht te toveren. Leuk dat je meedoet. Vanavond ga ik loten. Veel succes.

   Beantwoorden
 28. πŸ₯³ Gefeliciteerd ⚘
  Niet alleen Inge maar iedereen BELEEFTπŸ₯‡πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘©β€πŸ‘¦πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘¨β€πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ‘¨β€πŸ‘§πŸ‘¨β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦πŸ‘¨β€πŸ‘¦πŸ‘©β€πŸ‘§πŸ‘¨β€πŸ‘§β€πŸ‘§πŸ‘©β€πŸ‘¦β€πŸ‘¦πŸ‘©β€πŸ‘¦πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘¦πŸ‘©β€πŸ‘§β€πŸ‘§

  Beantwoorden
  • Dank je wel Jacqueline. Leuk dat je meedoet met de winactie. Vanavond ga ik de winnaar loten, dus heel veel succes. Ja die tas is echt geweldig. πŸ™‚

   Beantwoorden
 29. Nou, ik word net op jouw blog gewezen en val gelijk met mijn neus in de boter, zie ik! Ik heb je geliked op FB en IG en maak natuurlijk heel graag kans op deze leuke tas met inhoud =)

  Beantwoorden
  • Wat leuk om te lezen dat je op mijn blog bent gewezen. Tof dat je mijn social media bent gaan volgen. Leuk dat je met de winactie meedoet. vanavond ga ik loten. Succes.

   Beantwoorden
 30. Twee jaar alweer, wat supertof! Ik ben pas nieuw in deze blogwereld, heb jou gevonden via een linkparty al moet ik eerlijk bekennen dat ik eigenlijk niet eens weet wat dat precies is… Maar ik had op jouw boekreview geklikt en zo kwam ik hier terecht πŸ™‚

  Ik doe grÑÑg mee aan je winactie, zou leuk zijn om weer eens een cadeautje voor mezelf te winnen! Je herkent het vast maar sinds ons gezin gevuld is met pleegkinderen koop ik eigenlijk alleen nog spullen voor de kinderen… Hahahaha! Ik ga duimen!

  Fijne dag en op naar de vijf jaar!!!

  Beantwoorden
  • De linkparty houdt in dat je daar je link plaatst van je blog. Daar kan iedereen kijken of er interessante blogs staan die ze willen lezen die recent online zijn gekomen. Het geeft wel wat verkeer naar je blog.
   Als er eenmaal kinderen in huis zijn, dan vergeet je al snel jezelf. Leuk dat je in ieder geval meedoet. Vanavond ga ik loten, dus heel veel succes

   Beantwoorden
 31. Nog van harte gefeliciteerd natuurlijk! En wat een leuke tas zeg, ik doe heel graag mee. Nu weer volledig thuis aan het werk en mijn jongste gaat na de herfstvakantie ook naar school, dus dan wordt het wel heeeeeel veeeeel alleen thuis zijn voor mij. Een leuke tas vol met zelfzorg cadeautjes zou heel goed van pas komen.

  Beantwoorden
  • Dank je wel Iris. Ja die tas is heel gaaf. ik heb hem zelf ook en is echt een heel fijne tas. Vanavond ga ik de winnaar loten, leuk dat je meedoet en succes!

   Beantwoorden
 32. Inge gefeliciteerd!!! 2 jaar wat vliegt de tijd πŸ˜€ Had je nog niet gevonden op facebook, ken alleen je blog. En wat een super gezellig feestje, deze prijs is super tof. Ik maak graag kans! Groetjes, Charlotte

  Beantwoorden
  • Dank je wel Charlotte. Wat leuk dat je mijn blog al een tijdje volgt. Daar ben ik je heel dankbaar voor.
   Leuk dat je meedoet met de winactie. Vanavond ga ik loten. succes.

   Beantwoorden

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
%d bloggers liken dit: