Wie is de mol 2019

Wie is de mol 2019

Jaaa 2019 is een feit en dat betekend dat ook dit weekend “Wie is de mol?” gaat beginnen! Ik heb er weer zin in en kijk hier ieder jaar weer naar uit. Complotten, theorieën, aanwijzingen ik zie ze zelden, maar ach boeiend ik heb er zoveel plezier in om te kijken naar dit geweldig in elkaar gezette programma. En zijn jullie ook fan van het programma? Ik neem jullie de komende weken mee in mijn kijkavonden van “Wie is de mol?

Aftellen

Op dit moment tellen we dus druk af naar de eerste uitzending van “Wie is de mol?”. De app staat klaar om weer mee te spelen en te bedenken wie er dit jaar de mol is. Samen met manlief, collega en haar man hebben we een groepje gemaakt. En ieder jaar ben ik de hardloper. Maar je weet wat ze zeggen over hardlopers….jep that’s me. Ik ga altijd nat aan het eind. Nog niet een keer goed gehad.

Deelnemers

Dit jaar zijn er maar weinig deelnemers van de BN-ers waarvan ik weet wat ze doen. Maar wie doen er dan eigenlijk mee, ik neem je even mee in de deelnemerslijst zonder foto’s. De informatie is afkomstig van de website van Wie is de mol?

Evelien de Bruijn: radio- en televisiepresentator. Ze presenteert Top 2000 en Hart van Nederland.

Evi Hanssen: Vlaamse presentatrice en zangeres. Bekend van Expeditie Robinson en 3 op reis en zit regelmatig aan als tafeldame bij De wereld draait door.

Jamie Trenité: bekend als tafelheer bij de Wereld draait door en presentator van Jules Unlimited.

Merel Westrik: presenteert dagelijks om half 8 het RTL nieuws.

Niels Littooij (Nielson): werd bekend bij het grote publiek door zijn vrolijke Nederpop hits waaronder Beauty & de Brains en Sexy als ik dans.

Nikkie de Jager: Is een YouTube-ster die video’s maakt over make up & lifestyle.

Rick Paul van Mulligen: Acteur en bekend van de televisieserie A’dam-E.V.A.

Robert van Beckhoven: Is een Nederlandse bakker, patissier en presentator. Je kent hem als jurylid van heel Holland bakt.

Sarah Chronis: is actrice en is te zien in Meiden van de herengracht en alles voor elkaar.

Sinan Can: is een onderzoeksjournalist en documentairemaker bij BNNVARA.

 

Mijn eerste verdachte

Uiteraard vind ik het leuk om alvast te speculeren. Mijn eerste verdachte, die nergens op gebaseerd is, wordt Nikkie de Jager. Er valt nu toch nog niet zoveel te zeggen erover. Maar bij de app moet je per slot van rekening ook een eerste mol kiezen. Dus dat doe ik dan nu ook maar alvast. Natuurlijk ga ik wel eerst spreiden, want om nu al in de eerste aflevering nat te gaan is ook zo wat. Dat is  net zo lullig als je bij de eerste aflevering er als deelnemer eruit moet.

 

Opdrachten

Ook nu ben ik weer benieuwd naar alle opdrachten die voorbij komen. Er komt er vast een met een puzzel en een met de walkie talkies. Zal er ether discipline zijn met deze groep? En vast weer een met beeldschermen. Bij de laatste uitzending vind ik het dan ook geweldig om te zien waar er gemold is. Oh als ik dit dan zo zit te schrijven kan ik echt niet meer wachten tot zaterdag. Houden jullie een molboekje bij? Oh en hebben jullie de leader gezien? Die ziet er ook weer spectaculair uit. Kijk maar eens.

 

Locatie

Ook ben ik benieuwd naar de locatie, ze kunnen die ook altijd weer zo mooi in beeld brengen. Columbia is deze keer de locatie. Voor de mensen die nog lekker avontuurlijk kunnen reizen zijn dit soort programma’s ook een inspiratiebron voor een eventuele volgende trip. Nu kijk ikzelf pas een paar jaar Wie is de mol? maar oh soms krijg ik heimwee naar de verre reizen die we hebben gemaakt. Maar voorlopig houden wij het bij Nederland en Europa. Ook zoveel moois ;-). Wij genieten gewoon vanaf de televisie mee.

 

Ik sta in ieder geval weer te trappelen en heb er weer zin in om de komende 3 maanden weer lekker te mollen. Hebben jullie er net zo veel zin in als ik heb? Vanaf zondag dus wekelijks een nieuwe blik op de mol namens mij.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial