Too good to go, helpt verspilling van voeding tegen te gaan

Veel consumptiegoederen gooien we makkelijk weg, niet alleen wij maar ook de horeca en winkels. Onlangs ontdekte ik de too good to go app waarbij we kunnen meehelpen om verspilling te voorkomen. Deze blog wordt niet gesponsord. Lees je mee?

Buitenbeentjes kan je ook gewoon eten

Ik vind het jammer dat in veel supermarkten nog niet de buitenbeentjes liggen. Waarom moet alles perfect zijn. Ik heb zelf jarenlang in de kassen gewerkt. De grootste tijd plukte ik paprika’s. Ik nam graag de b kwaliteit mee naar huis. Niks mis mee en smaakt net zo goed. Ze zien er alleen iets minder mooi uit.

Steeds vaker voedselverspilling 

De laatste jaren merk je steeds meer om je heen dat mensen niet willen verspillen. Daarom wil ik vandaag een app onder de aandacht brengen die mee helpt om verspilling tegen te gaan.

Meer bedrijven doen mee

Too good to go groeit iedere keer weer. Steeds meer winkels en horecabedrijven doen hier aan mee. Via de app kan je een pakket kopen met daarin etenswaar wat de volgende dag niet meer verkocht kan worden en wat normaal.

Ook in het buitenland te gebruiken

Kijk eens op de website of download de app. Wist je ook dat je de app ook in het buitenland kan gebruiken tijdens je vakantie?

Eigen ervaring

Ik wist onlangs een pakket te bemachtigen. Voor € 4,99 kocht ik een pakket bij de bakker. Zag er echt super uit. Ik moest wel zelf een tas meenemen. Dat hoort bij het concept. En dat is prima, want tegenwoordig heb ik altijd tasjes bij me. Neem zelden nog een plastic tasje mee. Ik kreeg mee bij de locale bakker: een gebakje, twee croissants, stokbrood, een heel brood, een half brood en een zak krentenbollen. Het had een waarde van ongeveer €14,95.

Mystery box 11 april 2019

Je moet er snel bij zijn

Ik vind het inmiddels een sport om er op tijd bij te zijn om wat te kunnen kopen. De ene winkel gaat nu eenmaal harder dan de ander.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Ga dan vooral eens kijken op de website.

De tip om een pakket te bemachtigen!

Wil je bijna zeker zijn van een pakket van je favoriete ondernemer die meedoet aan too good to go? Kijk dan hoe laat het pakket opgehaald moet worden. 15 tot 30 minuten nadat deze verstrijkt komen de nieuwe pakketten online voor de volgende dag!

Wil je op de hoogte blijven van onze ervaringsverhalen, reviews van boeken gerelateerd aan hsp abonneer je op dit blog en krijg direct een mailtje als er een nieuwe blog online is. Ook via Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter kunnen jullie ons blijven volgen. Zie ik je daar? Wil je maandelijks op de hoogte blijven van tips, een blik achter de schermen en de laatste blogs? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Wil je op de bovenstaande blog reageren, dan kan dat uiteraard door een berichtje hieronder achter te laten, te mailen of via de social media een berichtje te sturen. 

Please follow and like us: