Webshop woensdag: april 2019 – too good to go

Veel consumptiegoederen gooien we makkelijk weg, niet alleen wij maar ook de horeca en winkels. Onlangs ontdekte ik een app waarbij we kunnen meehelpen om verspilling te voorkomen. Deze blog wordt niet gesponsord. Lees je mee?

Buitenbeentjes

Ik vind het jammer dat in veel supermarkten nog niet de buitenbeentjes liggen. Waarom moet alles perfect zijn. Ik heb zelf jarenlang in de kassen gewerkt. De grootste tijd plukte ik paprika’s. Ik nam graag de b kwaliteit mee naar huis. Niks mis mee en smaakt net zo goed. Ze zien er alleen iets minder mooi uit.

Voedselverspilling

De laatste jaren merk je steeds meer om je heen dat mensen niet willen verspillen. Daarom wil ik vandaag een app onder de aandacht brengen die mee helpt om verspilling tegen te gaan.

Meer bedrijven doen mee

Steeds meer winkels en horecabedrijven doen hier aan mee. Het is de too good to go app. Via de app kan je een pakket kopen met daarin etenswaar wat de volgende dag niet meer verkocht kan worden en wat normaal.

Ook in het buitenland te gebruiken

Kijk eens op de website of download de app. Wist je ook dat je de app ook in het buitenland kan gebruiken tijdens je vakantie?

Eigen ervaring

Ik wist onlangs een pakket te bemachtigen. Voor € 4,99 kocht ik een pakket bij de bakker. Zag er echt super uit. Ik moest wel zelf een tas meenemen. Dat hoort bij het concept. En dat is prima, want tegenwoordig heb ik altijd tasjes bij me. Neem zelden nog een plastic tasje mee. Ik kreeg mee bij de locale bakker: een gebakje, twee croissants, stokbrood, een heel brood, een half brood en een zak krentenbollen. Het had een waarde van ongeveer €14,95.

Mystery box 11 april 2019

Je moet er snel bij zijn

Ik vind het inmiddels een sport om er op tijd bij te zijn om wat te kunnen kopen. De ene winkel gaat nu eenmaal harder dan de ander.

Ben je nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig geworden? Ga dan vooral eens kijken op de website.

Please follow and like us: