Webshop in de spotlight: Label70

11 mei 2019 0 Door ingebeleeft

Een online shop hoeft niet altijd groot te zijn. Des te leuker ik het vind om vandaag Label70 in de spotlight te zetten.

Label70

De vrouw achter Label70 is de 33 jarige Saskia. Mama van twee meisjes en werkt in het voortgezet onderwijs. Naast haar drukke gezinsleven en werk maakt zij prachtige slingers en taarttoppers.

Mijn bestelde slingers

Mijn eerste bestelling bij Label70 was voor mijn beide jongens. Ik ben al jaren stapelverliefd op volkswagen busjes. Tijdens mijn zwangerschap was ik op zoek naar leuke accessoires voor de jongenskamers. Aangezien onze oudste zoon gek is op auto’s dacht ik, ik doe gewoon iets wat ik zelf ook super leuk vind. Daarom bestelde ik de onwijs gave VW busjes slinger. Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n slinger. Na een tip op instagram kwam ik bij Label70 terecht. Tot op de dag van vandaag nog steeds blij met de slingers. Onze oudste zoon, die is inmiddels ook besmet met het virus. Hij is gek op zijn busjesslinger. De kleine man, die is nog te jong om het te begrijpen.

Mijn bestelde taarttopper

Vorige week bestelde ik een taarttopper voor de verjaardagstaart van Sepp. Die gaan we volgende week gebruiken. Normaal bestel ik een taart bij de bakker, maar het is nogal lastig om voor het gehele gezelschap iets lactose vrij te krijgen. Jammer, maar daardoor plaatste ik wel een nieuwe bestelling bij Saskia. Deze gave topper gaat voor de spreekwoordelijke kers op de taart zorgen. Ik ben er in ieder geval heel blij mee.

Bestellen bij Label70

Label70 heeft geen webshop. Haar slingers en taarttoppers biedt ze aan via instagram. Om het voor zichzelf werkbaar te houden is het volgende belangrijk om te weten:Bijna elke zondag zal ze producten uit de voorraad te koop aanbieden.Op de zondag zal er een ander item te koop/bestelbaar zijn.Bestellingen worden alleen op donderdag verzonden.Op is op tot er weer een nieuwe voorraad is.In de schoolvakanties maak en verzend ze geen bestellingen.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan eens op haar instagram.

Saskia heeft besloten om te stoppen met Label70. Daarom is bestellen niet meer mogelijk.

Please follow and like us:
fb-share-icon20
Tweet 20
fb-share-icon20