Ingebeleeft.nl

Inge beleeft net even anders. Persoonlijke, mama & lifestyle blog

Een keer in de maand deel ik een leuke of handige tip met jullie in een heel breed scala aan onderwerpen. In deze eerste editie tip van Inge ga ik het hebben over grotere vakantiehuizen. Inmiddels gaan we al een kleine 10 jaar met de vriendengroep een weekend weg. Het is ieder jaar weer een uitdaging om wat leuks te vinden. Omdat we ook niet te lang willen rijden komen we altijd uit in Brabant.

Geen sponsoring

Ik vind het belangrijk om te vertellen dat dit artikel geheel op eigen initiatief tot stand is gekomen. Hiervoor is totaal geen sponsoring aan te pas gekomen.

De leukste huizen tot nu toe

Ieder jaar organiseren twee andere stellen het weekend. Het weekend vindt plaats met uitsluitend de stellen. De kinderen gaan vaak uit logeren. Omdat we vaak niet te lang willen reizen komen we vaak uit in de provincie Noord Brabant. De groep bestaat uit 14 personen en de voorkeur gaat wel uit naar een huis waar ieder stel een eigen badkamer heeft. De hieronder genoemde locaties hebben wij inmiddels bezocht. Een rechtstreekse link naar de accommodatie heb ik bijgevoegd.

De Heijdebloem te Schaijk. Klik hier voor meer informatie over het huis.

Het Gaffeltje te Hapert. Klik hier voor meer informatie over het huis.

Boerderij Dichtbij te Wateringen *. Klik hier voor meer informatie over het huis.

B&B De Oranjehoeve te Helenaveen. Klik hier voor meer informatie over het huis.

Bij Ons te Haren. Klik  hier voor meer informatie over het huis.

Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon.  Klik hier voor meer informatie over het huis.

*) is in Zuid Holland

Ook doen we vaak een activiteit in de omgeving. Er is altijd wel iets leuks en origineels te vinden.

Zo hebben we een keer een VW eendjes toer gedaan, een thuiskok laten komen, een escaperoom. Afhankelijk van de omgeving en de situatie. Zo hebben we een keer gehad dat de halve groep dames zwanger liep. Daar passen we de activiteit op aan.

Gaan jullie weleens met een grote groep een weekend weg? Zo ja laat dan hieronder jouw tip achter, zodat we elkaar kunnen helpen met leuke en goede accommodaties.

Please follow and like us:

One thought on “Tip van Inge – vrienden-/familieweekend – Feb 2019

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial