20 vragen over mijn leven

Deze week startte ik een vraag rondje op instagram. Helaas mocht ik van jullie kant geen reacties ontvangen, dus doe ik een leuke tag. Inge’s leven in 20 vragen.

Wat is je favoriete kleur?

Mijn favoriete kleur is mintgroen en paars. Beide kleuren kom je veel tegen in ons huis, maar wel met mate. Anders zou manlief helemaal gek worden van te veel vrouwelijkheid in huis. Die is niet zo van de prulletjes.

Favoriete getal?

Dat is al jaren het getal 6. Als we een keer meedoen met de staatsloterij dan zou ik voor dit eindcijfer kiezen als ik mag kiezen. Ook bij de postcodeloterij koffertjes zou ik dat koffertje kiezen. Maar het getal 6 heeft voor mij iets magisch. Maar misschien moet ik wel voor 2 kiezen, want de 2 komt iedere keer terug in ons gezin.

Hoe ziet je droom CARRIÈRE eruit?

Als jong meisje van 11 wilde ik heel graag bij de bank werken. Dat ik vervolgens die droom achterna ging is wel duidelijk. Alleen tijdens mijn studie koos ik uiteindelijk voor de richting verzekeringen. Inmiddels ben ik al 15 jaar werkzaam in de branche. Je moet mij niet op de front office zetten. Je maakt mij het gelukkigst met de back office. Laat mij maar op de achtergrond dossiers uitzoeken, polissen herstellen en uitleggen hoe de berekeningen tot stand is gekomen.

Waar zie je jezelf graag wonen?

Als ik met niemand rekening hoef te houden dan zou ik verhuizen naar het oosten van het land. De rust die daar is vind ik heerlijk. Al vind ik het eerlijk gezegd hier aan de kust ook geweldig. Had nooit echt iets met het strand. Tegenwoordig komen we er veel.

Wat is je Favoriete manier om jezelf te vervoeren?

Privé met de auto of de fiets. Al is de fiets nu even tijdelijk gestald omdat ik onze kleine man nog niet mee kan nemen. De auto is fijn voor de lange afstanden. Voor vakantie kies ik het vliegtuig. Met drie kleintjes vliegen doe ik niet, dus dat stellen we voorlopig even uit.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig. Van haken tot knippen en plakken. Ik sla ook graag een balletje op de tennisbaan. Heerlijk om buiten te zijn en te sporten. Ook ga ik graag naar het theater. Maar het meest in mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen. Alleen dat schiet er nu een beetje bij in met drie kinderen onder de 5.

Wat is je favoriete kledingwinkel?

Voor mijn laatste zwangerschap kwam ik vaak bij de Esprit. Nu heb ik amper nog kleding gekocht na mijn bevalling, omdat ik simpelweg nog veel kleding niet pas die ik net voor de zwangerschap kocht. Esprit is topfavoriet, gevolgd door de H&M en de Hema. Ik loop zelf niet echt met de mode mee. Ben vooral van comfortabele kleding. Het moet lekker zitten. En nee dan bedoel ik niet onsies of joggingbroeken en huispakken.

Van wie zou ik graag nog een concert willen bijwonen?

Dat zijn er drie, mag dat ook. Op een staat jeugdsentiment de Backstreet Boys. Die komen in mei naar Nederland, maar helaas was dat op een dag dat ik niet kan. Helaas, pindakaas.De tweede is Anouk. Vind haar echt geweldig. Haar muziek is top en ik vind haar gewoon een top wijf. Daar gaan we echt nog wel een keer kaarten voor scoren.Vorig jaar zijn we bij Guus Meeuwes geweest. Dat was echt een groot feest. Daar wil ik nog een keer naartoe, maar dan wel met een staan plek in plaats van hoog in het stadion.

Wat is je Favoriete theesmaak?

Dat is absoluut groene thee met citroen. Die drink ik echt heel vaak.

wat spaar je?

Ik spaar herinneringen. Vroeger spaarde ik heel veel, maar daar deed ik uiteindelijk helemaal niks mee. Dus ik heb besloten om herinneringen te sparen en geen dingen meer. De herinneringen hebben voor mij veel meer waarde dan welk ander goed.

ik kan niet slapen zonder….?

Even bij mijn kinderen te hebben gekeken. Iedere avond doe ik een rondje slaapkamers. Heerlijk om ze zo te zien slapen, nog even toe te dekken. En een deken of laken. Er moet iets over me heen liggen tot aan mijn nek.

Wat zou je doen als je 1 miljoen euro zou winnen die je vrij mag besteden?

Dan zou ik eerst een iets groter huis kopen dan dat we nu hebben. Hoeft echt niet heel groot te zijn. Ook zou ik een bedrag apart zetten zodat ik over een paar jaar met ons gezin naar Afrika zou kunnen gaan. Ik ben in 2012 mijn hart verloren aan Afrika en zou mijn kinderen de prachtige natuur daar willen laten zien. Ook zou ik een deel apart willen zetten zodat de kinderen zodra hun tijd daar is een basis hebben om een huis te kunnen kopen. Tegenwoordig moet je toch ook eigen geld meenemen in de financiering van je huis.

Wat is je favoriete make up merk?

Die is lastig om in te vullen, want ik gebruik amper make up. Hecht daar dus absoluut geen waarde aan.

Wat is je favoriete snoep?

Dat zijn die gele banaantjes met zo’n suikerlaagje en een witte binnenkant. Daar kan ik me echt misselijk aan eten. Buggle chips met die kaas uit zo’n tube (Danish Chef) daar kan je me ook wakker voor maken.

Wat is je favoriete seizoen?

Oh die is echt lastig, want ik vind ieder seizoen mooi. Maar moet ik echt kiezen, dan toch wel de zomer. Heerlijk in de tuin met een wijntje, bbq aan en heerlijk met de kinderen spelen.

Slaap je met de deur open of met de deur dicht?

De deur open. Ik kan echt niet slapen als de deur dicht is. Geeft zo’n benauwd gevoel. Voordeel is dan dat ik de kinderen ook beter hoor.

Waarom ben je gestart met bloggen?

Ik ben gestart omdat ik eigenlijk altijd al heb willen doen, maar nooit die stap echt durfde te nemen. Ook dacht ik altijd wie zit er nu op mijn verhaal te wachten. Inmiddels heb ik dat laatste wel los kunnen laten. Doe ik gewoon wat in mij op komt. Nu ik inmiddels 8 maanden blog vind ik het ook leuk om te zien dat mijn bezoekersaantal groeit. Want uiteindelijk doe ik het daar ook voor. Manlief was uiteindelijk wel degene die me aanspoorde om het te gaan doen. Zonder dat hij wist dat het een stil gekoesterde en nooit uitgesproken wens was. Volg je dromen.

Ben je geabboneerd op een magazine.?

Ja op de ouders van nu, maar na dit jaar zeg ik hem op. Ik vind hem te eentonig worden en een herhaling. Prima om na 5 jaar abonnee op te zeggen en iets te kiezen wat meer in mijn levensfase past.

Wat deed je om 12 uur afgelopen nacht?

Slapen. Niet heel spannend. Stappen tot in de vroege uurtjes doen we niet meer iedere week of maand. Gek hè?

Wat is je favoriete parfum?

Mijn favoriete geurtje is Dolce en Gabbanna the one. Niet te sterk en niet te zoet. Precies perfect, mijn topper.

en dan nu mijn vraag aan jullie: Wat is jouw droomcarrière?

Please follow and like us: