Thee tag

Thee tag

Ik vind koffie lekker en begin daar mijn dag ook mee, maar een grote mok thee vind ik ook echt verwennerij. Ben ook echt een theeleut. Wat ben jij een koffie of een theeleut. Welke vind jij niet te pruimen? Kom maar door met jullie antwoorden, ik lees ze graag hieronder of op een van de social media kanalen. 

1. Losse thee of theezakjes?

Ohhhh daar kan ik echt gelijk antwoord op geven. Losse thee! Ik heb een hele verzameling staan en nu het kouder wordt drink ik ze steeds vaker. Maar ook zakjesthee drink ik. Vooral als ik op pad ben of op kantoor.

2. Sterke of slappe thee?

Ondanks dat ik een theeleut ben, moet het wel slappe thee zijn. Als ie te sterk is vind ik ze bitter worden. Daar houd ik dan weer niet van.

3. Wat voor lekkers eet je graag bij de thee?

Een stroopwafel die dan eerst op je kopje heeft gelegen. Maar high tea hapjes erbij vind ik ook echt heerlijk! Er staat alweer een leuke high tea op de planning in kerstsfeer nog wel. Ook heb ik een locatie hier in de regio waar ik graag nog een keer naartoe wil om te gaan high tea-en.

4. Wat zijn je favoriete theemerken?

Pickwick voor de zakjesthee. Voor de losse thee wijk ik graag uit naar de Theebaron.

5. Drink je op bepaalde tijdstippen een specifieke soort thee?

Ik drink vooral groene thee. In de wintermaanden kies ik vaker voor theeën met een kruidig smaakje. Van die winterse melanges met kaneel erin verwerkt.

6. Noem je drie favoriete theesmaken op dit moment

Groene thee met citroen

Rooibos best mix van de theebaron

Winterthee speciaal van de theebaron.

7. Uit welke kopje(s) of glazen drink je het liefst thee?

Het liefst uit mijn grote Blond Amsterdam mok of de pickwickglazen die ik heb. Op mijn werk hebben we kartonnen bekertjes waar ik uit drink. Dat is niet echt mijn ding, maar het is zoals het is.

8. Waar moet jouw ideale theekopje aan voldoen? (Denk aan groot, klein, dik/dun glas, dik/dun steen)

Hij moet niet te groot zijn de blond mok vind ik echt geweldig en gebruik hem ook regelmatig, maar heel eerlijk voor het mooie is ie net te groot. Als ik te snel wil drinken loopt de thee er langs. Dus heel eerlijk zijn mijn pickwick theeglazen waar ik het liefst uit drink. Die zijn qua vorm, grootte en dikte perfect. Ze zijn alleen een beetje saai.

9. Welke thee vind je echt niet te pruimen?

Zoethoutthee, oh echt die vind ik echt zo niet lekker. Daar hoef ik ook echt niet over na te denken. Ooit weleens op, maar mensen hoe krijgen jullie het weg.

10. Wanneer geniet je het meest van een kopje thee?

‘s ochtends vroeg, alleen in de woonkamer op vakantie met een magazine. Zonnetje komt op, de vogels fluiten en het gras is nog nat van het dauw.

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial