Hoe koop ik mijn Sinterklaas cadeautjes in

Nog twee weken en dan is Sinterklaas weer in het land. Ik heb bijna alles al klaar liggen. Dus laat het feest maar beginnen. De kinderen zijn ook al druk de boekjes aan het doorbladeren geweest en hebben geknipt en geplakt. Die gaan dan ook de eerste keer dat de schoen gezet wordt in de schoenen, zodat de pieten ze mee kunnen nemen. Vorig jaar schreef ik al eens iets over Sinterklaas bij ons thuis. Deze keer deel ik met jullie leuke cadeautips. Ik schrijf dit blog uit eigen beweging. De externe links zijn er zonder sponsoring. 

Hoe koop ik cadeautjes

Ik werk vanuit het principe, iets te lezen, iets wat ze nodig hebben en wat ze heel graag willen hebben. Dus met deze stelregel voor mezelf ging ik aan de slag. Hoewel ik het belangrijk vind om de lokale middenstand te steunen, shop ik toch ook online.

Iets wat ze nodig hebben

Voor alle drie de kinderen kocht ik leuke pyjama’s. Die zijn altijd een goed idee. Dus shop jij graag van een bepaald merk en hebben ze leuke pyjama’s? Geef ze dan voor Sinterklaas in plaats van zo de kast aan te vullen. Ik vind bijvoorbeeld de Feetje pyjama’s geweldig, dan wel die wafelstof. maar ook sokken, ondergoed, een sjaal met wanten en een muts, of gewoon een leuk setje kleding.

Iets om te lezen

Welk kind is er niet gek op lezen? Onze favorieten boekjes deelde we al eens op dit blog. Maar hieronder nog wat andere leuke (doe) boeken/boekjes die ik voorbij heb zien komen om cadeau te geven.

Woensdagmiddag met de zoete zusjes zijn ze hier groot fan van. Met leuke knutsels, uitdagingen en bak ideeën.

Dadoe van Jim Bakkum en Kirsten Michel. De liedjes zijn zo lekker vrolijk!

slaapklets voor kleuters is een geweldig “dagboek” voor kleuters om de dag door te nemen, waardoor ze rustiger gaan slapen.

Sinterwoezel en Pietje Pip wordt hier het hele jaar doorgelezen. Qua prijs ook echt top voor in het schoentje van je kind.

Leuke boeken met een handpop erbij. Zo wordt het verhaal voor je kind echter.

Iets wat ze heel leuk vinden

Als het goed is hebben ze zelf een lijstje gemaakt de kinderen, dus daar kan je hun favorieten vinden. Ik heb nu ook gekozen om dingen aan te vullen die ze al hebben. De collectie uitbreiden. Maar mocht je op zoek zijn naar nog leuke andere cadeautjes hieronder nog wat suggesties.

Mocht jij nog leuke suggesties hebben, deel ze vooral hieronder of op een van de social media kanalen, zodat we elkaar kunnen helpen.

Please follow and like us: