Dolle Zaterdag: Nieuwe agenda voor Ingebeleeft.nl

Vandaag begin ik met mijn nieuwe blogagenda en dat betekend dat ik begin met “Dolle Zaterdag”. Op dolle zaterdag is alles mogelijk. Het blijft iedere maand een verrassing wat je hier kan verwachten. Om dolle zaterdag af te trappen wil ik vandaag beginnen met jullie mee te nemen in mijn nieuwe agenda voor Ingebeleeft.nl

Tip van Inge op de vierde maandag van de maand

Zoals de titel zegt deel ik een keer in de maand een leuke tip. Dit kan van alles zijn, van leuke vakantieadresjes tot tips van lekkere recepten en van schoonmaaktips tot een tip die jij mag invullen. De enige tips die je hier niet zal vinden is voor het stylen van je huis. Daar heb ik echt geen aanleg voor.

Dagboek Dinsdag

Deze is niet zo heel moeilijk, hier deel ik een stukje van onze belevenissen. Een wekelijks dagboekje van mij. De ene keer deel ik een hoogtepunt, de andere keer de hele week.

Webshop Woensdag op de tweede woensdag van de maand

Een keer in de maand zet ik een webshop in de spotlight waar ik weleens een aankoop heb gedaan. Dit gebeurt geheel uit eigen beweging en zitten geen sponsoring in verwerkt. Het zijn dus webshops waar ik zelf graag wat koop.

Donderdag blogdag

Waar ik normaal op woensdag een blog online plaats verhuis ik vanaf nu naar de donderdag. Dit omdat dit voor mij op dit moment beter uitkomt. Ik heb alweer een hoop onderwerpen op de agenda staan. Dus kijk er weer naar uit om naast het moederschap ook andere onderwerpen met jullie te delen.

Follow Friday op de social media

Iedere vrijdag zet ik een iemand in de spotlight. Je kan je hiervoor niet aanmelden. Ik doe dit uit eigen beweging. Gewoon omdat ik het leuk vind jouw te volgen. Ik verwacht ook niet dat je mij in de spotlight zet. Lief als je het doet, maar ik verwacht geen tegenprestatie.

Dolle zaterdag op de eerste zaterdag van de maand

Dolle zaterdag dankt zijn naam aan dat op deze dag gewoon alles kan. van leuke uitspraken van de kinderen, hylarische belevenissen, maar ook gewoon serieuze onderwerpen. Het zal iedere maand een verrassing zijn wat er online komt te staan. Laat je verrassen.

Thema zondag op de derde zondag van de maand

Op deze dag verschijnt er een thema onderwerp. Veel thema’s kunnen hier besproken worden en zijn vooral seizoen gebonden. Je kunt hierbij denken aan het voorjaar, pasen en vakantie.

Ik heb heel veel zin om deze dingen uit te werken voor jullie. Ook vind ik het leuk om mijn blog meer leven in te blazen op deze manier. Ik vind het nog steeds heel erg leuk om jullie reacties hier en/of op de social media te lezen. Dus schroom zeker niet om ook eens een berichtje achter te laten.

Liefs,
Inge

Please follow and like us:
Share

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial